Burdel ci się tu robi

Temat przeniesiony do archwium.
91-105 z 105
| następna
[wpis usunięty]
[wpis usunięty]
hehehe ...'Największym problemem tego forum jest brak regulaminu'....sa tacy co to lubia czuc bicz nad soba...to sie nazywa SM!.. z drugiej strony monety patrzac..sa tacy co to lubia: stad do tad i ani kroku dalej...jak to sie nazywa?..bo mi ucieklo... he hehe he ehe
>Dlatego, że ja bym na to nie wpadła, a przecież to takie proste :-).
No jest jeszcze prostsza metoda… Kliknij w napis „Reklamy Google” (znajduje się obok reklam Google), otworzy ci się nowa strona (strona service Google) zjedź na dół – tam jest napis „Podziel się z Google wrażeniami dotyczącymi obejrzanych przed chwilą reklam”. Jest pytanie „Czy chcesz zgłosić naruszenie zasad?”. Są 2 rodzaje naruszenia zasad: związane z reklamą i związane z witryną. W tym przypadku to witryna www.wloski.ang.pl narusza zasady „AdSense” – treści związane z nietolerancją rasową. Lukar nie reaguje, Google na pewno zareaguje – wycofa reklamy.
No Ellison wybacz, muszę to powiedzieć, masz koleżanki o umysłowości "onetowego motłochu".:)
nilagrito- czy sądzisz, że forum działa bezprawnie ?
hehe, uwielbiam Twoje riposty Ellison:) swietnie w ten sposob pokazujesz malosc tego faszysty...i widac, jak nieudolnie probuje Cie sprowoowac jego znanymi i nudnymi juz metodami- manipulacja, przeinaczaniem, sugerowaniem czegos czego nie ma, itd...I dzieki temu, ze sie nie dajesz, temu malemu, zacietrzewionemu czlowieczkowi pozostaje walka z nowymi nickami, bo nikt na poziomie juz z nim nawet nie dyskutuje...
kirgizja,moja kol. ktora zniesmaczona opuscila to forum prosi cie,zebys nie wdawala sie z tym pseudo-quasiw dyskusje.strata czasu i atlasu.niech sobie dalej plugawi pluje i manipuluje.a jego niby-tworczosc i tak jest obserwowana od dluzszego czasu.daj sobie spokoj kirgizja.szkoda rak na pisanie.pozdrawiam/y/...

:-) :-x
Sette, to się nazywa "prawo", pojęcie - jak wnioskuję z Twoich licznych wpisów -kompletnie Ci obce.
cóż za kuriozalna historia..i jakie dziwaczne postaci...normalnie jakieś zoo powstało w miejscu dawnego fioletu...nadziwić się nie mogę:-o
zoo a w zoo...małpek sto:)
jestem nowa, ale przeczytalam jedna dyskusje i nie mam zamiaru tu wrocic - klimat o wiele za ciezki...ciaooooooooo
kolejne dyskusje " quasi sam ze sobą"?
a nie lepiej od razu bylo uccziwie przybrac nicka ALIGATOR skoro juz piszesz z jestes o ' stu denti'..i jestes' stu zębny'..to jestes Aligator.. See you later aligator
nasz admin kasuje to co moze sie przydac lub jest wartosciowe a zostawia szambo.
Temat przeniesiony do archwium.
91-105 z 105
| następna

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

CafeItalia