Drugi Stolik czesc 10

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 184
Hej Maddyy-a mnie wyslesz? [email]
wyslane:)
Dzieki,milo cie poznac.Ładnie wygladacie razem,wszystkiego nan na nowej drodze życia maddyy
Dzieki Maddy za wpis. Czyli pomimo kontaktow na privie piszecie jeszcze (moze nawet to samo) na forum. Taka forma "zywej kawiarenki", moze nawet bloga? W koncu niektore z was szczegolowo opisuja co jadly, gdze byly, co kupily...
Zastanawiam sie , czy to brak realnego towarzystwa, realnych przyjaciol, czy po prostu taka wirtualna przygoda.
Nie wiem, czy takie tkwienie w fikcji nie jest niebezpieczne. Ale skoro Wam taka forma odpowiada?
Bede Was dalej podgladac - przymierzam sie do pracy magisterskiej na temat więzi internetowych. Chyba nie macie nic przeciwko temu?
Pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego.
Studentka pedagogiki.
cześć kobietki!
a ja wam bardzo dziękuję za miłe przyjęcie mnie do waszego grona:-)
jesteście spoko..
za miesiąc ja też przymierzam się do wyjazdu do włoch, namiętnie szukam jakiejś opieki,i mam nadzieję że będę mogła popisać sobie z wami po polsku.
na razie ucieka na jakieś disco-jestem jeszcze wolna więc mogę szaleć.
Pozdrawiam was wszystkie i życzę miłej niedzieli
PA PA :-)
witajcie dziewczyny MADDYY super ze sie odezwalas. ciesze sie ze relacje z twoimi rodzicami sie poprawily. CIEKAWA mi osobiscie te forum jest bardzo potrzebne, mam tu przyjaciol, osoby zaufane, szczere, zawsze moge sie wyplakac oraz podzielic radosciami. ELISA76 mieszkamy tak blisko siebie , fajnie. jak mozesz odezwij sie do mnie na maila rodzina100@interiapl . bylam dzisiaj w lesie na jagodach zarobilam 20 zl, jejku jak sie ciesze no i jest upieczone ciasto drozdzowe z jagodami i kruszonka.pozatym zrobilam jeszcze pranie reczne. a teraz odpoczywam. pozdrawiam.
Hej Margheritos to jestesmy prawie rówiesnice .Ja skończylam 40.Nie otwiera mi sie poczta wiec ci tu pisze .Do rychlego zobaczenia ale nie wczesniej jak w końcu sierpnia
Maddy ja tez bardzo prosze o zdjecie.
[email]
ciao cucci, wyslalam:) pozdrowka
Witajcie... Maddyy a gdzie fotka dla mnie? Nie dostałam, wiec poproszę. Aise dzięki za emaila, odpisałam jak już wiesz. Nie wiem, czemu Ci sie poczta nie otwiera, ale już teraz cieszę się na wspólną kawusię. Marzenko - fajnie, że są jagody, bo przynajmniej troszkę sobie dorobisz a sezon naa jagódki w pełni...
Elisa, Cucciola fajnie, że jesteście. Stolik nie świeci pustkami i o to chodzi. Ciekawa - takie znajomosci są też potrzebne, gdyby każda z nas uznawała za bezsensowne wchodzenie na forum, siadanie przy wirtualnym toliku - dziś nie znałybyśmy sie a tak często, gdy komuś samotność doskwiera, gdy chcesz z kimś pogadać a akurat nie masz z kim, masz nawet błahy problem i nie wiesz jak sobie z nim poradzić, wiesz, że jest gdzieś ktoś, kto zrozumie i choćby wirtualnie doda odwagi, pocieszy dobrym słowem. Uwierz, że czasem lepsze takie przyjaźnie niż świadomość, że jesteś w pustym mieszkaniu zwłaszcza wieczorem i nie masz do kogo buzi otworzyć. I to jest piękne, że jesteśmy tutaj i możemy być razem. Buziaczki wszystkim. Pa! - Meg.
PS. Alise2 - podaje mój nr gg bo nie możesz otworzyć poczty a pytałaś: 5951735. Una bella - wysłałam email do Ciebie też.
Ja już powolutku przygotowuję sie do wyjazdu.Jeszcze małe zakupy i można sie pakować,żeby tylko żadnych turbulencji nie było bo pierwszy raz samolotem.Tyle sie tu naczytałam,że aż strach sie bać.
grrrrrrrrrrrrrr wyslalam jakiegos dziwnego maila ze zdjeciami do was wszystkich a doszlo tylko do catti zdaje sie... Meg sorki wielkie, pewnie ze wysle, jutro zasiade do kompa i sie poprawie, a teraz zmykam pa pa Buona notte ragazze
Meg...wyslane, pozdrowka, pa pa
dziewczyny, mam nadzieje że mialyscie swiadomość, że to nie ja wpisalam się wcześniej z prośbą o zdjęcia, tylko inna osoba, o tym samym nicku-. Jeśli o tym wiedzialyście, a zwlaszcza Ty kochana Madyy, ponieważ wyslalaś swoje fotki, to ok. Na wszelki wypadek upewniam, że to nie bylam ja, ponieważ ja zawsze wpisuje się zalogowana. Pozdrawiam wszystkie...a u mnie wszystko po staremu,pracuje, jestem z moim amorem, za 2 tygodnie przyjezdza do mnie, bo idziemy na ślub mojej koleżanki ze studiów. Ja jade do niego na tylko 1 tydzien na poczatku sierpnia i najprawdopodobnie spedzimy ten tydzien w Jesolo nad morzem, juz sie nie moge doczekac;)Nieraz tu wpadam i was czytam, musze sie czesciej wpisywac ;) Pozdrowionka dla wszystkich buzka :*
Hey dziewczynki! W te uuuupalne dni nawet do komputera mniej zagladam. Ale i przez to, ze juz odliczam dni (jeszcze tylko 16!)do wyjazdu. No i troche mam przygotowan bo wczesniej moja mama sie wybiera wiec najpierw ja trzeba "odprawic" :-D
Meg dzieki za maila, pewnie Ci troche szkoda tych wyjazdow (mnie by bylo) ale zobaczysz i w domciu tez znajdziesz zajecie. A jeszcze jak zaczniesz spotykac sie z naszymi dziewczynami to czas Ci milo zleci.
Alise2, gdzie zamierzasz ladowac? Maddyy, tak db Ci idzie z wysylaniem zdjec wiec prosze, podziel sie i ze mna: [email]
Cucciola- milej imprezki i udanego wypoczynku.
Ląduje w Torino w piątek wieczorem ,mam nadzieję ,ze szczęśliwie.
cześć dziewczyny!!!rnbardzo miło mi się was czyta,chciałabym częściej uczestniczyć w "pogaduszkach" i bardziej was poznać, choć piszę mało to często was czytam i żyję razem z wami waszymi przygodami.rnja w piątek 7-go lipca mam obronę pracy licencjackiej... pracuję, robię sobie wycieczki rowerowe aby się zrelaksować no i się uczę. mam nadzieję że mogę na was liczyć w piątek między 17 a 20-tą...niby nic,a mam strasznego pietra. rnMarzenka,może wyskoczymy na jakieś lody??? gdy tylko znajdę chwilę "skrobnę" ci coś na e-maila,ok?rnnarazie pozdrawiam was najpiękniej jak potrafię i...do nauki.rnPA
P.S. nie wiem skąd to "rn"między wierszami....
witajcie.POSTANOWILAM SIE ZALOGOWAC I WROCIC DO DAWNEGO NICKU.jejku jacy ludzie sa okropni podszywajac sie pod druga osobe w przypadku ciuccioli.pamietam tez przypadek barbi, pod ktora sie ktos podszywal, a tak wogole to ciekawe co sie z nia dzije. ciucciola napewno pamietasz barbi z polaccy italiano.ELISA76 milo bedzie z toba porozmawiac, wybrac sie na lody. pozdrawiam.
marzena a kto powiedzial ze Maddy wysyla tylko zdjecia wam z stolika????a nick cucciola jest popularny i kazdy komu sie podba moze taki miec e basta!
jejku!
E basta... ktos byl ciekawy to sobie poogladal, nie ma nad czym rozpaczac, a swoja droga fakt ze to raczej ja moglam uwazac komu wysylam.. heh, no w kazdym razie czlowiek uczy sie cale zycie:)
Ciao ragazze! - Maddyy tante grazie per la tua lettera email e per le tue foto; sono bellissime. Ho capito tutto che hai scritto per me. Scrivero da Te piu tardi. D'accordo? Wczoraj nie mogłam otworzyć stronki, bo coś sie tam zablokowało na serwerze i basta! Ale dzisiaj już jestem. Gorąco wszystkich pozdrawiam. Wpadnę jeszcze potem. Meg.
Ciekawe gdzie wszystkich wymiotło? Byłam tu ale, że nikogo tu nie ma to ide sobie w swoją stronę.
No cóz,ja się szykuję do drogi i małe zakupy więc brak czsu.I dziś sie dowiedziałam,że pprawdopodobnie jade na nie 3 a 4 tygodnie
FORZA ITALIAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maddyy dzieki za foto. Po prostu extra! Ladna z Was para. I oby zawsze tak bylo, czego zycze Wam obojgu. No i Italia gora!!hehehehe
Meg chyba wszyscy siedzieli przed TV. Ja zdazylam tylko na wspanialy final. No a Niemcy zostali w domu :)
Alise2 udanych zakupow, przyjemnej podrozy i wspanialego pobytu. Hmm czegoz Ci wiecej moge zyczyc?

Buona giornata a tutte!
wielkie dzieki ,juz mam troszke rozlozonych ubranek a jutro walizka.
alise2 do jakiego miasta dokladnie jedziesz? bo gdzies przegapilam. dzisiaj zlapalam motylka dla mojej coreczki, jejku ale sie za nim naganialam. na podworku bylo prawdziwe polowanie na motyle. motylek wyladowal w sloiczu ale za chwilke wypuscilam go na wolnosc.moja kochana coreczka tak sie cieszyla. martwie sie o nia ostatnio bardzo schudla, prawie nic nie je, mleka nie pije. tylko daje jej na spiaco. to napewno przez ta pogode. pozdrawiam.
Ląduje w Torino ale mieszkac bedę w Tronzano vercelese tj ok 50 km od Torino w kierunku Milano.
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 184

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia