Burdel ci się tu robi

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 105
poprzednia |
Tak adminie, tobie. Popatrz tylko na wątek "cześć admin".
Nie dalej, jak kilka dni temu czyściłeś kilkanaście wątków z odchodów użytkownika "kirgizja" a ona nadal używa sobie aż miło - wydala wszelkimi otworami.

Widzisz sam, że nie na długo poskutkowało wykasowanie jej wpisów?
Powiem ci, że nie miała ani jednego normalnego w międzyczasie.

Burdel ci się tu robi panie admin, burdel na kółkach.
Z pewnością wiesz, co to jest reklama negatywna, prawda? Właśnie taka reklama będzie skutkowała SELEKCJĄ NEGATYWNĄ użytkowników tu wchodzących - coraz więcej takich kirgizji będzie tu się zwlekać, słysząc o tym, jak można się tu zabawić.
ja bym dodała jeszcze infa, który poczuł się jak na swoich włościach i rozpoczął proces wklejania .......ponowny proces wklejania...!
nie wspomnę iż nazywa forowiczów prymitywami a wciąż tu się pcha jak "ciotka torboska za czasów komuny po papier toaletowy"
Bez przesady. Inf może być upierdliwy czasem, ale to całkiem inna para kaloszy, inna liga. Mnie osobiście inf nie przeszkadza.
a mi przeszkadzają jego wklejki i tyle...można zapodać linka...i po sprawie...i nadal podtrzymuje że obraża forowiczów...ja osobiście mam to gdzieś...bo kim on jest dla mnie..ale bywają osoby nowe..zupełnie nowe...
i po co to towarzystwo w ogóle tu przylazi, te kirgizje nie kirgizje.. czy niektórzy sa naprawdę tak bezdennie glupi, czy to jakies beznadziejne przypadki choroby psychicznej i tu odbywaja terapie? czy oni nie maja do korwy nedzy nic innego do roboty ??
>Burdel ci się tu robi panie admin, burdel na kółkach.
burdel to tu był jak dzień w dzień obrażałeś najgorszymi bluzgami kogo popadnie
i co ty z tym burdelem, czyżby marzenie ściętej głowy?
I powiem ci jeszcze, że pewny siebie ten troll, jakby kompletnie miał cię w dupie...zapewniam cię, że takie rzeczy też się rozchodzą w wirtualnym świecie.

Zobacz na tamten wiązek - twierdzi, że inny użytkownik choruje na alkoholizm i grozi rozpowszechnieniem tego w miejscowości, z której jakoby on pochodzi.

Tu jest cała kupa zakazanych prawem rzeczy, nie wiem, widocznie wie, że i tak jej nic nie zrobisz.
ty natomiast nie powinieneś mieć tej pewności bo twoje antysemickie teksty trafiły na print screen i sa już w prokuraturze
Fuj, nie dość że burdel, to jeszcze czosnkiem tu jedzie.
i nie myśl że jak twoje teksty są już wykasowane to ich nie ma
przez ostatnie 3 miesiące nazbierało sie wsrod twojej tworczosci perelek na 20 spraw o znieslawienie
Ty admin, patrz, jak się stawia trollisko.:)))))))
Mam nadzieję, że po przerwie technicznej nie będzie już tu tego dziwoląga.
no dalej dalej, robie print screeny rzuc jeszcze kilka rasistowskich tekstow a następny plik powędruje na biurko prokuratora
dziwoląg o czym mówisz - spojrzałeś w dół??
tak wiem, ze przegina, ale z drugiej strony tylko ja wiem, ze to co pisze to sa bzdury wiec..chyba doprawdy uwierzyl biedaczek, ze wie cos na moj temat :D A niech sobie pisze i opowiada co chce i komu chce w Pcimiu Dolnym, w Koziej Wolce czy tez w innej tajemniczej miescinie..co mnie to obchodzi? :D Akurta opinia innych ludzi interesuje mnie tyle co zeszloroczny snieg, ale niech szuka dalej, zobaczymy czy mu sie uda i wtedy to ja sie zabawie...poczekajmy...
o i nie zajmujesz się "projektem"?? czyżby z tymi projektami to była jedna wielka ściema?
quasi, ale co ma rozpowszechniac? przeciez to sa wierutne bzdury :D juz nawet nie zamierzam reagowac, bo zal mi tego nieszczesnika
Wiesz mulino, to nieważne, w co ten cudak wierzy, czy nawet, co pisze. Problem w tym, że rozbija wątki kompletnie. Nie było cię zdaje mi się, ale ostatnio ona i jeszcze jedna taka rozwaliły kilkanaście wątków w ciągu kilkunastu godzin.
Dużo z tego było na "solo italiano", Włosi później się zniechęcają do zjawiania się tu.
Ależ nic....zaśmieca i tyle. Jedynie to jest irytujące, że śmieci.
:D tak, jedna wielka sciema, przeciez ty wiesz najlepiej czym sie zajmuje, gdzie mieszkam, jaka kupe rano robie, z kim spie :D buahahahahah
no nie tylko ja, już dałas tu kilkadziesiąt "zwierzeń" na tym forum
i jak mantra przewija się to twoje znieczulanie się winkiem
...no jaka dzis kupke zorbilam rano?? przeciez tyyyyle o mnie wiesz :D :D
z kim śpisz? raczej z czym, z pustą butelką po winie
W rozumieniu przepisów pomawiać to bezpodstawnie zarzucić, niesłusznie przypisać coś komuś, posądzić, oskarżyć kogoś o coś.
O zniesławiającym charakterze wiadomości nie decyduje subiektywne odczucie pokrzywdzonego, lecz ocena obiektywna (tj. stwierdzenie, czy w odczuciu społecznym jest to zniesławienie).
oooooh doprawdy, a w twoich wpisach jak sie dobrze przyjrzec, przewijaja sie wiecznie te puste butelki i twoje uczestnictwo w libacjach alkoholowych o ktorych z taka tesknota piszesz :) mieszkasz na melinie czy cus? :D
tak zgadles, z butelka w ksztacie wibratora :D
buhahahah..ty Quasi masz farta zes w Polsce bo jakby to bylo w Itali to juz jakis giudice do spolki z magistero pubblico..dali by Ci z miejsca areszt..no moze nie zamkniety ale domowy to napewno....do 1 roku czasu..bez mozliwosci dostepu do telefonu i netu..hehehe Kirgizja to w.... Azji?... co Quasi?.. w Azji..no nie ?..buahahahaha
ooooooo już nawet nie udajesz że musisz jakiś projekt zrobić
tak myślałam jedna wielka ściema
Ellison, czy jesteś tu gdzieś może? Chciałem Cię ostrzec, że troll kirgizja stara się nieudolnie naśladować Twój styl pisania i argumentację. Co więcej, dopuszcza się tego procederu tak często, że przestaje to być nieudolne. Cholera, no jak się przyjrzeć, to trudno odróżnić oryginał od kopii. O co tu chodzi?

Hmmmm.....
A za co, droga sette, za co?
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 105
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

CafeItalia