Włosi ;-) Hiszpanie ;-) PRZYSTOJNI !!! ;***

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 128
a my dokarmiamy trola...ufff
FabolousLejdi tam są osoby na poziomie
www.FabolousLejdi.fotka.pl
ground zero
nie to co tu..:))

nie wchodzcie tam...
Dobra, spadaj, kimkolwiek jesteś. Jeśli to miał być żart, to sam pomysł niezły, ale słabiutka reżyseria, jeśli natomiast jesteś taka, to nie wybieraj się do tej Hiszpanii autokarem, jak zaczniesz w nim nawiązywać nowe znajomości, to dojedziesz, jakby cię kto przeciągnął przez wyżymaczkę, żaden Hiszpan nawet na ciebie wtedy nie spojrzy.:))
inf... nie mogłes powiedziec mi od razu, że tam nie trzeba sie rejestrowac !?
inf... Myślisz że tam ktokolwiek odpisze ?!
FabolousLejdi dobra już nie marnuj czasu na to forum. Zmykaj na forum hiszpańskie. życzę powodzenia
FabolousLejdi odpiszą. Powodzenia
No więc ,jeśli to jest forma bez treści to nie ma to waloru obiektywności, no więc jest to formalizm. I to jest groźne, ale formalizm jest jeszcze groźny dlatego, że jak nie ma tam treści, to po prostu można tam sobie podkładać różne treści i może nawet takie, które by nam tu nie odpowiadały.
Zgadza się inżynierze, abstrahując jednak(hmm, dlaczego "abstrahując" pisze się przez samo "h", tutaj pasowałoby inaczej) od treści, spójrz na formę....dupa nie z tej ziemi, jak by nie patrzeć.DDDDDDD
hahah,widze,ze na hiszpanskim tez jej sie oberwalo
kasiu może wyciągnie z tego jakiś wniosek. Choć osobiście wątpię
oj,ja tez w to mocno watpie...taki element zdarza sie raz na 100 lat
lejdi, jak ty tak rzeczywiscie wygladasz to juz chyba wielu Wlochow i Hiszpanow powinnas miec zaliczonych:D LOL!!! masakra!
I już poprawił mi się humor.
ja dodam jeszcze obowiązkowo biały kozak!podstawa.zrobisz furore!
kasiu tu jesteś w błędzie. Te naiwniary dobrze wiedzą że zostaną rozjechane na tym forum. Porozumiewają się po za forum. Staram się używać innej taktyki aby je zniechęcić która jest skuteczniejsza.
ona sobie bardzo wiele treści podokładała, generalnie litości x 100000
litości x 1[tel]....

nie no, syzyfowa praca...mogę się natłumaczyć tysiąc razy, że jesteśmy najnormalniejsze na świecie i wcale nie "walimy na południe" w celach łowieckich a potem pojedzie jedna taka lejdi i cała robota na nic....:-)))
...a co gorsza, taką lejdi spotka taki Alfredo (patrz: Povera Polonia) i lawina rusza...

eh...

lejdi - bardzo proszę - rada: zrób coś przynajmniej z tym plastikowym żółtym kolorem włosów, może i lubią blondynki ale raczej bardziej naturalne....farbowano - żółtych mają dużo swoich.
pff widać że nigdy nie byliście ani we Włoszech ani w
>Hiszpanii !!

Hihiihhi Kasia i Agatka, co wy na to? :D Brzydule! ;) hahahaha
>>a nawet gdyby to pewnie jestescie brzydkie i żaden chłopak was nie podrywał !!

Oj wkleiłam nie ten kawałek co trzeba z wrażenia :D
hej no to ja odpowiem ci na to pytanie powaznie widzac ze moje forumowe kolezanki jak powiedzialas sa takie zalosne.. ilecka, kasia z milano agatka nigdy przeciez we wloszech nie byly:) i nie maja chlopakow wlochow bo ich nikt nie chce...hmm.. kolezanko skoro tys tak piekna jak sie opisalas to po co takie pytanie zadajesz?przeciez w kazdym kraju znajdziesz kogos? w tym swiecie w plytkich kregach tylko d...a sie liczy wiec badz spokojna... nawet jak sie nie ubierzesz w ta mini i kozaki , a pojedziesz z tym nastawieniem to efekt murowany...

usmiechaj sie jeszcze glupio a wtedy zobaczysz....
FabolousLejdi... brak słów... widać że jesteś bardzo głupią blondynką... włosi na pewno na ciebie polecą, wystarczy że rozłożysz nóżki, i podasza swą "pizze"... hahaha... i już wiadomo dlaczego wlosi mówią, że polki to dziwki, zasługa takich jak lejdi...
polecam Ci Hiszpanow, bardziej przystojni, wyżsi, kulturalni, bardziej wierzacy, a Wlosi to rzadko kiedy, bajerek i tyle :)
śmiech na sali x2 !!! :P
Osobowość histrioniczna - zaburzenie osobowości, w którym występuje wzorzec zachowań zdominowany przesadnym wyrazem emocjonalnym, teatralnością zachowań, staraniami o zwrócenie na siebie uwagi i prowokacyjną seksualnością. Osoby cierpiące na tę przypadłość odczuwają brak komfortu w sytuacjach, w których nie są w centrum uwagi, przesadnie epatują erotyzmem, ich emocje są bardzo zmienne i płytkie, za wszelką cenę zwracają na siebie uwagę, szczególnie wyglądem. Są także podatne na wpływy i uważają związki za bardziej intymne, niż są one w rzeczywistości. Ważną cechą jest też samokreowanie się i teatralność zachowań, dramatyzowanie i wyolbrzymianie ekspresyjności.
dudusanka widać że kiepsko znasz Hiszpanów
A po co ci tam wyjeżdżać w obce kraje. Pewnie nawet języka nie znasz. U nas na Ślonsku kazdy górnik ci dogodzi. Nawet nie bedzie chciał pieniędzy. Honorowi sa.
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 128

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia