Burdel ci się tu robi

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 105
a co ty robisz inf między fioletowymi prymitywami...??? co ? co tu robisz....?
To ty drogie dziecko mało wiesz o życiu. 53 ostrzegała Cie abyś wyluzowała. 53 zna mnie najlepiej na tym forum;)
ostrzegała.....??? jakie mocne słowa.....i niech Cię zna..co mnie to interesuje...
Admin to burdelmama:))
mamma mia!
Fallo Cosmico organo ipotetico da qui avrebbe origine Universo?
Ja tak wolnosc slowa interpretuje:))
To najlepszy przyklad jak do dupy jest demokracja, no nie?
hehe, ale smisznie tu...ja tu wchodze wlasnie po to, zeby poczytac sobie jak sobie jedziecie, bo reszta watkow jest nudna jak flaki z olejem, szczegolnie te zakladane przez 'prawie', w ktorych niby zaprasza do dyskusji, ale... niech no sie ktos wylamie z innymi pogladami, wtedy wiadomo co sie dzieje...:] ale ty sie oczywiscie do tego nigdy nie przyznasz, pierdolisz jedynie jakies smuty o tym, ze masz prawo obrazac kogos kogo 'znasz' . co za idiota, a na dodatek faszysta. Swoja droga, smieszne sa te twoje skargi do admina, przypominasz mi takiego nadgorliwca, co rzeczywiscie nie ma co robic z czasem (ta, ta, napisz, ze twoj czas to twoja sprawa, juz to znamy). Zachowujesz sie, jakby tu chodzilo o twoj dom, rodzine czy cos rownie waznego...chyba sie porzadnie uzalezniles od fioletu...wspolczuje.
acha, jeszcze najlepsze jest jak probujesz wyszpiegowac kto podpowiada adminowi, ktore watki usunac, kto sie kryje pod jakims nickiem, itd, itd...to agatkaf, to ellison...tak jakby liczba osob wchodzaca na to forum byla ograniczona. I twoja hipokryzja i zaklamanie, kiedy oskarzasz ludzi o zmienianie nickow, etc, jednoczesnie nawzajem lizac sobie dupy z jebnieta gajusia.
Ale z ciebie kurwa robaczywa.:))))
pff, chyba nie myslisz, ze mnie to wzrusza? obraza od zywieckiego faszysty, phe phe....
suppi, ja już jakiś czas temu doszłam do wniosku,że z tym indywiduum nie ma co dyskutować, czasu szkoda i nerwów też, szczególnie w Twoim przypadku:)a propo-jak się czujesz?pozdrawiam
Jestem tu, ale z kirgizją nie mam nic wspólnego. Nie piszę, bo ten wątek jest tak zapchany defekaliami, że po prostu nie mam ochoty się w to włączać. Czyżby kirgizja naprawdę umiała mnie naśladować ? Czy może chodzi tylko o print screeny, które ode mnie ściagnęła ?
*fekaliami :-)
gdyby tu chodzilo o moje stracone nerwy, to z pewnoscia dalabym sobie spokoj. Nawet czasu nie trace, bo wchodze tu w momentach specjalnie do tego przeznaczonych, czyli wtedy kiedy mam sie odmozdzyc, takze spokojna glowa:)
Tutaj cala elitka, co od lat tworzy sobie z tego forum 'drugi dom' jest naprawde zabawna czasami, wiec mam rozrywke:)
Dzieki za pozdrowienia, czuje sie swietnie, brzuszek rosnie, a jego lokator nie pozwala o sobie zapomniec roznymi kopyrtkami, kopniakami i czkawkami:) Pozdrawiam rowniez:)
Kirgizjo, suppi: marianna ma rację. To nie ma sensu, bo to ani polemika ani dyskusja. Największym problemem tego forum jest brak regulaminu.
Ellison, przepraszam, bo nie bardzo rozumiem: czy w ramach solidarności z koleżankami wypowiesz się w ich stylu na temat moich genitaliów a może, tak jak one, zarzucisz komuś jakąś chorobę....ze sugestią, że ktoś w jakiejś miejscowości się o tym dowie?
Eugeniuszu, nie mam najmniejszego zamiaru ulegać niczyim prowokacjom, Twoim także nie. Nie odpowiadają mi czosnkowe obelgi ani ton, w jakim się wypowiadasz, podobnie zresztą jak ton, w którym wypowiada się kirgizja. Możesz mnie sobie wpisywać w układy, koterie itp, ale prawda jest taka: nie należę na forum do żadnej grupy wzajemnej adoracji, nie mam popleczniczek/-ów, rozmawiam z tymi, z którymi przyjemnie mi się gawędzi, i może właśnie dlatego ja nie muszę udawać, że wszystkie wypowiedzi gaio/sette di nove są inteligentne i doskonałe...Mnie na pochlebstwach nie zależy. Na antysemityzm mam alergię (podobnie, zresztą, jak na chamstwo).
A skoro w ogóle, po paru latach czytania moich nielicznych postów tu, na forum, podejrzewasz mnie jednak o przynależność do grupy, to...hmm...widać przeceniłam Twoją inteligencję.
Ellison, załóżmy inne forum na gazecie. Spiszemy regulamin:
1.Żadnych rasistowskich treści
2.Żadnych obelg
3.Żadnego nękania, pastwienia się i wyszydzania cudzych historii miłosnych, takich jak teksty mulino w stylu „oj głupia naiwna dziecinko itd.”
suppi, Lukar prowadzi to forum dla pieniędzy z reklam, jeśli nie reaguje należy zrobić print screeny z najbardziej soczystymi kawałkami i wysłać do działu marketingu firm, które się tu reklamują – niech zobaczą z jakimi nielegalnymi (antysemickimi, faszystowskimi) treściami wiązane są ich reklamy.
Mój rzekomy antysemityzm(na który masz alergię), to był artykuł o żydowskiej mafii w US. Taka istnieje, tak samo zresztą, jak włoska czy, polska, czy irlandzka. Twoja alergia więc nie dotyczy więc antysemityzmu, ale jakiegokolwiek użycia słowa "Żyd", jeżeli nie jest to mowa o holokauście.

Łatwość, z jaką szafujesz oskarżeniami o antysemityzm razem z tymi idiotkami, daje wiele do myślenia i poddaje w wątpliwość twoją zdolność do oceny mojej inteligencji.
Ellison, czy artykuł o włoskiej mafii, to przejaw antyitalianizmu?
"Na antysemityzm mam alergię" - tak napisałam, czy widzisz w tym zdaniu swoje imię, nazwisko, nick ? Lub kogokolwiek innego ? Kiedyś, "w zamierzchłych czasach" wydawałeś mi się intelientnym, dowcipnym facetem. Teraz, przyznaję, widzę w tobie głównie ekstremistę, jakoś tak niepotrzebnie się zacietrzewiasz, tak się składa, że wielu "-izmów" nie toleruję. Nie to jest jednak istotne - Twoje poglądy, Twój świat. Mnie nie muszą odpowiadać, nie muszę ich podzielać, nie chce mi się ich wykpiwać ani podważać. Mam parę pasji, nie nudzę się :-).
nilagrita, przyznam szczerze, nieźle to wykombinowałaś. Trzeba jednak pamiętać, że coś takiego wykończy każde forum.
nilagrita, dziękuję za propozycję, ale mam mało czasu, bywam nieregularnie, a do niektórych osób już się tu przywiązałam i bardzo je szanuję.
Aha, nie widzę w wypowiedzi o alergii mojego nicka, ale z drugiej strony twierdzisz, że jestem ekstremistą, ciekawe, co to jest ten ekstremista?
Jedno, co mnie denerwuje na tym forum, to głupota a naprawdę twoje nowe koleżanki wydają się mieć półkule mózgowe gładkie, jak lustro.

Nie musisz absolutnie podkreślać, że nie masz obowiązku odnoszenia się do moich poglądów, skąd w ogóle myśl, że mogłoby być inaczej?
I to jest właśni faszyzm w czystej postaci. Zwracam się oczywiście do Ellison, bo te idiotki, łącznie z tym nowym przepoczwarzeniem, tego nie zrozumieją. Faszyzm, to tendencja do nadawania ram wszystkiemu na wzór swoich poglądów....wyciąć, zakazać, itp.

Cóż widzisz w tym takiego "nieźle wykombinowanego"?
Dlatego, że ja bym na to nie wpadła, a przecież to takie proste :-).
No, nie pozostaje nic innego, jak docenić jej inteligencję.
Tylko uważaj, nie przeceń jej [czyjejś inteligencji]po raz wtóry, byłoby to trochę nadto, jak na jeden dzień.:)
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 105

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

CafeItalia