Witajcie... Maddyy a gdzie fotka dla mnie? Nie dostałam, wiec poproszę. Aise dzięki za emaila, odpisałam jak już wiesz. Nie wiem, czemu Ci sie poczta nie otwiera, ale już teraz cieszę się na wspólną kawusię. Marzenko - fajnie, że są jagody, bo przynajmniej troszkę sobie dorobisz a sezon naa jagódki w pełni...
Elisa, Cucciola fajnie, że jesteście. Stolik nie świeci pustkami i o to chodzi. Ciekawa - takie znajomosci są też potrzebne, gdyby każda z nas uznawała za bezsensowne wchodzenie na forum, siadanie przy wirtualnym toliku - dziś nie znałybyśmy sie a tak często, gdy komuś samotność doskwiera, gdy chcesz z kimś pogadać a akurat nie masz z kim, masz nawet błahy problem i nie wiesz jak sobie z nim poradzić, wiesz, że jest gdzieś ktoś, kto zrozumie i choćby wirtualnie doda odwagi, pocieszy dobrym słowem. Uwierz, że czasem lepsze takie przyjaźnie niż świadomość, że jesteś w pustym mieszkaniu zwłaszcza wieczorem i nie masz do kogo buzi otworzyć. I to jest piękne, że jesteśmy tutaj i możemy być razem. Buziaczki wszystkim. Pa! - Meg.
PS. Alise2 - podaje mój nr gg bo nie możesz otworzyć poczty a pytałaś: 5951735. Una bella - wysłałam email do Ciebie też.