Przeczytalam sobie i ... brak mi slow.
aaa... wiec to Genio taki glupi, prostak i w ogole nie ma niczego do powiedzenia. Nie znam wiekszego przykladu trafienia palcem... w niebo. Czytam to forum, rzadko w prawdzie pisze, ale wiem jedno: co jak co, ale jedno jest pewne jak slonce na niebie, ze Genio jest jedna z najinteligentniejszych tu postaci, osoba dla ktorej warto tu wchodzic, chociazby po to, azeby zobaczyc jak ustrzela was swymi ripostami jak mlode kroliki. I nie po to, zeby poczuc sie lepszy, on jest lepszy, umowmy sie, i udowadnia to na kazdym kroku bez wiekszego wysilku.
"Sa ciekawsi ludzie od Genia" daje konia z rzedem jak mi ich tu znajdziesz, pokazesz i udowodnisz, ze sa tacy naprawde.
Voltafaccia "zero nie widzi innych cyfr" cokolwiek to znaczy, aforyzm brzmial nienawidzi, wiec jedynie tak mozna tlumaczyc to zaciekle uczucie z waszej strony. Zmanierowany prostak... dobre sobie, ty za to pokazalas klase i widze, ze cechuje cie niemalze diabelska spostrzegawczosc.
Orsa nie dziekuj nielicznym, bo Genio jest w jednej osobie.
I tylko on cos moze tu wniesc. Coz to za wysypisko smieci na tym forum bez niego? przetlumaczcie smsa durnego jak i sama proszaca, wymienmy sie "pogladami" na temat wzrostu naszych amore, jakie maja imiona wasi chlopcy Ludzie! A kysz od niego! Ja co jakis czas z drzacym sercem wchodze na te strone, bo boje sie, ze moze juz go tu nie byc. Na razie godzi sie z wami jak ze zla pogoda ale pewnego dnia znudzi mu sie, bo rownego sobie ciezko mu bedzie tu znalezc.