Witajcie... Alise2 - super, że jest jakaś szansa na spotkanie. Jak możesz i chcesz to napisz do mnie na emaila: [email] a w ogóle, może wyślesz mi przy okazji swoją fotkę na emaila bo wymiewniamy się tu fotkami a skoro mamy się kiedyś umówić, dobrze wiedzieć jak się wygląda. Jak napiszesz i podasz adres email do Ciebie, odpiszę i wyślę fotkę moją, zgoda? Una bella - dziś skrobnę coś do Ciebie. Una bella - ja nie narrzekam na zajęcia w domu, bo mam swe zainteresowania, hobby i jakieś tam obowiązki w końcu, ale ten upał rzeczywiście sprawiał, że człowiek nie miał siły przez mieszkanie przejść a co dopiero gdy na dworze parówa! Marzenko - jest na razie dobrze, nie narzekam. U mnie dziś bez słońca, ale dość ciepło, wiaterek zbawienny i trochę mniej na termometrze za oknem. Co za ulga! Maddyy - jak miło, że jesteś z nami i że w domciu stosunki cieplejsze. Wiedziałam, że będzie dobrze. Jeśli komuś to forum wydaje się nudne, to po co tu wchodzi i narzeka? Dziewczynki stoliczkowe, fajnie że jesteśmy i możemy być razem, nawet po to, by rozmawiać o życiu i na zwyczajne tematy...Dobrej nocki wszystkim i do jutra. - Pozdrawiam serdecznie wszystkich - Meg.