Burdel ci się tu robi

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 105
no skoro tak wszystko wesz to jakiego koloru byla dzis moja poranna kupa, no prosze, prosze czekam na odpowiedz ?!
Wez sie wreszcie moze za jakas porzadna robote co?? leniu smierdzacy!!
ZA ANTYSEMITYZM ty obleśny flaku!!!
skosne oczy zawsze widza odmienna rzeczywistosc..azja to azja...inna rasa i kultura ..dzicz...chca cie jasyr porwac..uwazaj...:D
antysemityzm to normalka w swiecie...nawet w Radio Maryja...ich tez pozwiecie?
[wpis usunięty]
Czyżbyś była śmierdzącą czosnkiem żydówką?
Droga idylla1, z waszego grona "Prawuś" jest najbystrzejszy;)
>antysemityzm to normalka w swiecie...
najwyższy czas żeby to zmienić
hehehehe
no nie krępuj się, wszyscy na tym forum już poznali twoje możliwości
oczywiście te możliwości na forum bo poza forum to już w twoim wieku żadnych możliwości nie ma hahahahah obleśny flak!
kirgizja scusa ale tu w Itali sie pija wino i ma sie wlasne piwniczki wypelnione winkiem..zes ty z Azji/inna kultura to juz ustalilysmy/ to pij sobie kumys..na zdrowie ja wole czerwone Merlot.Mulino tez woli czerwone..nie sfermentowane konskie mleko..z konskimi hormonami co walą na dekiel
>no skoro tak wszystko wesz to jakiego koloru byla dzis moja poranna
>kupa
sama zobaczysz kolor swojej kupy jak za chwilę po następnym "projekcie" opróżniania butelek z winem, pochylisz się nad kiblem w wyniku "niestrawności" zwanej w polsce upojeniem alkoholowym
Magen Davi droga..uwierz mi, ze to normalne pic wieczorem wloskie wino we Wloszech..kumysu tu brak
a co wydaje ci się że masz na tym forum wyłączność na rozbijanie forum lżeniem innych obleśny flaku
fajny artykul znalazlam: Co wyleczy Żyda z kompleksów? http://www.pardon.pl/artykul/8046/co_wyleczy_zyda_z_kompleksow_zabijanie_niemcow Swiat ma ciekawa opinie o nich! Niech to dunder swisnie!..podoba mi sie to
Sette....zostaw to plemię żmijowe, bo cie okradnie na odległość.:))))
>Sette....zostaw to plemię żmijowe, bo cie okradnie na odległość.:))))
print screen gotowy, wylądujesz u prokuratora szybciej niż ci się wydaje
Paszła won....kacapie.:)))))
>Sette....zostaw to plemię żmijowe, bo cie okradnie na odległość.:))))
tak tak poczytajmy sobie jeszcze rasistowskie komentarze "prawie mu staje"
potem wszyscy są zdziwieni dlaczego dee, trisha i wszystkie inne wartościowe osoby odchodzą z tego forum...
Groźba karalna - przestępstwo groźby karalnej polega na grożeniu innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę jej najbliższego. Adresatem groźby może być tylko człowiek. Forma, w jakiej sprawca wyraża groźbę jest bez znaczenia. W praktyce najczęściej czyni to słownie, jednak wystarczy jakiekolwiek zachowanie, z którego jednoznacznie wynika, że sprawca gotów jest popełnić przestępstwo na szkodę pokrzywdzonego lub jednej z osób mu najbliższych. Czyn ma charakter umyślny. Skutkiem czynu zabronionego jest powstanie u pokrzywdzonego uzasadnionej obawy, że groźba zostanie spełniona. Uzasadniona obawa zachodzi wtedy, gdy pokrzywdzony, realnie oceniający sytuację, potraktuje groźbę poważnie i uwierzy w możliwość jej realizacji.
Szukasz na siłę wsparcia?:)))
slyszalam, ze maja tyle zaleglosci w sprawach, ze amnestia sie szykuje..
http://pl.wikipedia.org/wiki/Gro%C5%BAba_karalna

a to źródło...
tak mówi do ciebie żona jak próbujesz się do niej zbliżyć na odległość mniejszą niż 3 metry? hahaha stąd twoje frustracje obleśny flaku, idź do seksuologa zamiast wywlekać swoje "niedomagania" na forum
Wiesz idylla, nie dziw się, kacapy są pewne siebie w Polsce. Wyobraź sobie, że jak przyjeżdżają na marsz żywych do Oświęcimia, to mają swoją uzbrojoną żydowską obstawę?
W głowie się nie mieści.
print to nie wszystko..bedziesz musiala im oddac do dyspozycji swego kompa jako dowod rzeczowy..najpierw..potem po badanich specjalistycznych za jkies pol roku..moze ci go oddadza a moze zatrzymaja jako dowod w sprawie..
To, co pisałem na "solo italiano"...troll z obsesją falliczną.:))))
ty powinieneś poszukać wsparcia w viagrze i w dobrym psychiatrze zamiast wywlekać swój syf z mordy na forum
czasami ludzie nie zdają sobie sprawy z własnej ułomności a ich zacietrzewienie prowadzi w ślepy kąt....nie wspomnę o fantazji, która pociąga za sobą kompletny brak wiedzy.
inf...jak Ty mało jeszcze o życiu wiesz..chłopcze..oj mało....
i nie wiem o jakim "gronie" piszesz dziecko ...
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 105

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

CafeItalia