Czemu Italia?

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 73
Brava
3x brawo jestes super ubawialam sie do lez :DDDD
Jasne, jasne, to widać, że jestem podirytowany.:)
chociaż swoją drogą, przyznaję, jestem troszkę zdziwiony.

Jakim cudem zasrańce, brane zazwyczaj w dyskotekowych kiblach są takie pyskate?
No, ale to pewnie normalne, boooh?:)))
no coz genio dobrze ze masz zdrowe rece :DDDD
A ty, że dużo nie bierzesz.:)
hmmm...Dziękuję za odpowiedzi zgodnie z tematem.Naprawdę warto jest z wami wdać się w polemikę.Założyłam post,o dość neutralnym zabarwieniu,na temat(to chyba włoskie forum??).Osobom(nielicznym) które napisały coś z sensem -dziękuję.A moja refleksja...jeśli to Italia zrobiła z was "obrzucaczy się gównem" to naprawdę warto się zastanowić nad odwiedzeniem jej.Żadne posty (o biciu polskich żon,o ciężkim życiu polaka na obczyźnie,o idiotyźmie tubylców)nie otworzyły mi oczu tak jak ten.
Przeczytalam sobie i ... brak mi slow.
aaa... wiec to Genio taki glupi, prostak i w ogole nie ma niczego do powiedzenia. Nie znam wiekszego przykladu trafienia palcem... w niebo. Czytam to forum, rzadko w prawdzie pisze, ale wiem jedno: co jak co, ale jedno jest pewne jak slonce na niebie, ze Genio jest jedna z najinteligentniejszych tu postaci, osoba dla ktorej warto tu wchodzic, chociazby po to, azeby zobaczyc jak ustrzela was swymi ripostami jak mlode kroliki. I nie po to, zeby poczuc sie lepszy, on jest lepszy, umowmy sie, i udowadnia to na kazdym kroku bez wiekszego wysilku.
"Sa ciekawsi ludzie od Genia" daje konia z rzedem jak mi ich tu znajdziesz, pokazesz i udowodnisz, ze sa tacy naprawde.
Voltafaccia "zero nie widzi innych cyfr" cokolwiek to znaczy, aforyzm brzmial nienawidzi, wiec jedynie tak mozna tlumaczyc to zaciekle uczucie z waszej strony. Zmanierowany prostak... dobre sobie, ty za to pokazalas klase i widze, ze cechuje cie niemalze diabelska spostrzegawczosc.
Orsa nie dziekuj nielicznym, bo Genio jest w jednej osobie.
I tylko on cos moze tu wniesc. Coz to za wysypisko smieci na tym forum bez niego? przetlumaczcie smsa durnego jak i sama proszaca, wymienmy sie "pogladami" na temat wzrostu naszych amore, jakie maja imiona wasi chlopcy Ludzie! A kysz od niego! Ja co jakis czas z drzacym sercem wchodze na te strone, bo boje sie, ze moze juz go tu nie byc. Na razie godzi sie z wami jak ze zla pogoda ale pewnego dnia znudzi mu sie, bo rownego sobie ciezko mu bedzie tu znalezc.
Zgadzam się z Tobą...właściwe bez kilku osób to forum byłoby delikatnie pisząć beznadziejne. Jednak najlepszym postem był Ile mają wzrostu wasi amore:)))
Bylo jeszcze pare fajnych, ciezko wybrac najlepszy. Chyba jednak najlepszy byl z imionami, ale za to ilu mial zwolennikow, tak dlugiej listy wpisow jeszcze tu nie widzialam, co tez pozwolilo na blyskawiczne oszacowanie kim sa w wiekszosci ludzie sie tu znajdujacy. Przy wzroscie mozna jeszcze bylo o cos sie zaczepic.. np jak taki niski to ty pewnie jestes wyzsza i dlaczego jestes z takijm malym , ma pieniadze, czy tez z milosci, druga jej na to, ze jak nie znasz ludzi to nie oceniaj itd. jeszcze szloby cos z tych papilotow wycisnac. Ale imiona? tu nie mozna bylo nic zrobic, palnac sobie w lep jedynie.
eee ten post zalozyla sweet kate, wlasnie sie smieje bo pamietam jak krytykowalam ten post i mowili mi zebym wyluzowala.. a teraz to temat 'Top' wsrod wspominanych jako najglupsze...ale wszystkie inne o podobnej tipologia to autorstwa tego samego osobnika.
Nie wiem czego się nabrałeś zanim to spłodziłeś ale...gratuluję.Wybacz ale postacie do ''wielbienia'' wybieram sobie sama,nie obchodzi mnie ile durnych smsów Gienio przetłumaczył,mojego na pewno wśród nich nie było,za to zrobił oborę z mojego postu..suuper.Wiem już kto tu jest "the best",kto ma sraczkę,kto drżące serce w oczekiwaniu na wpis Gienia i kogo nie da się przelecieć mimo chęci..Dzięki,przecież o to mi chodziło,tragedia.
he he he
Ciesze sie, ze wiesz chociaz tyle.
Wiedziec tyle o Gieniu, dzieki mojemu wpisowi dla niektorych niech bedzie zaszczytem.
ragazzasolare, lecz się...
http://www.wloski.ang.pl/Po_co_wam_Wlochy_28174.html
Ragazza...no to takie pokrewne tematem do tego postu było...naprawdę wyczerpaliście wszelkie pokłady.
°_°
Ludzie po ile wy macie lat? Odzywki w stylu " lecz się" cos mi zatrąca wiekiem dijrzewania hi hi hi
sympatie sympatiami,preferencje preferencjami, ale czy oby niektorzy nie potracili wlasnej zdolnosci do myslenia i musza miec tzw 'Bozkow'...
coz sie tak dziwicie ze temat nie na poziomie, czy to jakas nowosc?
dziendobry wszystkim, odkrylam te forum nie dawno,czytam was i czytam i nadziwic sie nie moge................................
Magdasia,już zauważyłaś,że to forum nie włoskie ale antywłoskie? Gdy się zapytasz,co zdeterminowało ich wybór życiowy na pobyt we Włoszech uznają to za durnotę pokroju "napiszcie ile ma cm twój amore".
wybaczcie, ale jeśli ktoś pisze tego rodzaju bzdury na temat tego osobnika:

"A kysz od niego! Ja co jakis czas z drzacym sercem wchodze na te strone, bo boje sie, ze moze juz go tu nie byc. Na razie godzi sie z wami jak ze zla pogoda ale pewnego dnia znudzi mu sie, bo rownego sobie ciezko mu bedzie tu znalezc."

to musi mieć pewne problemy z głową

ragazza, zmień wloski.ang.pl na prawica.net, a tam otworzy ci się strona z tysiącem Geniów... to tylko taka sugestia z obawy o twe drżące serce
ja zamiast FORUM nazwalabym to zakladem zamknietym dla osob z ograniczeniami psychicznymi,jacys oni wszyscy tacy poekscytowani,drazliwi i agresywni
>Ciesze sie, ze wiesz chociaz tyle.
>Wiedziec tyle o Gieniu, dzieki mojemu wpisowi dla niektorych niech
>bedzie zaszczytem.

ojej! nie myslałam, że to aż tak daleko posunięta przypadłość
Ragazzasolare, daj spokój....weszła agatkaf...daj spokój.

Na prawica.net możesz wejść, jak najbardziej, zapraszam.
wlasnie weszlam na prawica.net, dziekuje za rade
no tak,niezłe
Pewnie Genio, ze przestane, przeciez nie bede uczestniczyc w dyskusji bez krzty satysfakcji, z uwagi na to, ze przegrana przeciwnika jest z gory przesadzona. Lecz nie moglam pozostac bierna, niema, jesli chodzi o tak barwna postac jak Ty i obrzucanie blotem przez miernoty o karzelowatych umyslach.
il mondo è bello perchè è vario
ok, ale jak będziesz zakładać fan klub to zrób to z łaski swojej w caffeitalia, zeby ludziom już tak strasznie nie truć, pozdrawiam, w wolnym tłumaczeniu, oślepiona słońcem dziewczyno:-)
No to w końcu i ja coś powiem do słuchu:Ragazzasole,pan Gienio powiedział wyraźnie "fuj",ogon pod siebie i zawijaj do budy,dosyć się naszczekałaś.
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 73