wloskie marzenia

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 128
poprzednia |
moja historia zaczela sie rok temu we wakacje..pojechalam nad polskie morze na 3 dni zaszalec ,oderwac sie od rzeczywistosci i on tam byl.. chyba nigdy nie mialam takiej reakcji na faceta ,poprostu stanelam jak wryta.. on podszedl na disco i zaczal tanczyc ze mna.. nie zamienilismy prawie slowa no bo i jak .. zero wloskiego ,zero angielskiego..wymienislismy sie numerami.. moja kolezanka pomagala mi pisac..dostalam korby na jego punkcie zaczelam sie uczyc angielskiego..pisalismy ze soba ponad pol roku.. zaczelo nam na sobie b.zalezec, sceny zazdrosci przez smsy i wogole .. obiecal ze przyjedzie w styczniu.. ja czekalam.. odrzucalam wszystkich kolesi od siebie az powiedzialam dosc, po co to wszystko??dal mi wiele emocji, dobrych uczuc,zaczelam miec marzenia i takie tam.. czas sie dla niego skonczyl i pewnego dnia poznalam innego ..tez wlocha!! nawet mi sie nie podobal na poczatku, nikt mi sie nie podobal.. A teraz jestem z nim zareczona,poznalam jego rodzinke,nie wyobrazam sobie zyc bez niego..tamten sie pojawil,spelnilo sie moje marzenie bo chcialam go jeszcze raz w zyciu zobaczyc.. sentymen zostal..ale tylko tyle!patrzyl sie na mnie wzrokiem faceta ktory zrozumial ze cos stracil... ale na wlasne zyczenie... wiem ze go to boli bo znam jego wnetrze lepiej niz on sam!Ale zycie daje nam szanse czasem tylko raz!poznalam go z moim obecnym facetem i chyba my wszyscy bylismy w szoku!mysle ze kazdy z nas wyciagnal wnioski z tej historii.. a ja wiem jedno ze mam w moim sercu kawaleczek miejsca dla niego choc kocham juz innego..
ojejjjj ile tych historii...dziewczyny, wrzucajcie te watki do CAFFEITALIA, bo nic poza tymi historiami milosnymi nie mozna znalezc w "ostatnich wpisach"

pzdr;)
Niektore Polki pochorowaly na Wlochow a opinia potem jest jaka jest...
nie wiele zrozumialam, jeszcze mniej wynioslam z tej lektury;)
Tzn jaka bo nie rozumiem? I co to znaczy pochorowaly?
oj daj spokoj z ta opinia....niech sobie choruja...tylko moja mala sugestia - w caffeitalia, gdzie wejda tylko ci zainteresowani/e tematem
Historia podobna do tej co opisuje miłość Polki siedzącej w parną noc na ganku do spacerującego Włocha przed gankiem(jest taki temat)gdyż słowiki spać nie dawały.Tylko,że ta powiastka kończy się happy andem bo autorka zamiast wzdychać do wirtualnego zajęła się prawdziwym facetem.Nowy Harlekin?
ja bym to opowiadanie zaniosla do harlequina. tam wlasnie publikuja sie takie mdle romansidla
Co dla kogos wydaje sie mdle,pospolite i bez polotu dla innej osoby moze znaczyc bardzo wiele !!! dlugo by sie rozpisywac ! Jedna glupawa wydaje sie historia moze odmienic nasz los !! Zrozumie ten kto przezyl ,a nie ten kto tylko postrzega to jako puste slowa !!
ole!!!1 I to mial byc moral tego opowiadania?
tylko dlaczego są to histore głupich i naiwnych dziewczyn ? ..... szlona miłość od pierwszego wejrzenia ,jechać chce do niego i rzucać wszystko po 3 dniach znajomości .... ,a potem mówią,że polki takie naiwne i durne dają się tak łatwo zbajerować ...
Co za ludzie ... Nikt tu po 3 dniach niechcial do nikogo jechac.. Chyba wiekszosc ma problem ze zrozumiemiem tekstu ... Zreszta nikt was nie zmusza do czytania marnych opowiesci dziwnej tresci.. Pozdrawiam :)
oj ktos tu przesadza........mnie sie bardzo podobala ta historia!!! nie rozumiem oburzenia niektorych osob tutaj........jesli wam ten temat nie pasuje uwzaacie ze jest niepotrzebny a osoby go tworzace glupie i naiwne to darujcie sobie i nie czytajcie poprostu!!
A juz napewno do przyglupawych dziewczynek napewno nie naleze!!Na wlochow nigdy nie lecialam i nawet nie znalam jednego slowa po wlosku ..Poprostu zycie tak sie zlozylo !!
no mądrością to one nie grzeszą wystarczy poczytać ten i inne tematy ...
Dokladnie to mam na mysli !! Dzieki ewwy!! Wchodze ,czytam i albo sie podoba albo spadam ... coz za problem ..??!!! Na sile wszyscy chca zniszczyc chwile radosci !! Jak juz sie komus troszke uklada to wszyscy do okola niezadowoleni!! To nasza POLSKA mentalnosc..
skoro piszesz o tym na forum publicznym to licz się z tym,że ludzie będą wyrażać opinie i nie zawsze będą one pochlebne ....
A juz napewno do przyglupawych dziewczynek napewno nie naleze!!Na
>wlochow nigdy nie lecialam
hhahaha... dobry zart, bo ta mdla powiastka i ile prawdziwa swiadczy o czyms innym. hormony ci chyba rozum zaslepily.
z dobrego serca radze ci zanies to do harlequina czy innego wydawnictwa to przynajmniej zyskasz czytelnikow i jeszcze sobie zrobisz.
To ze zamiescilas to opowiadanie na tym forum tez nie jest zle. niedwno ktos sie skarzyl ze tu ostatnio nic sie nie dzieje, a jednak widac ze istnieja ludzie ktorzy nie sa pozbawieni braku wyobrazni.
ja osobiscie nie uwazam za cos zlego opowiadanie swoich historii(jakiekolwiek by one nie byly)na forum . powiem wiecej:prosze o jeszcze;)pozdrawiam wszystkich zarowno zwolennikow jak i przeciwnikow tego watku!!
:/ czemu sie czepiasz jak im top pomaga to niech sobie piszą. Jednak powiny sobie popracowac nad własnym zyciem.P)
przynajmniej chlodne jesienne wieczory jest z czego posmiac sie. swoja droga dziewczyna ma wyobraznie. moglaby zostac pisarka
>odrzucałam wszystkich KOLESI , nigdy na włochów nie LECIAŁAM<

ile Ty masz lat ?
no dobra masz racje ze mozna wypowiedziec swoje zdanie na jakis temat. .Ale jesli sie juz z czyms nie zgadzasz,rob to z kultura czyli mowiac prosciej tak by nie obrazac innych wypowiadajacych sie tu osob ani tego kto temat zalozyl. Wiec zanim cos powiesz zastanow sie jakich slow do tego uzyc i czy twoj komentarz cokolwiek wniesie do tematu czy tylko niepottrzebnie go zasmieci.......
nikt nie mówi ,że w pisaniu takich historyjek na forum jest coś złego rn(przynajmniej ubaw jest ;D ) ,ale skoro już się ktoś na to decyduje ,to chyba brał pod uwagę fakt ,że ludzie będą wyrażać swoje zdanie ,prawda ? :)
moja wypowiedz jest glownie skierowana do osoby ktora podpisuje sie jako ''gosc''(tak dla jasnosci)
a kto powiedzieł ,że ma nie pisać ..... ile razy można to powtarzać ,nie moża już własnej opinii wyrazić ? nie musi Ci się wcale podobać ....
ok .... są "niemądre" i "naiwne" ,a jeśli twoim zdaniem mąwiąc o kimś naiwny to brak kóltury to nie wim czym mam się śmiać czy co ?

P.S nie podpisuje się "gość"

do autorki postu ,każdy chyba twój 'tekst' dobrze zrozumiał ,jest wystarczająco jasny ;D
A mi się tam takie historyjmi podobają ;-) , przynajmniej można sobie humor poprawić i się pośmiać ;-D
moze stworzmy jeden watek zatytulowany "przypadki milosne" i tam kazda bedzie opisywala swoja unikatowa historie.
tym sposobem pozbedziemy sie polowy postow z dzialu caffe italia i jednej czwartej ze wszystkich pozostalych.
bedzie przejrzysciej a i moze jak sie te wszystkie dziewczyny odnajda w jednym watku, to sie zaprzyjaznia itp.
co?
Mozecie sie smiac ,albo plakac wazne ze macie jakies ludzkie odruchy!!heh..:)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 128
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia