"Kociunia 14 Lut 2007, 21:20 odpowiedz
Przykro mi,ze trafilas na takiego czlowieka,ale wsrod Polakow tez zdarzaja sie takie bezwzgledne potwory.Chlopak mojej siostry oznajmil jej,ze ja zostawia jak lezala w szpitalu,bo miala komplikacje podczas ciazy(oczywiscie dziecko bylo jego). To naprawde nie jest kwestia narodowosci."
Mówiłem ci nie pisz na tym forum bo kogos skrzywdzisz swojim brakiem doswiadczenai w życiu. I do czego ci ta uprzejmosć jak i tak nie jestes nic w stanie ukryć. Pamietasz nasza ostatnią rozmowe na gg i nieżly bajer ci wcisnoł ten Włoch:
Kociunia co ty wypisujesz na tym forum
Nieznany15:51:19
wez sie odwal
15:51:33
No to ci że sie nie chcialam z Toba spotkac
15:51:49
i to moja sprawa co tam pisze,rozumiesz
15:51:55
to nie Twoje forum
minro15:52:29
dobrze odwale sie i życzę ci powodzenia i aby ci jednak udało sie choć w to wątpię zegnaj
Nieznany15:52:42
Tobie sie nic nigdy nie uda
15:52:51
bo jestes zakompleksionym Polaczkiem
15:55:17
a jak masz choc troche godnosci to cofnij to co napisales na forum
minro16:00:09
przeprosiłem i mi to starczy powodzenai z italiano
Nieznany16:02:18
powiem Ci tyle takich rzeczy sie nie wypisuje na forum
16:02:28
to oznacza tyle,ze jestes prostakiem
minro16:06:30
sama krzywdzisz inne dziewczyny zostaw swoje uczucia dal siebie a nie na forum piszesz jacy to Włosi dobrzy. Nie wszyscy podobnie jak i Polacy. wiesz każdy kto prawdę napisze to prostak i juz nie odpisuje do mnie bo i tak pewnych spraw nie zrozumiesz. A ja jestem szczęśliwą osoba . papa
Nieznany16:08:29
jestes prostakiem i kłamcą, od dawna do Ciebie nie pisze i czepiasz sie co ja pisze na forum,a nie masz prawa