wloskie wino

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 90
| następna
ej taka cisz dziwna
ej czyżby wszyscy od stolika odeszli i nikt się nie pożegnał....oj
no widzisz aagnese co za kultura...
;-)
no ja zrozpaczona jestem...piłyśmy razem...zabawa, muzyka, alkohol się lał....a tu człowiek zamknie oczy na chwile bo powieki ciążą i nie ma!!!!! Mowilam że sama do łóżka nie dojdę a oni wyparowali
oj laleczki ja ze stolika nie posprzątam!!:):)):
a właścicielka tego czegoś spod stolika proszona o "odbór" hihihihi
A moja capo zawsze jak skończe prace, woła mnie do siebie do stołu żebym z nią zjadł i zawsze pije do posiłku wino (paskudne) take czerwone Dolcetto jest chyba ono wytrawne bo mi ledwo co przez gardło przechodzi.
nie poszlam..tylko fiolet cos nawala..i wpisy po kolei sie nie ukazuja..jakies pol godzinne opoznienei mialam..to poszlam swe wielkie lozko scielic a ze ma 4 x 4 to latam w kolko niego jak motorynka z tymi wielkimi lenzuolami w tygrysa...z rozpedu kuchnie upiekszylam i oczy...henne walnelam tylko po winie mi idzie dobrze przyciemnianie hehe Lacznie ze Stachurskim :'Lubie jej farbowane rzęsy,piegi i policzki blade'tralalalala ....tak bez wina to bym sobie oczy wypalila tą woda utleniona...buhahahah
O rany te czerwone Dolcetto?..a to syf..jak pisze na nim Morando /Monferrato?..to ochyda...raz to sprobowalam..kaplica...mdlosci dostalam..nie na moj delikatny zoladek.Nie rusz tego
Coś tam pisze chyba takiego, ale ja pije tylko je bo nie wypada szefowej odomówić. Na winach sie kompletnie nie znam, ale ona je pije normalnie litrami.
hmmm moje kolezanki w wiekszosci to samotne osoby, niezamężne, bezdzietne i bardzo zapracowane, tak, ze nie maja czasu na życie prywatne, na znalezienie faceta, męża, robienie dzieci...wiec znowu gruba pomylka kochanie
no no niemożliwe.. to jest ta mulino ktora zawsze udaje wyluzowaną i nawet jak jest zielona z wściekłości to wstawia do wypowiedzi uśmieszki
coś od wczoraj mocno cie ponosi, już nawet nie masz sil udawać że po tobie splywa... spadła maska, jest prawdziwa mulino, już nawet nie panujesz nad emocjami, staczasz sie po równi pochyłej
>jestes chory psychocznie i zamierzam jutro cos z toba zrobic!
no no gdzie się podziala ta "opanowana" mulino która udaje że po niej spływa...
teraz widac jak na dloni jak przezywa każdy wpis na swoj temat na fiolecie :D
>komputer z ktorego korzystam nie
>jest moj, wiec gowno o mnie wiesz cwaniaku !
dziwne... wielka pani projektantka nie ma wlasnego komputera... :D
jaki cwaniaku? nie trzeba być żadnym detektywem, przecież sama na tym forum wielokrotnie obnażylas nam swoją nędzną egzystencję... chyba naprawdę musisz nie miec ani jednej osoby z ktora moglabyś pogadac skoro każdym szczegółem swojej nędznej egzystencji podzielłaś sie na tym forum
>ej czyżby wszyscy od stolika odeszli i nikt się nie pożegnał....oj
muli to już się raczej tu nie pojawi za bardzo się ośmieszyła
wyszło na jaw że te "projekty" o których non stop pisała to jedna wielka ściema
>sory zapomnialam, ze masz jakiegos terrone z neaplu
no no neapolitanczyk to dla ciebie "terrone"
a sama nam tu na forum rozpisywałaś się o swoim arabskim amancie z egiptu który jeszcze 3 lata później szukał cię przez skypa
co ty mu kobiecino zrobiłaś :D że później latał za tobą zdesperowany przez 3 lata...
a później jak normalna polskie turystki jadą do egiptu pozwiedzać, popływać i poopalać się to się dziwią że muszą się opędzać od arabskich napaleńców
Dziekuje za wpisy, nie bardzo rozumiem co ma to wspolnego z moim tematem, ale co tam :-) wazne, ze sie wygadalyscie :-)
A co do alkoholizmu to wino jest dla Wlochow, dla Polakow przewiduje wodke :-) wiec wszystko po staremu!
dajcie znac jakbyscie mialy jaies wiesci na temat, ktory mnie interesuje.
do fiorelline/kirgizia/kirgizja

Twoje wpisy obrażające innych użytkowników zostały dziś zgłoszone w odpowiednie miejsce więc, aby nie zaostrzać sytuacji proszę o zaprzestanie. Dziękuję.
Agnieszko, 60 butelek to troche duzo ja mimo to radzilabym Ci sprobowac dowiedziec sie w malych firmach przewozow osobowych czyli tak zwanych busach. Oni czesto przewoza paczki z Wloch do Polski i na odwrot z odbiorem pod wskazany adres. Sama wysylam paczke na swieta, bylo to ok.15 kilo (10 litrow oliwy, kilka butelek wina i inne) i zaplacilam 15 euro, byc moze nawet zaplacilabym mniej gdybym potrafila sie “targowac”. Moze dowiedz sie jakie firmy jezdza w Twoje strony ( ta o ktorej mowie obsluguje niestety tylko Polska poludniowa ) i czy przyjeliby taka paczke (moze podzielona na dwa pakunki?).
100noga daj mi znac jesli mozesz z jakiej firmy uslug korzystalas!!! mi zaproponowal przewiezc 50 butelek wina za 1500 zl... wiec szukam, szukam czegos bardziej przystepnego!!!!!!
Dopóki kończyło się na tym że pozwalałeś jednym uczestnikom na chamskie odzywki i wyszydzanie to była Twoja sprawa bo to Twoje prywatne forum i możesz sobie dobierać uczestników jak chcesz. Ale jawny antysemityzm, rasizm i faszyzm to już nie przelewki. To, że to Twoje prywatne forum nie oznacza, że polskie prawo Cię nie obowiązuje. Pospieszne wykasowywanie rasistowskich wypowiedzi „quasi” fa la differenza, prawie robi różnicę, genio/eugenio nic nie da – wszystko jest już na print screenach. Nie mam wpływu na tempo działania policji i prokuratury, ale gwarantuję Ci, że wyślę print screeny z rasistowskimi wypowiedziami do absolutnie wszystkich reklamodawców z tej strony, żeby mieli świadomość z jakiego typu treściami wiązane są ich reklamy. Na koniec chciałabym uświadomić wszystkim forumowiczów, że wszystkie wasze wypowiedzi na temat podręczników do języka włoskiego, pojawiają się bez waszej wiedzy i zgody na stronach księgarni internetowej http://www.bookcity.pl/info/onas.
Czy to jest zgodne z prawem???
Nie martw się moją obecnością, nie mam przyjemności w uczestniczeniu w takim bagnie, nie zamierzam już nigdy więcej zabierać tu głosu. Zamierzam siedzieć cichutko i tylko wysyłać print screeny do reklamodawców.
Żegnam
korzystalam z firmy KOALA http://www.koala.ebusy.pl/ zobacz sobie tez strone http://www.autokarpolska.com.pl/polecamy.html tam jest cale mnostwo takich malych firm przewozowych. Ja wysylalam paczke do Krakowa wiec nie wiem jak daleko na polnoc mogliby Ci ja zawiezc. Co do ceny to ustalasz na miejscu- moja paczka nie byla gigantyczna ale za to dosc ciezka. Na twoim miejscu nie mowilabym co chcesz przewiezc tylko zapakowalabym te butelki do jakiegos kartonu czy walizki tak zeby weszlo jak najwiecej i tak podala do przewozu. Powodzenia!
ty kirgizja moze jeszcze wiesz i napowiesz ile..ile tego Ona wypija? Ile trzeba by tego wytrawnego wloskiego wina (12%) wypić, żeby dobić do 2.2 promila... Też wyszło mi około 2 litrów/wloskie wino jest wbutlach po 0,7 l..czyli 3 flaszki to za duzo, nie dalabym rady obalic tyle/...nie dalabym rady ..no moze 3 lub gora 4 lampki..i wysiadam..ide spac...cholesterol mi sie gwaltownie po czerwonym obniza/kazdy lekarz ci to powie/ ..i to mi powoduje sennosc..:D
...pieniactwo..i chęc zainteresowania innych/reklamodawcow/ swoja osoba..i brak wlasnego zycia na tyle emocjonujacego ,ze trzeba sie zamienic w 'sprzataczke foletową/internetowa'???????czy chec zalozenia swego forum..na gazecie, bo padla tu taka propozycja... i podebrania adminowi reklamodawcow??? To zwykle podkladanie swini...Polacy zawsze byli narodem rozpolitykowanym..i ty tego nie zmienisz...polityk wciska sie wszedzie i mowi sie o niej na salonach i..w WC
Na koniec chciałabym uświadomić wszystkim forumowiczów,
>że wszystkie wasze wypowiedzi na temat podręczników do języka
>włoskiego, pojawiają się bez waszej wiedzy i zgody na stronach
>księgarni internetowej http://www.bookcity.pl/info/onas.
>Czy to jest zgodne z prawem???

Tak jest to zgodne z prawem.....ew jak się ktoś nie zgadza..może dochodzić swoich praw w sądzie ...:):)
art 24 Kodeks Cywilny..."... czyje dobro osobiste zostaje zagrożone cudzym działaniem,może żądać zaniechania tego działania ....."
miejze litosc i przyznaj sie, kto tu nie ma 'wlasnego zycia na tyle emocjonujace' zeby tu przesiadywac calymi dniami...
Sama przygladne sie sprawie wpisow na tym forum, bo juz sie rzygac chce od wszedobylskiego 'prawie'...oczywiscie admina to nie wzrusza, bo to mu tylko zwieksza przemial na tym forum...ale ta opcja z reklamami jest warta uwagi.:]
a ty idyllla masz jakies ambicje zostania radca prawnym? ten cyctat z KC ma sie nijak do tego o co mozna oskarzyc ta ksiegarnie internetowa, wiec poszperaj jeszcze..
jaaa i ambicje..no coś Ty...ja zakończyłam swoją kadencję na zawodówce i jestem fryzjerkom (hhii) i to mi właśnie Pani powiedziała co jej trwałom ( hihi) kręciłam....
a co jest źle?
..to chyba i Inf jest fryzjerem..golibroda..bo ma pisownie podobna do fryzjerki Idylli buhahahahaha....
dziekuje Ci!
sprobuje sie z nimi skontaktowac!
Jak z wina węgierskiego zrobić włoskie? http://kultura.wp.pl/title,Jak-z-wina-wegierskiego-zrobic-wloskie,wid,12250078,wiadomosc.html Zabawne..ciekawam czy to bylo smaczne
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 90
| następna

»

Solo italiano

Zostaw uwagę