Pomocy!!! Jestem w ciąży!!!

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 165
ale jestem szczesliwa, ze ciemne masy zrozumialy, ze biale kozaczki sa tak wazne!!!!
Znikne na chwile, bo prawdopodobnie na forum pojawil sie ojciec mojego dziecka i nie chce aby o naszym szczesciu dowiedzial sie z forum. Chce mu osobiście ujawnić ta radosna nowine.
ciekawe czy on zrozumie co piszesz;/;/;/ pFF
ciotka, ale sobie prezent zapodalas na imieniny ....
halinka tylko nie ciemne masy ok???????? wypraszam sobie buahaha
halinko nie ładnie jest tak pisać
Mowić po polsku potrafi, bo ja po wlosku kuleje, ale nauczyl sie troche pisać i nawet pisze posty na tym forum po polsku.
Obchodze imieniny 26 lipca.
A co to zabawa w prima aprillis przecież wczoraj był. :)
obojetnie :) napij sie juz dzis :)
Proponuje przejscie do sali sejmowej. Niezly kabaret :DDDD
Już nie bede pila, bo to moze zaszkodzić malenstwu.
pij kobito !!! i koniecznie wypal paczke popularnych bez filtra
infek na marszalka !!!!
gajowy_szybciutko nie dość że z Ciebie zazdrośnica to jeszcze papierosy palisz?
nie pale :)
Ok, ale najpopularniejsze. Jak sie nazywają?
nie no fajki to mi sie zawsze kojarza z Popularnymi i Kosynierami, uczylam sie zaciagac za komuny.... nie bylo wielkiego wyoboru :)
O zazdrośnico. Wyczulam cie. Chcesz mnie namowić abym zniszzcyla moje maleństwo.
Przestan, bo zaraz mnie tu Gienek bedzie szykanowal za aborcje i eutanazje :)
Moje maleństwo ma dopiero 6 tygodni, a już mysle do jakiej szkoły go poslać i od kiedy uczyć jezyka jego wloskich dziadkow, a ty mi tu o popularnych. Moje maleństwo, jak mialo ochote, to bedzie palilo najlepsze papierosy i piło najwyśmienitsze trunki.
..i chodziło w najbielszych bucikach:D
ale nie zapominajcie ze buciki musza byc biale buahahaha nie koniecznie kozaczki
ehhh w morde kopane jeże, jeszcze godzina i do domku...buty by sie zdały, ale nie kozaczki bo ciepło się robi i stpy sie pocą..
ruda a gdzie Ty sedzisz??
teskniaca no ja to w pracy jestem i siedzę na krześlę a Ty?:P
no ja siedze na kanapie ahahah ale nie w pracy, a Ty masz za to zajebiscie w pracy a nic nie robi, a we wloszech???
a we włoszech co bo nie kumam..? ja mam spoko pracę, czasami cały dzień nic nie robie a czasami nie mam na nic czasu:P
zapewnie w pracy siedzi bo zazwyczaj ludzie o tej porze są w pracy :P
pytalam czy we wloszech pracujesz???? a to pewnie jeszce masz swoje biuro??haha
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 165

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka