Randka Italo Dziwaka-cenne wskazówki i uwagi:)

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 147
Ewans77 ...też to zauważyłaś?....chłopak ma niesamowitą gipkość w zmianie tematu...(gdzieś czytałam że ogółem faceci tak mają)
dobranoc:)
Zrozumiałam,że to"taki Maksi Kaz co to tylko jeden raz",ale wybrnąl chłopak.Nie jest tak żle :-).Trzymaj się go Aagnese! Toż to diament prawdziwy.
Tobie Italo i Ewans77 też dobranoc.Śpijcie i śnijcie słodko :-)
ex l.???...to już tak widać że konkurencją dla Ewans jestem?
ciiiiiiiiii
to nie może wyjść dalej:)
o mamma mia....zajarzyłam wkońcu wpis Italo...hmmm, no tak-brak mi słów czyli poprostu typowy facet a nie jakiś tam "diament" (to nie ja użyłam tej metafory żeby nie było)
Spoko,milczę jak grób..ale uważaj:gdzie dwóch się kłóci tam trzeci korzysta..;-)
Pa!
no tak...3 korzysta:)...dobranoc
Masz trudny kierunek studiów,to jest zaawansowana agrotechnika wlasciwie inzynieria produkcji i przetwazania zywnosci.Dzieki tobie nasze kolacje z dziewczynami beda jeszcze bardziej wykwintne i smakowite.Bedziez w ten sposób obecna przy kazdej randce.
Tu niestety nie zablysne przy Tobie :( .A czy w ogóle ja jestem blyskotliwy ? :):)
Lepiej jak zostane dziwakiem i blaznem zabawnym niz okrzykniety glóbcem i madrala bez pojecia ignorantem..
Italo:)...źle poskładałeś fakty:)....to czym się zajmuje ni jak ma się do żywności ale już o technologię zaczepia:)...

...powiedzmy że jak lubisz wakacje nad wodą to już bardziej moje klimaty niż zajmowanie sie jakością kolacji:)a więc wróć do pojęć które ci podałam i poszukaj w tym kierunku:)

ps. Ty błyskotliwy?...a jakiej odp. oczekujesz?:):)złośliwa się zrobiłam ups:)
Potrafie sie pogodzic i przyznac sie do porazki i bledów oraz swoich niedoskonalosci :)
Italo a masz Ty jakieś wady...Ty panie idealny co?:):)
Oj mam
no nie wierze...zwyczajnie nie wierze:):):):)
ps. moja promotor jeszcze nie wie ale jutro na pytanie...Agnieszka gdzie twoja praca?...usłyszy...a chciało by się, chciało ..a nie ma!:)
ciekawe czy chwyci kobieta żart:)
A ma ona duze poczucie humoru.
Albo wszystko na mnie zrzuc :)
hmmm jakoś jej poczucie humoru nijak ma sie do mojego:)
tak pozatem kobiety mi żal...cche dobrze a wychodzi jak zawsze czyli niby tak jak u mnie:) (może jednak mamy cechy wspólne)

no tak jakby co zrzucę na Ciebie...Dziwak taki mi cały weekend przeszkadzam, pierdzielił coś o randkach i o tym że on wcale nie taki łatwy ai o morzu też coś mówił...jakby coś ...podam jej Twoje namiary...telefon kom i domowy, adres itp...niech kobieta sama sparwę po mesku załątwi, a jak się jej by nie udało to bedzie wiedziała dlaczego:)
Ty chyba za ten numer focha walnełeś:):):)
Nieee....mi się wydaje,że poszedł do sklepu...po "sól i pieprz",bo tak słodko się zrobiło,że aż mdli ;-)
słodno????przesłodzone:):)

eee to co zrobimy małe zamieszanie i zrobi się ciekawie?!
Nie dzisiaj...mam małe urwanie głowy :-( Może Italo coś wymyśli??? ;-)
Dziwaka morze chyba zabrało..powodzenia tam w pracy:)
Właśnie mam wenę twórczą...padło na Dziwaka ;-)
Dziwaku, to dla Ciebie !!! (produkcja własna)

Dziwaku, Dziwaku
Ty nasz polski ptaku
Chwała Ci, chwała
Boś twardy jak skała
Jak ten orzeł szybujesz
Ni lęku, ni trudu nie czujesz
Porzuć australii mielizny
Wracaj do ojczyzny !!!
My na Cię czekamy
My zginąć nie damy !!!

Och,zbladłam z zachwytu nad sobą :-)
ex l. ....idolko Ty moja:):):)...Twoja twórczość mnie powala:)

ps.a co z dziwakiem, olał mnie? czy co wyeksportowano z forum? a może on utopił się w tym morzu???
Nie, nie wierzę, że mógłby utonąć..ptaki nie toną.
Myślę, że jeszcze wiele wierszy dla niego napiszę :-) .
Stał się moim wiosennym natchnieniem...
A potem poszukam wydawcy, natrzaskam kasy, podzielę się nią z Tobą a Dziwaka oprawię w złote ramki i postawię w salonie. Będzie świecił zamiast żyrandola blaskiem swoich oczu. Bo na pewno ma oczy błyszczące..
Na bank Cię nie olał - na pewno tęskni za Tobą okrutnie tylko obmyśla ostateczną koncepcje podboju Twojego serca. W końcu jakiś ślub na forum by się przydał ??? Pzdr.
ex l. ja mało się nie posikałam ze śmiechu:):):)

uwielbiam Twoje poczucie humoru
to może zróbmy tak...ja zrobię jakoś oprawę graficzną co? albo mogę robić za menagera...bo juz jak tak chcesz sie podzielić tymi milionami to ja bym chciała tak za coś a nie za ładne oczka:):):):)

ej ale niepokoi mnie dłuższa nieobecność mojego przyszłego męża:) (jak to Dziwak przeczyta to ja się z tego nie wytłumaczę-jakby co to był Twój pomysł ;) )
ps...jak on mnie rzucił to ja założe wątek w którym będę piętnować polskich chłopców....że tacy niewierni i niestali w uczuciach...eh
:):):):):):):)
Nie martw się skarbie, pewnie sobie wybiera garnitur ślubny...z tym się schodzi..a kasy darmo nie daję, co to to nie: to działka za wypożyczenie eksponatu oświetleniowego, Pa.
Tak moje kochane dziewczyny zròbcie ze mnie jeszcze wibrator :))
nie no z tym eksponatem to jak najbardziej....zawsze do usług ale jakąś klauzule musimy podpisać że wyłącznie w ramach eksponatu:)..bo ja z reguły mam silną (nie zaborczą...ale preferuje one&one) przynależność włąsności
eh ex l. a ja mam taki pakutny dzień..no ale Twoje wpisy mnie rozbawiają więc..mille grazie
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 147

« 

Programy do nauki języków

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę