Włosi ;-) Hiszpanie ;-) PRZYSTOJNI !!! ;***

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 128
poprzednia |
Hey :P

Jestem tutaj nowa :P Mam na imię Sandra :D i przez przypadek natrafiłam na tą stronke :D ale mniejsza o to :P

Tematem są teraz WŁOSi oraz HISzPAnie :D tamtejsi chłopcy :D:D A więc moglibyście mi powiedzieć jacy oni są :P Czy są przystojni, czy chętnie podrywają dziewczyny, co sądzą o ładnych jasnych blondynkach z Polski ?:P Bo mam zamiar się tam wybrać i muszę to wiedzieć :D

Mam nadzieję że odpiszecie !! ;** ;-)

P.S. I jakie tam są dziewczyny ?? :P Ładne czy brzydkie :D i jak się tam zachowują chłopaki :P
i czy to prawda że tam chłopak ma ładną dziewczynę na jedną noc ?!?

Plisss odpiszcie ;**

Baj :)
litości!
że co ?! o co ci chodzi ?!?! Nie mogłabyś normalnie odpowiedzieć :/ Jestem ciekawa !! Bądźcie mądrzejsi
litosci x 100
ale co litości ?! Pff... nie moglibyście bardziej urozmaicić swoją wypowiedź !!?? pff widać że nigdy nie byliście ani we Włoszech ani w Hiszpanii !! a nawet gdyby to pewnie jestescie brzydkie i żaden chłopak was nie podrywał !! pff i nie umiecie pomagać !! co za ludzie :/:/
O_O

litosci x 10000
masz jakiś problem ?!
co za plebs !! Pff ... Naucz się normalnie wypowiadać, bo zachowujesz się jak 12-latka która stara się być fajna Pff jesteś żałosna
Pójdź dziecię, ja cię uczyć każę hahaha :DD
tak...rozbolal mnie brzuch...ze smiechu
FabolousLejdi najlepiej zadaj to pytanie na forum hiszpańskim
czytam i nie wierze....litosci,istnieja jeszcze takie dziewczyny...SZOK
Lejdi a fajna dupa jesteś przynajmniej? W sensie "młoda i otwarta...na świat":))
ale mi chodzi głównie o włochów !!!!!
no to ja ci pomogę...miniówka, wysokie obcasiki, obcisła bluzeczka, dekolcik, biust pod brodą, włos blond tleniony rozwiany, czerwone usta i co tam jeszcze dorzucicie, kochani?
podobno im więcej tym lepiej...efekt murowany...każdy zaśliniony obleś na ulicy będzie TWÓJ!hurrrrrrrraaaaa
Geniu,Tys Polak...wiec nie masz szans
oczywiście że tak, jestem młoda, i ładna i w ogóle ... chyba tylko takim osobom zależy aby wiedziec jacy są włosi itp !! pff co za bezsensu pytanie
FabolousLejdi ale tam tez są dziewczyny związane z Włochami
Kozik ,wylaz z nory...koniec zabawy
agafkat pff jesteś żałosna
a oni to też otwarci są:-)
Kasia!! Zamorduję Cię chyba!! Jużem se strategię obmyślał.:)))
infg... ale zarejestrowałam sie juz tyu, i nie chce mi sie tam pisać tego poraz drugi, nie moglibyscie tutaj odpowiedzieć !! nie myślałam że są na świecie tak wredni ludzie jak wy !!!
hehe, tak geniu
??? że jak?
Agatka,zalazlas za skore ...
FabolousLejdi a co za problem wkleić ten sam tekst na forum hiszpańskim?
jak chcecie zobaczyć moje zdjęcia to proszę bardzo !!
toc to nie Genio
inf ... a myślisz że tam mi inaczej odpowiedzą ?!!?!? Jestem prawie pewna że dostane tajką samą odpowiedź jak od was !!
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 128
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia