Cytat: SettediNove
Nisadze zeby polskie strony interentowe mialy jakas niejasna potrzebe pisania tendencyjnie o Wloszech..zawsze lubialam czytac..uwazalam, ze moge podzielic sie tym co przeczytalam-sprawia mi to mala przyjemnosc. Moim zdaniem nie warto JUZ wybierac Wloch... Co bylo tu dobre to juz bylo i sie skonczylo.
Wlosi sa zawsze Wlochami..a czasami nawet bywaja ludzmi..Wlochy to takie jakby przedszkole zwariowanych dzieciakow...chaos,krzyk,tupanie.Wierze ze kiedys Wlochy znormalnieja..jak "odejdzie" stara generacja tzn jak wymrze,zniknia zwiazki zawodowe i komunisci. Nie mam zlych intencji i nie rozumiem doprawdy Paola twego zapienienia.Nie musisz czytac akurat moich linkow,ty to wiesz.Obiecaj sobie jako noworoczne postanowienie, ze nie bedziesz czytac moich linkow..przeciez masz na fiolecie opcje ignorowania..wlacz i nie bedziesz sie musiala pienic publicznie...Bylam zaskoczona twoim wybuchem..uwazalam cie dotad za osobe piszaca z umiarem i taktem . Pace. Notte
Mialam juz nie komentowac, ale to jest silniejsze ode mnie...
To jest forum, a nie kolko wzajemnej adoracji. Forum, zazwyczaj, sluzy do dyskutowania, a nie do lizania sobie nawzajem tylkow. Jesli ktos krytykuje to, co napisalismy, to, albo sie dyskutuje, albo sie olewa.
Na pewno nie ma sie co obrazac i uwazac, ze ktos nas nie lubi czy atakuje!
Kto tu wybucha? Ktos sie pieni? Bez przesadyzmu, kurde! :P
Sette, na tym forum padlo juz wielokrotnie pytanie: "jesli tak nie lubisz Wloch i tak Ci tu zle, to po kiego grzyba tu siedziesz?". Mnie naprawde nie interesuje odpowiedz na nie, ale nie rozumiem tej Twoje kampanii antywloskiej. Moze i te artykuly nie sa tendencyjne, ale Twoje zachowanie tak. Skupiasz sie tylko na cechach negatywnych, a mysle, ze Wlochy (jak kazde miejsce) maja tez swoje pozytywne strony (chyba z czystego masochizmu tutaj nie jestes? - nie odpowiadaj!).
Jesli masz facebook, to polecam Ci strone "naglowki nie do ogarniecia"... Poczytaj sobie, to moze zrozumiesz, dlaczego tak sie upieram, zeby isc na jakosc, a nie na ilosc.