DO NIE WREDNEGO--- z takimi przypadkami jak czytales w gazecie, czlowiek styka sie na codzien. ja ostatnio czytalam ze dziewczyna udawala ze jest w ciazy i spotykala sie z wieloma mezczyznami, wyludzala od nich pieniadze na skrobanki. dziewczyna wcale nie byla w ciazy,uzbierala pokazna sumke ale zostala zlapana. takich przypadkow jest coraz wiecej. kazdy slyszy o nich na codzien.ludzie to maja pomysly, albo na allegro oferowano towar , kupujacy wplacali za ten towar pieniazki na konto a sprzedajacy nigdy nie wyslal im zamawianego towaru. CO DO MOJEJ OSOBY to moze kiedy znajde prace,nie chce litosci, tylko zrozumienia. my tu dyskutujemy o roznyhch sprawach, a jezeli chodzi o podwyzki w sklepach to kazdy zauwazy ich wzrost na polkach sklepowych.widze tez w telewizji twarze rolnikow, ich rodzin, szkoda mi tych ludzi, ich zbiory beda marne w tym roku, duzo stracili, nie tylko pieniedzy ale i pracy.szkoda tych ludzi.a przedewszystkim dziekuje bogu ze mam zdrowe dziecko i ze mi jakos zdrowie dopisuje, bo to w zyciu najwazniejsze. i nie marze o migdalach, o plazach pod palmami. w moim miasteczku maja otworzyc nowa fabryke BMV, byc moze bedzie tam rowniez praca dla kobiet.