wloskie wino

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 90
..o rany ja nie chce wpasc w alkoholizm z dnia na dzień przestać się myć i czesać, wkładac brudne ciuchy i się włóczyć po ulicach...moze ja ten zapasik do zlewu wyleje predziutko?
e sama:) weźmie dziewczyna lusterko i będzie miała z kim pić:):):):):)
ja tam wolę mieć sumienie czyste :)

....więc jak mamy już tyle trunków....to może coś konkretniejszego ...
Daniels'a ??
Sette nawet o tym nie myśl!!!!!!
Ja Cię proszę, do zlewu?
>w sumie to masz racje, musiałabym czlowieka bardzo nie lubic, zeby
>zaproponowac ta frustratkę, czyli jak nic reszte zycia spedzi sama..;)
powiedziała biedna żałosna bezrobotna alkoholiczka, która pije do lustra żeby utopić samotność
Wlosi to teraz po barach takie malutkie buteleczki sprzedaja z jakims zoltym neutralizujacym plynem.. 1 szt 4 eu..jak sie to wypije to podobno mozna wsiadac za kierownice i prowadzic..podobno alkomat nie wykryje alkoholu...prasa o tym pisze ze wieczorami jest gonitwa po barach za tym 'hokus pokus'
no no rozkręcamy się...to ja tam wylukam co jeszcze mam
..do zlewu moze nie..ale do gara...razem te 7 butli i zagrzeje!
kieliszeczek?
potem goździki, pomarańczkę i ubaw do rana...
[wpis usunięty]
>buahahaha :D acha czyli to ty sie przewracasz miedzy tymi
>butelkami... dobra juz nic nie mowie, jutro kirgizja rano przychodzi
>do mnie z wizyta sprawdzic jakiego koloru bedzie kupka :D
ty jeszcze dziś wieczorem zobaczysz tą kupkę i sama poczujesz się jak kupka gdy kolejny raz będziesz się słaniać na nogach nad kiblem oczywiście z "niestrawności" buahahahaha
wloskie czerwone wino do kolacji.. nie powoduje alkoholizmu...O jaki winie ty mowisz ? o jabcokach?Kolacje sie tu jada pozno...
wiem, wiem, ze zazdros cie zrzera i nie mozesz przebolec, ze mi sie tu powodzi :D nie ty jedna- juz sie do tego przyzwyczailam :D akurat o tym kiedy projektuje dziecko drogie to decyduje ja :) i nie twoj zakichany interes, ty lepiej kochaneczko zajmis sie soba i zacznij szukac tego faceta, kolejny dzien kobiec sedzasz przed kompem, aaaa sory zapomnialam, ze masz jakiegos terrone z neaplu :D wiem, wiem, ze zazdrosc cie zrzera, napij sie z dziewczynami zobacz ile butelek alkoholu specjalnie dla ciebie tu przytargaly, docen to :D
bo na niestrawność to najlepiej....:):):)
znowu piszesz o wlasnych doswiadczeniach ? :D
taaaaaaak...bo my wszystcy tak do kolacji:):)
co znamy to z autopsji co? :D jakiesz ty musisz mnie usrane zycie :D
[wpis usunięty]
dzis swietnie sie sprawdzilas jako miednica na wymiociny, jakby co to jutro tez moge znowu liczyc na ciebie droga kirgizjo? :D specjalnie dla ciebie zjadlam dzis duzo fasoli wiec uprzedzam- beda zapaszki :D ale mowilas ostatnio, ze lubisz taki harcore i ze cie to kreci ;)
>zjadlam dzis duzo fasoli wiec uprzedzam- beda zapaszki
tak a później się dziwisz że mąż się tobą brzydzi i zamiast z nim musisz spędzać samotne dni, wieczory i noce na forum internetowym w niezawodnym towarzystwie butelki z alkoholem
weź się za siebie, umyj i pozbądź fetoru a może nawet znajdziesz pracę i jakiś znajomych... kto wie może nawet mężowi przejdzie odraza do ciebie
czekaj, czekaj...czyli jak siedzę na forum i lubie sobie lampkę wina wypić to jestem alkoholiczką????? to ja teraz w depresje wpadłam
"pije by zapomniec"
nie ja już nie mogę...posikam się ze śmiechu!!!!!!!
Musze się napić, bo na trzeźwo nie wyrobię:):)):
>e sama:) weźmie dziewczyna lusterko i będzie miała z kim
>pić:):):):):)
tak robi mulino co wieczór hahahaha
no przecież nie pije się po to żeby pamiętać :)
a jutro zajrze tu na formum aby poskłądać fakty...i bedzie jakbym wszystko pamietaął:)
biedna mulino... już pewnie zgięta w pół w łazience nad kiblem z potem na czole pracuje nad projektem "paw"
jakie byki porobiłam..nie jest dobrze nie jest i do tego sie powtarzam....pomocy!!!
jestes chory psychocznie i zamierzam jutro cos z toba zrobic! Nie przesiaduje tu codziennie, bo jesli przesledzis zmoje wpisy nie bylo mnie tu ze 2 miesiace albo i dluzej, komputer z ktorego korzystam nie jest moj, wiec gowno o mnie wiesz cwaniaku !
tak wlasnie rzygam nad twoja fotka, bo wie kim jestes i nie zostawie tak tego!
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 90

»

Solo italiano