zrzędzę- czyli o romansie z włochem

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 195
hehehehehe..niezla z ciebie Befana Magdaleno hehehehehe..Quasi robi co chce ,to mnie nie interesuje/no me interesa..tak mowia w Itali....co robi bo to robi na wlasna odpowiedzialanosc..jak to sie mowi tu w Itali: a me ne frega un cazzo co on do kogo mowi..to jego sprawa..jego i tej drugiej osoby..jakbyscie kuzwa Quasiego nie znaly!! i to od lat a teraz to palicie glupa wszyscy...
Cytat: SettediNove
hehehehehe..niezla z ciebie Befana Magdaleno hehehehehe....... teraz to palicie glupa wszyscy...

Szkoda ze ta smiesznosc tylko ty widzisz.
Bo ja widze ze sie wypalasz calkowicie! I spryt ci tez sie wypala.....no coz, niedlugo pozostanie Ci tylko zalosne zanoszenie się smiechem z faktu, ze np. niebo jest niebieskie... Smutne to. Smutne, bo tracisz twarz, ktora tak kreowalas na fiolecie:(
Jestes modelowy wizerunek kogos, kogo obnazono-a mimo to nadal probuje nieporadnie, w coraz gorszym stylu wielka dame grac!Smutne... Ale jak to sie mowi poznac glupiego po smiechu jego:)))
Niestety musialam byc ciut nie grzeczna do Ciebie i przykro mi bo ja Ciebie w sumie lubie.
Wiec wybaczam Ci slabosc, bo ze strachu nie wiesz co czynisz!
Jesli w realu Ci nie przeszkadza towarzystwo wulgarnego chama, to marnie widze cie w roli swiatowej damy:((
Ty nie pouczaj dziewczyn na forum jak maja facetow traktowac, ty popracuj nad wlasna wartoscia!!

TY PROBUJESZ TERAZ GLUPA PALIC!!! Skulilas ogon w sytuacii gdzie moglas ta dame zagrac, a teraz jeszcze glupa palisz ze "on taki juz jest "... Moze byc siaki i sraki, ale won z takim zachowaniem pod budke z piwem!! Wybacz, nie bedziesz bohaterka zednej piosenki. Najwyzej jakiegos pamfleta:))
Przypomniala mi sie aria Adeli:
A jak klepki brak
Niech nie pcha sie do dam:)))
edytowany przez Magdalena-Malpa: 06 sty 2011
me ne frega un cazzo
jak widac nie tylko inni lubia wieszcac psy na kims..i to w udawanych swiecacych papierkach..a dzis chrzescijanskie swieto...Quasi widocznie mial ochote spulic sie stad..a i jego prowokacja dopadla i ciebie i sobie odbiajasz na mnie Niech zyje Befana taka jak ty!
Teraz wzystko jasne, nie szczekasz na swego:))
Nie chcialas mu kasac jego swietych nogawek...BO MASZ W DUPIE!
Dlatego nie masz szczesca z Wlochami, bo takie damy to mezczysni tez w dupie maja.
Czyli w realu tez by ci taki facet nie wadzil. Boze, zaczynam zalowac ciebie.....
Sette, dopóki jej zioło ze łba nie wyparuje, nie pogadasz.:)))
Dama.:D
Mylisz sie!! Mnie przerazilo i zdegustowalo, jego zachowanie!!
Ty uwazasz ze wyzwac kogos od szmat to jet prowokacja?
BOZE!!! SETTE!! Nie bron juz chama, bo nie zrobisz z niego pana!!!
Lepiej juz sie smiej, ale nie osmieszaj sie dalej!
Zdziwilo mnie ze nie zareagowalas na wulgarne zachowanie rodem z meliny, ot tyle!
.... Niech zyje Befana taka jak ty!

Czyli ja, najarana Magda:)
Kazdy jako tako obeznany z psychologi, socjologia, a takze obdarzony zmyslem obserwacji i wyciagania wnioskow, moze poszczycic sie podobnymi osiagnieciami.:)) Ludzie bez charakreru sa baaaaardzo latwi do przejrzenia i interpretacji. Jedynie tych twardych charakternie isprytnych ciezko jest "rozgryzc". Ale i to nie jest niemozliwe....
A dopatrywanie się w tym cech "jasnowidzenia" to znow PROWOKACJA?:)))
Pokazalas ze nie masz klasy i ze masz stracha ze tez ci sie pare kurew dostanie, zachowalas sie jak Czesi i Wlosi na 2 wojnie swiatowej:))
To tak dopisalam, zeby cos o Wlochach bylo:))
jak znam Quasiego to od lat tak sie zachowywal i wszyscy lali ze smiechu....Ziolo?byc moze cala miotle z zielska dzis wypalila..i jutro jej przejdzie..Magdaleno przypominam ci zebylo aniejest nie pisze sie wrejstr..nawet modrercy po resocjalizacji wychodza na wolnosc i zyja wsrod nas..Co ty porco cane chcesz od Quasiego..dzisiaj wswoj Dzien Befany?..to prowokacja z twej strony?..czy diabali wiedza co..mnie twe zachowanie zaskoczylo..ale skoro cos... cos zakurzylas..to byc moze i inni pisza tu po paru skretach...w koncu to XXI wiek i bierzmy to pod uwage..dawniej poeci,pisarze pisywali po gorzale..a dzis tak jest jak jest..złą czarownica chcesz zostac na zawsze??????:D
Ty masz jakiś kompleks związany z moją osobą? Nie masz się czymś zająć, krakowska ćpunko? Nie przesiadaj przed komputerem, tylko sie dzieckiem zajmij, bo mu jeszcze ten twój transwestyta krzywdę zrobi.
dobra ide scielic me wielke podwojne łoże malzenskie 2x2m , fidanzato do pracy wieczorem pojechal /wroci po poludniu jutro/i sama musze sobie z tymi wielgachnymi lenzuolami w tygrysie wzorki poradzic
no i znowu jazda!porco cane!
mnie nie ma..sciele lozko..jakby sie kto pytal!:D
mnie nie ma..sciele lozko..jakby sie kto pytal!:D

No pewnie, nogi za pas:))
Idz, badz ostrozna.
Widze ze ktos tu robi personalne wcieczki:))
I wlasnie tego sie bala Sette, bo jest dupa a nie dama:))
A ja sie liczylam z zachowaniem tego typu i jak najbardziej sie ciesze ze sie nie pomylilam:))
To się ciesz, zaćpany łbie, kogo to obchodzi?
Wkeje jutro maile jakie mi pewien pan z fioletu slal. Wstretny ....Komplementy mi sypal, chcial sie umawiac, nawet zdjecie penisa mi przeslal. Ale dobrze ze Befana jestem, bo wyszlo szydlo z wora:)))
Hahahah, wklejaj, wklejaj, wszystko co ci się w narkotycznym zwidzie umyśli, w dupie to mam.:))))
Ale twoja zona to penisa rozpozna:))
Uwazaj nie jestes anonimowy!!!!!!
Ja cie tylko chamie upominam, po co ci klopoty z baba i zenada w tej i w tej PRAWICY!
Reszte twych postow bede ignorowac, choc by skaly sraly:)
Hahahahaha, ja pierdzielę, to nie może być tylko zioło.:)))))))
Magda, wklej tu te maile dziś :-))
A zdjęcie wrzuć na jakiś ogólnodostępny portal i daj tu linka do niego.
Dzis juz nie, ale obiecuje ze to zrobie!
Slowo matki polki:))))))))))))))))))
Przesle na prawice, tam ocena peniesa bedzie prawa:)))
Oj, biedna, biedna ćpunko.......
hahahaha super :-))
Jestem pewna ze teraz dobilam Sette, bo stawiam beczke piwa ze ona tez dostawala takie propozycje i zdjecia.
Pewnie myslala ze jest wybranka. Nie chciala wciskania kitu od Wlochow to ma chu...a w zalaczniku maila, od "qua..." :))
Dobra koncze, ale na dzis tylko:)
To o tej porze zawartość narkotyku w organizmie nie maleje u ciebie, tylko jeszcze rośnie?:)))
Idź się prześpij, idź, bo chyba się zaczynają u ciebie objawy delirki, ech kobieto...
Oj, wow i olala:) Probujesz sie wypierac!
Ok, moze do jutra ci ktos uwierzy....
Co ty jutro wymyslisz jak juz bedzie czarno na bialym?
Ze z Bin Laden sfalszowal twe maile i zdjecia:))) Ze wszyscy co ogladaja te foto to sa zacpani:))
NIENAWIDZE personalnych wycieczek, niestety zmusiles mnie bo pierwszy mnie na wycieczke wzioles.
Kto mieczem wojuje......OD POCHWY ginie:)
Wystarczy, że ty jesteś zaćpana, wklejaj, co chcesz, biedoku.
Coś musi w tym być. Quasi wyraźnie "rura zmiękła" hahaha.
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 195

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia