Prośba o przetłumaczenie tekstu

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 103
poprzednia |
ok, vengo, ma se mi lasci di nuovo in albergo...ti ammazzo ;)

bardzo proszę o przetłumaczenie tego tekstu bo niestety w translatorach jakieś głupoty wychodzą
No, mark, nieładnie, nieładnie... kogo zostawiłeś w hotelu? ;)

"Ok, przyjdę, ale jeśli znowu zostawisz mnie w hotelu... zabiję cię ;)"
edytowany przez Silva90: 10 sie 2011
dzięki bardzo ale nie o mnie chodzi
Spoko, nie wnikam o kogo chodzi, przecież napisałam to z ;)
pewnie zajrzal komus do telefonu i czyta nie swoje sms....ty tak nie tlumacz od razu..pomysl Silvia chwile
Co ty tak ludzi podejrzewasz, Sette... Chciał żeby mu przetłumaczyć to przetłumaczyłam, w motywy ani szczegóły nie wnikam. To przynajmniej nie są tym razem żadne miłosne wyznania zawiedzionych desperatek...
milosne? jasne ze nie milosne ale skoro on facet nie zna wloskiego a tekst pisze dziewczyna do faceta ,po wlosku..jasne i pisze o hotelu ze jak pojda do hotelu to potem on ja zostawi sama... bo do rodziny musi wrocic... jaki mezczyzna zostawia dziewczyne sama ze ona grosi mu az morderstwem? dziewczyne zakochana! ..... to hmm...dospiewaj sobie reszte..wg mnie Polak nie znajacy wloskiego podpatrzylw tele sms dziewczyny do Wlocha ze az przez translator tlumaczyl..wkoncu trafil na ta strone..teraz zapewne zmieni nicka i wroci pod innym, z nowym tlumczeniem...zle dedukuje Silva? :D..jak on ja kontroluje to ten zwiazek juz ma problemy..i tak sie rozleci.....czy bedzie wiedzial co tam pisze czy nie
Sette po to jest to forum,ze jak ktos czego nie wie to prosi o tlumaczenie, mysle ze nie naszym zadaniem jest podejrzewac, wyciagac jakies wnioski i snuc jakies historie, ktore niekoniecznie musza byc prawda...jak ktos wie jak i chce to tlumaczy, a jak nie chce i nie umie to nie tlumaczy
a wiesz ze nauruszenie czyjes prywatnosci to przestepstwo..szperanie w cudzym telef poczcie mail. to reato i chyba, na tyle duza jestes Zuzka ze wiesz ze wspolpraca z przestepca udzielenie mu pomocy to tez przestepstwo...I nie ma potem tlumczenia aaa...bo ja nie wiedzialam, a bo ja nie myslalam....W tym przypadku ja zaczelam myslec GLOSNO i opisalam to co MYSLE...chyba moge miec wlasne zdanie????..nie zabronisz mi tego... poza tym pisalam do Silvy
Cytat:
zle dedukuje Silva?

Tak, bo najwyraźniej grozi mu morderstwem z uśmiechem ;P
Daj spokój, nie on pierwszy i nie on ostatni na tym forum prosi o przetłumaczenie różnych głupot...
Pisalas w watku, ktory jest otwarty dla wszystkich a nie prywatna wiadomosc, wiec uwazam,ze rowniez mam prawo wyrazic swoje zdanie. Wiem,ze masz pewnego rodzaju obsesje na punkcie przestepstw, naruszania prywatnosci itd. ale nie wydaje mi sie zeby do drzwi Silvy zapukala zaraz policja za to,ze przetlumaczyla na forum komus jakies zdanie, zwlaszcza,ze takie jest przeznaczenie tego forum. i absolutnie nie zabraniam Ci miec wlasnego zdania, tylko ja tez zaczelam myslec GLOSNO i opisalam to co MYSLE :)
Mi sa che, quella povera donna ........è , e sarà, sempre incinta.
grozba .... morderstwo...?hahah a ty w tym wspoluczestniczysz???hahahah
Tak Sette... widzisz, wykryłaś spisek. Ja, Zuzka i sarpolimm jesteśmy groźną, mroczną szajką zajmującą się czytaniem i tłumaczeniem cudzych wiadomości z for internetowych na temat zostawiania kogoś w hotelu w celu nielegalnego przemytu taniego włoskiego wina do Polski i sprzedawania go na bazarze Różyckiego a za zarobione pieniądze chcemy razem z Pinkim i Mózgiem przejąć panowanie nad światem! Niemożliwe, przejrzałaś nas... Idę się upić z desperacji...
edytowany przez Silva90: 10 sie 2011
Silva90 to ja ide sie upic z Toba! wlasnie otworzylam butelke rumu i szukam coli:)
Świetnie! Wezmę nasze tanie wino...
sarpolim bzdety pisze..a waszym obywatelskim obowiazkiem jest dzwonic na policje i meldowac ze w hotelu ma dosjc do zabojstwa..skoro juz sie w to w mieszlyscie..bo tu widze ze zostalo kilka artykulow z kodeksu karnego naruszonych jak grozba o pozbawienie zycia, planowanie spisku celem pozbawienia zycia ,zastraszanie ofiary..no i wlasciciel hotelu bedzie stratny bo mu goscie pouciekaja i pozniej w tym pokoju duch bedzie straszyl...No to w ktorym to hotelu ma dojsc do tego zabojstwa?????Kto zna nazwe?..tylko po pijaku nie dzwoncie na policje..bo wam nie uwierza!
a jak juz nas zamkna za wspoludzial to moze dostaniemy wspolna cele;) btw Silva pisalas kiedys chyba,ze sie wybierasz na wakacje do Wloch na tydz lub dwa... bylas?
Sette, za dużo wiesz... będziesz naszą następną ofiarą.
Rum?..Bacardi?
Zuza, nie, wybieram się we wrześniu (jak dobrze pójdzie, nie jestem jeszcze pewna na 100%) - w sam czas, będzie już po morderstwie...
teraz nie ma wolnych miejsc w wiezieniach...bransoletke na noge daja i kaza siedziec w domu :D..taj jest taniej dla panstwa :D
a gdzie sie wybierasz? jak cos to ja grasuje na polnocy bo na poludniu jest konkurencja wieksza (mafia);)
Jeszcze nie wiem, na pewno chcę dotrzeć do Rzymu a czy dalej na południe to się zobaczy. Na pewno przez północ będę przejeżdżać.
ja to sie ukryje u sarpolim..ona cos tam wynajmuje..jak mnie tam dopadna to chociaz slawe hotelik zyska
ale Ty nie pomagasz w przestepstwie wiec nie musisz sie ukrywac :)
... przed policją :D
ale policja was nie szuka jeszcze!
..jak dojdzie do mordu to tak...ale teraz jeszcze mozecie zaszalec:D
Droga ( si fa per dire) settediNove (a moze lepiej zerovirgolazerozero..).Jestes sympatyczna i bawisz mnie.Senz'altro ti comporti cosi per provocare.Sei disarmante nella tua idiozia.In quanto non hanno inventato ancora le pillole per la stupidità, perchè non prendi qualcosa per la menopausa?Sei nata cosi o hai subito qualche trauma da bambina?Magari hai sbattuto la testolina?Scrivi, scrivi tanto.Non interrompere.Bevi poco, perchè ti fa male.Solo acqua minerale.Mi raccomando.E non rispondere.Fammi questo piacere.
P.S.Non rompere più i coglioni alla gente.Non ti immischiare negli affari altrui.Non essere arrogante.Se non sei capace di tradurre, devi stare solo zitta a non rompere l'anima.Mi hai capito o lo devo ripetere ancora, testa di zucca?Ognuno può scopare con chi gli pare piace e questi non sono gli affari tuoi, o magari ti manca una belle ripassata?
Domani devo andare al mare, perche le giornate sono bellissime e il Ferragosto si avvicina. Non farmi perdere tempo con le tue cretinate, vai dal medico e curati, per piacere.
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 103
poprzednia |