Czemu Italia?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 73
poprzednia |
Pewinie zaraz mnie ktoś odeśle do innych postów z adnotacją "to już było.."ale...Co skłoniło was do przyjazdu do Italii? Przecież w modzie zielona wyspa.Często spotykam się z wpisami jak bardzo nie lubicie tutejszej mentalności i mieszkańców tego kraju,więc co was trzyma?nie wierzę że sama kasa(bo narzekacie że i z tym cienko),wykluczam znalezienie prawdziwego szczęścia w miłości,bo pocóż te wszystkie przestrogi dla polskich narzeczonych.Wielu z was może wróciło do kraju z bagażem złych doświadczeń ale naturalnym jest,że o tym co złe chce się szybko zapomnieć a wy nadal na włoskim forum..macie jakąś misję?Zanim się całkowicie zakopię w domysłach..dobranoc wszystkim,miłego weekendu.I..czekam na odpowiedzi.
A gdzie indziej jest tak pięknie? Gdzie jest tyle miejsc, które mają swoją duszę, czar, urok...., gdzie to wszystko odczuwasz? Ci, którzy kochają ten kraj, zadko myslą juz w kategorii pieniądza...
A mentalnosc Włochów, z cała ich "głupotką" ? Przeciez nikt inny nie zarazi nas większą radoscia i nie wykurzy z nas wiecznego narzekania... nawet jak narzekamy na nich
Czyli, jeżeli dobrze zrozumiałem, do Włoch jeździ się, bo:
1. Jest pięknie(Ladispoli fa scifo davvero).
2. Chce się oderwać od rzeczy materialnych i nie myśleć w kategoriach pieniądza.
3. Chce się zarazić od Włochów tym, co to było? A, jest: radością życia.
4. chce się pozbyć wady narzekania poprzez wzmożone narzekanie.
*fa schifo:)
I znowu wcinasz sie w moje odpowiedzi. Nie mam pojecia za co mnie atakujesz, ale juz raz napisałam- nie masz nic do powiedzenia w temacie- nie pisz. Nie siej kłotni, bo tylko to robisz.
I nie odwracaj kota ogonem. Masz bardzo płytki umysł, jesli w ten sposób wyłapałes moja wypowiedz, przykro mi, ze jestes taki ograniczony, ale cóz, niektórzy tak maja.

A dla Twojej wiadomosci- Ladispoli jest tylko zwykłym miastem, gdzie mieszkam.

I ci, którzy maja mniej ograniczony umysł, domyslaja sie, ze nie o tym pisałam, tym bardziej , ze nie przypominam sobie, bym wymieniła tą nazwę.
Na czym miałoby polegać "nie wcinanie się", tylko rzeczowa dyskusja z tak makabrycznymi pierdołami, które wypisujesz?

Nie popisuj się durny zasrańcu, tylko z pokora przyjmij krytykę lepszych od siebie.
orsa ja też nie mogę tego zrozumieć ;) żyć się nie da nie ma, Polaków mają za nic, jeszcze z urzędu stany cywilnego nie wyjdziesz, a chłop już Cię zdradzi w windzie z urzędniczką, potem zaprowadzi do domu, uwiąże na sznurku w kuchni, i jeszcze da w pysk na dobry początek- tyle z życia będziesz miała! ;) warto dodać, że nawet włoski śmieciarz potraktuje Cię z góry jako Polkę i splunie Ci pod nogi na Twój widok- straniera ze wschodu a fuuuuuj!. Wszyscy tam mieszkają w wynajmowanych mieszkaniach po 10 osób, albo z całą rodziną bo inne opcje nie istnieją. Pracy tam nie ma, a tak właściwie to chyba nikt tam nie pracuje bo Włochom się pracować nie chce. Ja zupełnie nie pojmuję, jakim cudem znalazło sie w tym obrzydliwym kraju tylu szlachetnych Polaków o nieskazitelnych duszach i umysłach ;p
genio....genio,jestes naprawde zabawny....;D i jaki arogancki...szkoda ze cie nie znam?stwierdzilabym czy tobie z tym do twarzy.Jest to forum dyskusyjne i mozna gadac o pierdolach...
i czy to aby nie jest próżność...?
Dziękuję za uznanie, zwracając jednocześnie uwagę na drobną acz znaczącą różnicę semantyczną pomiędzy wyrażeniami:
"gadać o pierdołach"
"gadać pierdoły"

:)))
gadajac o pierdolach... mozna gadac pierdoly :)))
pytanie tak calkiem prywatnie genio czy z Twoim ego,wszystko ok?Lubisz byc zlosliwy?:))))bo ze lubisz byc pomocny i od czasu do czasu mily to juz wiadomo :)))bez urazy :)
Masz ochotę na dyskusję ze mną?
Pytanie o moje ego, masz jakieś podstawy, żeby sądzić, że jest z nim coś nie tak?

Znasz jakieś kryteria, według których można ocenić stan czyjegoś ego, czy tylko tak sobie piszesz, myśląc, że zrobisz na mnie wrażenie?:)

Bez urazy?
No jasne, dlaczego miałbym czuć do ciebie urazę?
Sephia: co tu dużo opowiadać, masz przecież zamiar też tu zamieszkać, więc się przekonasz jak to wszystko jest możliwe?

znasz już jakąś konkretną datę przeprowadzki???

pozdrawiam!!!
Nie ma to jak poczytac sobie wpisy na forum,w ktorych zielone jest nazywane niebieskim,zolte lekko pomaranczowym,a ludzie durnymi zasrańcami przez jakiegos zmanierowanego prostaka. Na to wszystko to naprawde mozna tylko srac..i to tylko kupą biegunkową.
Więc rób to, do czego jesteś chyba stworzona.
A, jak tak już sobie poczytasz i poczytasz, to przynajmniej umyjesz się, czy chodzisz "cała w rzadkim zdegustowaniu"?
raza do ciebie skad,nie ja chcialam oceniac twoje ego,to ty miales odpowiedziec :))
dyskusja czy prowokacja :)))
zauwazylam ze lubisz prowokowac,czasem twoje wypowiedzi dokuczaja,sa dosc aroganckie,no ale jak tam ktos napisal to jest forum i mozna wyrazac swoje poglady.
Mam wrazenie ze twoje dokuczanie spowodowane jest tym,ze chcesz poczuc sie lepszy...?nie pasuje tobie ,ze polki jada do wloch,ze zakochuja sie we wlochach.
zranione uczucia...?

jakby nie patrzec Wlochy to ladny kraj,prawda jest ze jezeli sie tam pojedzie mozna zgubic serce,moga do tego przyczynic sie piekne krajobrazy,ladna pogoda,cieple morze,moze facet?
moze poczucie humoru,moze odpowiedz na pytanie co u ciebie?wszystko dobrze.
sadze ze lepiej slyszec ze jest ok,zamiast u mnie stara bieda albo jeszcze gorzej.
Na Ciebie sie juz wysrałam,wiec to raczej Ty potrzebujesz gruntownego mycia.Widze,ze brak umiejetnosci czytania to tylko jedna z Twoich licznych wad.No ale...badźmy wdzieczni idiotom-gdyby nie oni, reszta nigdy nie osiągnęłaby sukcesu.Dzieki genio czy jak Ci tam:D.
Co za paskudztwo, bueee.
Ten, który miałby ochotę cię przelecieć, musiałby być naćpany chyba, fuuj, che schifo.
nie chce robic na tobie wrazenia,masz poglady z ktorymi sie nie zgadzam.wszystko w temacie
serdecznosci :)))
>>>nie pasuje tobie ,ze polki jada do wloch,ze zakochuja sie we wlochach.
zranione uczucia...?
A wymienisz mi ten jeden pogląd?
Tak krótko.
Tak bez pierduł.:)
Boze człowieku co ci jest, faktycznie chyba musiasz podnosic swoje ego, czuc sie tu wyzszym , w kazdym tego słowa znaczeniu.
Przykro mi , ze w zyciu ci sie nie ułozyło i czujesz sie tak zle, ze musiasz wyzywac sie na innych.

A i nie pisz, ze nic nie wiem, ze to nie prawda i inne bzdury, bo to az bije z twoich wpisów.

Nie zasługujesz an to by nawet nazwac cie czlowiekiem myslacym, gburze jeden.

I wypraszam sobie zasranca, bo to chyba ty w takich "kregach " sie obracasz, a ja jestem kobietą i w dodatku okres zasraństwa mam dawno za sobą.

Palant.

To był mój ostatni wpis, z takim elementem nie mam zamiaru dyskutowac.

Oczywiscie ostatnie zdanie dotyczyło tylko tego genia- pfu....., smroda forumowego

Wiesz jak to mówia; "NIE TYKAJ GÓWNA, BO.......
sa ciekawsi ludzie od ciebie,a analiza twojej osoby nie interesuje mnie za bardzo,mam o wiele ciekawsze i sympatyczniejsze zajecia niz analiza twojego ego,bo to jest malo interesujace.zyj dalej w swoim swiecie :)))pozdrawiam
No widzisz, od razu tak trzeba było.
Hahaha, che bello obserwować, jak się zwierzątko irytuje:)))))
brawo,nie mialam odwagi aby dolozyc az taka krytyke ,popieram 1[tel]%
Wyrwany od pługa byłes,jestes i bedziesz.Ewentualne wpisy o przelatywaniu kogokolwiek wcale tego nie zmienia.Moge jedynie pogłebic.Zero nie widzi innych liczb.

P.S.Dla wszystkich zainteresowanych tytuł:"Idiota roku" jest juz zajety.

Przygłupom mowimy 3 x NIE. Bez odbioru.
Aniu, brak odwagi, to się inaczej tchórzostwo nazywa.
Skąd ty możesz wiedzieć takie rzeczy, no nic, trudno.:)
genio dowartościowany,umyty ,zadowolony...a teraz do matrixa. :DDD
bez takich ludzi swiat bylby smutny...i kto gadalby o pierdolach :))
jedynym zirytowanym jestes ty genio
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 73
poprzednia |