Pomocy!!! Jestem w ciąży!!!

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 165
poprzednia |
Sądziłam, ze już mam to poza sobą, a tu masz- zaciążylam. Powiedzcie mi co mam teraz zrobić? Jak mam poinformować o tym dzieci, mojego partnera?
Cholernie boje się o ich reakcje.
Poza tym co mam zrobić aby malenstwo dobrze sie rozwijalo?
Pomózcie proszę.
Zapomnialam dodać, ze moj partner jest typowym Włochem z krwi i kości.
Gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystko zalezy od tego w jakim wieku masz dzieci?
53 kunia a owłosiony chociaż??? bo jeśli tak to wiesz...dziecko tez może urodzić się owłosione..kurde nie wiem co Ci mam doradzić..
Moje dzieci są już dorosle i od dawna powinnam mieć wnuczka.
to może powiedz dzieciom, żeby się narazie wstrzymały bo...bedą z Twoim wózkiem na sparecki chodził:P:P wkręcasz:D:D pozdrawiam Cię serdecznie i idę kserować dokumenty, ale jeszcze tu wrócę...:P:P
Jak go poznałam, byl bardzo owlosiony, ale ponieważ nie lubie takich, to przed spotkaniami ze mna depilowal sie czy golił, nie wiem. Ujął mnie takim poswieceniem.
Jeśli dziecko bedzie mialo wiecej jego genów, niż moich, to pewnie bedzie wlochate, ale to nie ma znazcenia, bo to bedzie moje dziecko.
Nie chodzi o to kto ma chodzić z wózkiem na spacery. Mam troje dzieci i zrobie grafik. Sobie zostawie weekendy.
Grażynko moje gratulacje
Kurcze, nie wkręcaam. Spadlo to na mnie, jak grom z jasnego nieba. sama jestem zaskozcona.
Powiedzcie co mam robić. Jestem w Polsce. Gdzie mam rodzic. Tutaj nie ma lekarzy, a we wloszech zabijaja dzieci.
Poradzcie mi co mam robić. Zostalam same ze swoim problemem. Jest mi bardzo ciężko. Nie wiem co zrobić. Jestem zrozpaczona. Marzylam o spacerku z wózkiem, pielegnacji niemowlaka, ale nie sadzilam, ze to bedzie moje dziecko.
Dzięki Inf. Podrzuć mi stronki z informacjami wszystkimi dotyczacymi niemowlakow, bo odwyklam od tego tematu.
Ludzie, piszcie jak zareagowalibyśćie na wieść, że wasza matka bedzie miala dzidziusia mimo, ze nie jest męzatka.
Poradzcie czy mam wychodzic za mąż? Gdzie brać slub? W Polsce czy we Wloszech?
Kurcze, co mam zrobić. Przyszla teściowa jest ciut starsza ode mnie. Jak sie do niej zwracać.
Dzis jest prima aprillis,a wiec nie wkrecaj nas:PPPPPPPPPPPP
Co ty, to tylko sie tak zbieglo.
Rano zrobilam sobie test i jeszcze nie moge dojsc do siebie po jego wyniku. Bardzo sie ciesze z rezultatu, ale nie wiem co dalej. Poradzcie mnie.
Alicja22 co ty mówisz wczoraj był pierwszy kwietnia chyba że mi się pomyliło. D
Inf. niewiem co masz za kalendarz ale u mnie jest dzisiaj pierwszy kwietnia;))))
Cinquantatre, nawet nie brzmisz jak TY :)
Ty też nie piszesz do mnie, jak zwykle. zazwyczaj zwracasz sie 53 :)
53 cara ja Ci radzę rodzić w Niemczech,słyszałam że tam jest ok i na dziecko kaskę większą dostaniecie...ślub w Polsce i nie wyjeżdżajcie do Włoch bo tam teraz bieda,nazwisko Cinquantare Kowalska-Rossi.
Spoko jak masz jeszcze jakieś pytania to chętnie służę pomocą.
Na pomoc społeczną w Polsce nie ma co liczyć..może by tak do Auatralii??
Nie. Niemcow nie lubie, bo w czasie wojny zabrali mojemu dziadkowi ostatnia żywicielke- krowe. Matka cale zycie mi to przypominala i wpoila niechec do Niemcow. Australia bardzo mi sie podoba, ale Nowa Zelandia jeszcze bardziej.
Czekam na inne propozycje
a moze to nie ciaza..tylko nerki cie bola..jestes pewna? zrob test..kupuje sie w aptece ok 10 zl kosztuje najtanszy..A gdyby to byla prawda to i ja ci gratuluje z calego serca..mam nadzieje ze Wloch sie nie wykreci,mamy tu na forum pod dostatkiem informacji jak od Wlocha wydrzec nalezne z prawem alimenty dla dziecka i matki.Grunt to bys sie teraz nie stresowala bo dzieciatku to zaszkodzi. A na co masz teraz ochote na slodkie czy kiszone ogoreczki?:D
Na razie nie mam na nic ochoty, bo naciaga mnie na wymioty. test zrobilam dzisiaj rano po pierwszym sikaniu.
Jak nie zechce sie ze mna ożenic, to go kicham. Zresztą nie wiem czy wytrzymalabym dlużej ze starym kawalerem. On ma swoje zwyczaje i nawyki. Tak z doskoku jest ok. Codziennie godzinami gadaliśmy na skype i widzieliśmy sie w kamerce. Bylo super.
53 ja Ci dam kilka rad

-jak sie z toba nie OZENI to zabierz sie za ojca bedzie kupowal Twojemu dziecku torebki ' LUI VLITON'.

- jak nie wyjdzie z ojcem to za kogos innego z rodziny. Podstawa to zeby byl wlochem
- co do porodu w Polsce odradzalabym bo beda CI zazdroscic ze masz dziecko z wlochem
- slub w polsce bo wszyscy beda widziec ze masz meza wlocha, zmus tez ksiedza zeby po wlosku mowil. No bo wstyd zeby ksiadz w Polsce nie mowil poo wlosku!!!jak nie mowi to rob awanture!

sluze radami i pocieszeniem
hyhyh no i znowu sie spotykamy:)::):) mi sie juz na smianie zbiera
...a do slubu to koniecznie wloz biale kozaczki,to teraz jest szykowne..w Bialymstoku :D
lenaaaa, dzięki za rady, ale ja jestem panna z odzysku i slub kościelny nie wchodzi w rachube. Czy zna ktoś w Polsce urzednika dajacego sluby mówiącego po włosku?
Za ojca sie nie wezme, bo jest za stary i mimo wloskiego temperamentu nie jest w stanie zaspokoić moich duchowych i fizycznych potrzeb.
Takie markowe dodatki nie interesują mnie, bo chinskie podróbki sa równie paradne.
Co do produ w Polsce, to uważam, że wszystkie kobiety beda mi zazdrościly i to nie tylko ze wzgledu na ojca dziecka.
Oczywiście, że kozaczki muszą być koniecznie biale. Suknia i welon też.
vv biale kozaki!!!
A co? mam założyć brązowe? A jesli juz kozaki, to do nich króciutka bila sukienka i dluuuugi ciągnacy sie 8 metrow za mna welon.
Trzy razy rodziłam i za każdym razem w czasie ciązy przytylam o 25-30 kg. Ciekawe jak bedzie teraz. Zrobie mnostwo zdjęć ze slubu i pochwale sie w "naszej klasie".
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 165
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka