no i po Twojej odp. zastanawiam się o czym pomyślałeś bo się aż zmieszałam...o przyjemności mówiłam raczej w odniesieniu do owego morderstwa a nie...cholera nie cierpie facetów jedno im w głowie;)
quasifaladifferenza
25 wrz 2009
No tak, tak...mnie na samą myśl o wskoczeniu do wulkanu gorąco się zrobiło, tylko tyle.;)
sreberko55
25 wrz 2009
ja mam zawsze zberezne mysli
quasifaladifferenza
25 wrz 2009
A fe a fe!
Ja nigdy! Zresztą, ja w ogóle rzadko myślę.;)
aagnese
25 wrz 2009
i jasne;)
a tak swoją drogą...dobrze ubezpieczony jesteś? Od niewyjaśnionych zdażeń losowych też???
aagnese
25 wrz 2009
no Quasi to akurat potwierdza tylko fakt, że jesteś facetem...
sreberko55
25 wrz 2009
no i co z tymi zonami wlochow beda rzucane do Etny?
yamadawa
25 wrz 2009
..Panie Genio, będziesz miał tam fajne towarzystwo :
"Hefajstos mieszkał nie na szczycie Olimpu, ale w otchłani Etny, wulkanu, w którym wypracowywał oręż dla pozostałych olimpijskich bogów Zeusa, Ateny, Erosa, Achillesa" ... też bym tak chciała..
:)
aagnese
25 wrz 2009
Sreberko a to Ty, czy Twoja połówka???
a z tymi myślami..hmmm kobiecie nie wypada
..
...
....
mówić o tym na głos:):):):)
aagnese
25 wrz 2009
no co Ty!!!
szkoda Etny...
takie to...hmmm...dawaj przerobimy na nawóz naturalny;)ok..półnaturalny
quasifaladifferenza
25 wrz 2009
Oczywiście! To znaczy, może raczej zabezpieczony, niż ubezpieczony.
Nigdy nie skoczyłbym bez solidnego, elastycznego i atestowanego...bungee.
aagnese
25 wrz 2009
ja to się chyba rozlokuje u boku Ateny:) z wiadomych powodów a po swojej prawicy będę miała Zeusa bo facetów trzeba trzymac krótko a tych u właczy szczególnie;)
Jeżeli dobrze pamiętam, on też tam się znalazł wbrew swojej woli, tak że do tej pory utyka biedaczek.;)
aagnese
25 wrz 2009
a teraz cofnij się do pewnej rozmowy o nożu...a jak już się spotkamy w hadesie...może przynasz mi racje, że kobiecie się nie ufa;)
quasifaladifferenza
25 wrz 2009
Co byś chciała przeciąć, moje bungee?
sreberko55
25 wrz 2009
a pod Etna to mozna jakis piknik zrobic?wodeczka ,ogoreczki i tak popatrzec z dolu na tych wrzucanych
aagnese
25 wrz 2009
"zdarzeń" o matko
a Wy co nie krzyczycie, że błędy robię co?
aagnese
25 wrz 2009
ja to proponuje bardziej widowiskową lokalizacje;)
aagnese
25 wrz 2009
Ty to napisałeś;)
quasifaladifferenza
25 wrz 2009
Wiem, jakoś zawsze przychodzą mi do głowy najczarniejsze myśli.;)
aagnese
25 wrz 2009
warto myśleć o tym, że nie wszystko może pójśc według planu i zawsze mieć plan B a Ty Quasi masz plan na taką ewentualność???
quasifaladifferenza
25 wrz 2009
Chciałbym paniom przypomnieć, że ja zadałem organizatorowi wulkanicznych imprez jedno pytanie związane z zakresem jego usług a wy, no cóż, czy ktoś jeszcze wie o co tu chodzi....nie bójmy się mocnych słów, rozpieprzyłyście wszystko w drobny mak.;)))))
Dobrze, że przynajmniej ogłoszenia tu są bezpłatne.;)
quasifaladifferenza
25 wrz 2009
Nie potrzebuję żadnych planów B, nigdy niczego nie zostawiam przypadkowi, chociaż nie raz już byłem spychany w otchłanie wulkanów.
sreberko55
25 wrz 2009
jestem kobieta i tez miewam takie mysli i nawet do tego potrafie sie przyznac,moj facet w nawiasach to tylko na poczatku jak zarejestrowal sie tutaj to wchodzil a jak jak zobaczylam ze tu takie ciekawe rzeczy sie dzieja to przejelam paleczke bo on to jak to facet tylko mruczy pod nosem a w nocy chrapie