zrzędzę- czyli o romansie z włochem

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 195
..manierę..
Settedi- jeśli Cię coś drażni- nie czytaj. Naprawdę nie musisz..
nic mnie nie drazni kochana:D
sette jesteś nie do wygryzienia :D
witam po świętach.
Sette- kloui ma rację;)
kloui postanowilas mnie wygryzc?..nie ladnie takie nie chrzescijanskie mysli przed Bozym Narodzeniem?
jaaa? nie :D chciałam tylko powiedzieć, że twarda i zawzięta jesteś :)
:)
a tak w ogóle, jak tam sylwestrowe plany?
okropnie się posypały........ miałam jechać ze znajomymi na mazury, a zostaje w jakim marnym hotelu pod warszawą na tą jedną noc ;\
aaaaaaaaach...kamien z sercatesoro:D polecam posluchac Varius Manx
Zanim zrozumiesz..ta piosenka mowi o mnie...doslownie historia mego zycia....nie do zdarcia jestem:D..heheh..upadam..ale podnosze siei to jak...... tsunami....Milego dnia siostry..volevo augurarti un pomeriggio fantastico.....
przydatna umiejętność sette...
kloui- nie przejmuj się- moze jeszcze coś się zmieni??
w sumie się niewiele zmieniło, ale na lepsze :) domek nad wodą (pod warszawą, niedaleko miejsca gdzie mieszkam;p ) ale zawsze to coś lepszego niż ten hotel :) oczywiście ze znajomymi, więc cóż mi więcej potrzeba :D wracam w niedzielę wieczorem, więc życzę już szampańskiego sylwestra fiolewi już teraz! :D
Hmm skąd ja to znam? Też przeżyłam coś takiego,rozpadło się z mojej winy bo nie powiedzialam mu że jestem po rozwodzie i mam córe a on snuł plany wobec mnie,zrobiłam to wtedy jak strasznie naciskał żeby mnie odwiedzić,zadłużyłam się w nim niesamowicie i nie moge o nim zapomnieć i nie wiem co mam zrobic by mi wybaczył,cisza juz pół roku a myśle o nim każdego dnia,pomocy!
Długo się znaliście?Mam nadzieję ,że jakoś to przejdziesz .. facet jak to facet tchórz !!
8 miesięcy to ciągnęłam bałam sie powiedzieć, wiem jacy sa faceci,nie miałam lekkiego zycia i musiałam sie rozejść, po tym wszystkim napisał mi że gdyby wiedzial ze bedzie tylko on ale juz nie ma do mnie zaufania i nawet nie jest mi w stanie zaufac i grzecznie sie pozegnał
Jak ja bym się dowiedział nagle i po jakimś czasie, że kobieta, z która chcę być jest po rozwodzie i ma córkę i tylko zapomniało jej się o tym powiadomić mnie, też bym się zastanowił, co dalej robić. Równie dobrze mogłaby za jakiś czas wyjść na jaw następna, skrzętnie skrywana tajemnica, w postaci na przykład posiadanego przez nią siedmio calowego prącia.
No coz, w tym wypadku nie mozna miec do Wlocha pretensji, a nazywanie go tchorzem to juz totalna przeginka. Autorka ma nauczke, ze NIE MOZNA oklamywac ludzi w takich sprawach jak posiadanie dzieci czy ich brak i nie ma tu zadnego usprawiedliwienia.
macie racje,nic juz nie naprawie nic juz nie bedzie dobrze,włosi są nieugięci
myslalam ze znacie sie krotko... ,ze to poczatek waszej zanjomosci, 8 miesiecy to kawał czasu ,niepotrzebnie ukrywasz fakt posiadania dziecka , wiadomo nie ma co odrazu z tym wyskakiwac ale tak czy siak to wyjdzie na jaw,w kazdym razie zycze sily by zapomniec!!
Nie da się,nie dam rady,musi mnie chociaż wysłuchać,nie poddam się tak łatwo!
utożsamiam sie z piosenką Bajmu Krótka Historia!
Cytat: juliette83
Nie da się,nie dam rady,musi mnie chociaż wysłuchać,nie poddam się tak łatwo!

Możesz się nie poddawać ale raczej niewiele już zwojujesz. Nie dlatego,że to Włoch tylko dlatego,że nikt nie lubi takich niespodzianek. Ani ja się temu nie dziwię ani moi znajomi mężczyźni (Polacy).
Na drugi raz najlepiej prawda od początku to dalej zajedziesz.
A jak facet na wieść o tym jak wygląda Twoje życie od razu da sobie spokój to znaczy tylko tyle,że oszczędzi Ci straty Twojego czasu na kogoś nie wartego zachodu.
Coś mi się wydaje,że nie masz łatwego życia bo sama je sobie niepotrzebnie komplikujesz.
Zamiatanie spraw pod dywan, niezależnie od tego ze względu na jaki szczytny cel, na ogół się w życiu nie sprawdza.
Może warto zacząć Nowy Rok od upraszczania sobie życia zamiast od komplikowania go sobie? Tak dla odmiany, a nuż wyjdzie Ci to na dobre?
gdybym wiedziala ze to tak daleko zajdzie napewno bym powiedziala,z biegiem czasu bylo mi juz coraz gorzej,no nic zostalo mi tylko walczyć dalej
/-/
..." Jeśli płaczesz nad tym, że w Twoim życiu słońce zapadło za horyzontem, łzy przeszkodzą Ci dostrzec piękno gwiazd..

...a jeśli ich nie ma?

...to je stwórz!..."

...z najlepszymi życzeniam dla cierpiacej duszy...
:)
<płacz płacz płacz>

co najlepiej działa na włochów?
nei wiem
ja "swojego" dziś właśnei kopnęłam w 4 literki
Uuu, to nie dobrze,długo byliście razem?

Zastanawiałam się kiedyś czy aby tutaj nie pisze np o tym samym facecie?
Wszyscy mężczyźni są tacy sami, mają tylko różne twarze, żeby można było ich rozpoznać.
— Marilyn Monroe

co dla mnie oznacza miedzy innymi to ze jesli facet mysli jeszcze o kobiecie czy chociaz ja wspomina to sie odezwie ... czyli jesli facet milczy to oznacza ze to juz cisza na wieki i juz raczej nie ma zamiaru sie odezwac..oni tak maja, babki za to nawet jesli sie nie odzywaja to caly czas mysla i rozdrapuja swoje rany, powinno sie zakazywac puszczania w TV filmow w ktorych sa dobre zakonczenia.
Cytat: SettediNove
........ prostu oceniam dany typ czy ma oczy uczciwe czy rozbiegane na prawo i lewo...oceniam sposob w jaki traktuje innych np przy rozmowie......

Sette, jestes biedna, naprawde biedna!!! Ty nie masz nic z tych cech ktore sobie tak przypisujesz!!
Pan "qua...", ublizyl wulgarnie kobiecie, na watku "Na koniec roku", a ty jak zwykly tchurz, balas sie podpasc mu.
Tak, teraz wiem dlaczego ty sie tak boisz o dziewczyny co sa z Wochami, bo ty tak naprawde nasz respekt przed gnojkami i burakami. Obawiasz sie ze inne tez tak maja.
Zawiodlam sie na tobie BARDZO!!! Taka dama, a pozwala by w jej towarzystwie takie brzytkie slowa do kobiet mowic, ze tez globusa nie dostalas:))
Mile dziewczyny, kochajcie i dajcie sie kochac, ale nie dajcie sie tak traktowac ja Sette sie daje.
A ja dalej mysle ze jednak nie wszykie chlopy sa czarta warte:)))
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 195

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia