Slub na Sycyli udzielony Polakom przez ksiedza pol

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 102
O cholera! Już muszę poluźnić kołnierzyk.;)
no i po Twojej odp. zastanawiam się o czym pomyślałeś bo się aż zmieszałam...o przyjemności mówiłam raczej w odniesieniu do owego morderstwa a nie...cholera nie cierpie facetów jedno im w głowie;)
No tak, tak...mnie na samą myśl o wskoczeniu do wulkanu gorąco się zrobiło, tylko tyle.;)
ja mam zawsze zberezne mysli
A fe a fe!
Ja nigdy! Zresztą, ja w ogóle rzadko myślę.;)
i jasne;)

a tak swoją drogą...dobrze ubezpieczony jesteś? Od niewyjaśnionych zdażeń losowych też???
no Quasi to akurat potwierdza tylko fakt, że jesteś facetem...
no i co z tymi zonami wlochow beda rzucane do Etny?
..Panie Genio, będziesz miał tam fajne towarzystwo :
"Hefajstos mieszkał nie na szczycie Olimpu, ale w otchłani Etny, wulkanu, w którym wypracowywał oręż dla pozostałych olimpijskich bogów Zeusa, Ateny, Erosa, Achillesa" ... też bym tak chciała..
:)
Sreberko a to Ty, czy Twoja połówka???

a z tymi myślami..hmmm kobiecie nie wypada
..
...
....

mówić o tym na głos:):):):)
no co Ty!!!
szkoda Etny...

takie to...hmmm...dawaj przerobimy na nawóz naturalny;)ok..półnaturalny
Oczywiście! To znaczy, może raczej zabezpieczony, niż ubezpieczony.
Nigdy nie skoczyłbym bez solidnego, elastycznego i atestowanego...bungee.
ja to się chyba rozlokuje u boku Ateny:) z wiadomych powodów a po swojej prawicy będę miała Zeusa bo facetów trzeba trzymac krótko a tych u właczy szczególnie;)
Jeżeli dobrze pamiętam, on też tam się znalazł wbrew swojej woli, tak że do tej pory utyka biedaczek.;)
a teraz cofnij się do pewnej rozmowy o nożu...a jak już się spotkamy w hadesie...może przynasz mi racje, że kobiecie się nie ufa;)
Co byś chciała przeciąć, moje bungee?
a pod Etna to mozna jakis piknik zrobic?wodeczka ,ogoreczki i tak popatrzec z dolu na tych wrzucanych
"zdarzeń" o matko

a Wy co nie krzyczycie, że błędy robię co?
ja to proponuje bardziej widowiskową lokalizacje;)
Ty to napisałeś;)
Wiem, jakoś zawsze przychodzą mi do głowy najczarniejsze myśli.;)
warto myśleć o tym, że nie wszystko może pójśc według planu i zawsze mieć plan B a Ty Quasi masz plan na taką ewentualność???
Chciałbym paniom przypomnieć, że ja zadałem organizatorowi wulkanicznych imprez jedno pytanie związane z zakresem jego usług a wy, no cóż, czy ktoś jeszcze wie o co tu chodzi....nie bójmy się mocnych słów, rozpieprzyłyście wszystko w drobny mak.;)))))
Dobrze, że przynajmniej ogłoszenia tu są bezpłatne.;)
Nie potrzebuję żadnych planów B, nigdy niczego nie zostawiam przypadkowi, chociaż nie raz już byłem spychany w otchłanie wulkanów.
jestem kobieta i tez miewam takie mysli i nawet do tego potrafie sie przyznac,moj facet w nawiasach to tylko na poczatku jak zarejestrowal sie tutaj to wchodzil a jak jak zobaczylam ze tu takie ciekawe rzeczy sie dzieja to przejelam paleczke bo on to jak to facet tylko mruczy pod nosem a w nocy chrapie
hmmm...zastanawiające
Dzielna kobieta!;)
brawo dla tej Pani;)
Quasi....

Schelbias zmi z tym makiem:D:D
xDXDXD
...i takie ma być.
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 102