Cytat: SettediNove
hehehehehe..niezla z ciebie Befana Magdaleno hehehehehe....... teraz to palicie glupa wszyscy...
Szkoda ze ta smiesznosc tylko ty widzisz.
Bo ja widze ze sie wypalasz calkowicie! I spryt ci tez sie wypala.....no coz, niedlugo pozostanie Ci tylko zalosne zanoszenie się smiechem z faktu, ze np. niebo jest niebieskie... Smutne to. Smutne, bo tracisz twarz, ktora tak kreowalas na fiolecie:(
Jestes modelowy wizerunek kogos, kogo obnazono-a mimo to nadal probuje nieporadnie, w coraz gorszym stylu wielka dame grac!Smutne... Ale jak to sie mowi poznac glupiego po smiechu jego:)))
Niestety musialam byc ciut nie grzeczna do Ciebie i przykro mi bo ja Ciebie w sumie lubie.
Wiec wybaczam Ci slabosc, bo ze strachu nie wiesz co czynisz!
Jesli w realu Ci nie przeszkadza towarzystwo wulgarnego chama, to marnie widze cie w roli swiatowej damy:((
Ty nie pouczaj dziewczyn na forum jak maja facetow traktowac, ty popracuj nad wlasna wartoscia!!
TY PROBUJESZ TERAZ GLUPA PALIC!!! Skulilas ogon w sytuacii gdzie moglas ta dame zagrac, a teraz jeszcze glupa palisz ze "on taki juz jest "... Moze byc siaki i sraki, ale won z takim zachowaniem pod budke z piwem!! Wybacz, nie bedziesz bohaterka zednej piosenki. Najwyzej jakiegos pamfleta:))
Przypomniala mi sie aria Adeli:
A jak klepki brak
Niech nie pcha sie do dam:)))
edytowany przez Magdalena-Malpa: 06 sty 2011