Włosi ;-) Hiszpanie ;-) PRZYSTOJNI !!! ;***

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 128
langustownie i co dasz mi 6 za dowcip.P
http://www.hiszpanski.ang.pl/Hiszpanie_Wlosi_PRZYSTOJNI_D_12791.html
Iwonka, no ja to przyznaję szczerze, że do Lejdi się nie umywam;-(
To się ciesz!!! :D Znaczy, że jesteś w normie :)
FabolousLejdi nie słuchaj tych wszystkich zakompleksionych bab. Upijam sie na umor jak juz zaczne pic, objadam sie slodyczami na potege
(non stop tyje i sie odchudzam...), wydaje fortune na wyprzedazach i
potem nie ma za co zyc, uzywam wszystkich mozliwych kosmetykow swiata,
chodze w butach na obcasach nawet po domu i idac po ulicach zaczepiam
wzrokiem kazdego ciekawszego faceta i zadam wyrazu podziwu. Przegladam
sie w kazdej wystawie, kazdej szybie i lustrze. Ogolnie wariuje w
POlsce, bo czuje ze musze miec "publicznosc" w postaci napalnonych
Wlochow wodzacych za mna wzrokiem i krzyczacych na kazdym kroku "ma che
bella che sei" .Dusze sie tu bo Polacy nie potrafia okazywac podziwu,
nie potrafia prawic komplemetnow i dowartosciowac kobiety, a a tego
potrzebuje jak powietrza, jak wody..Gdy nie wzbudzam podziwu lub
przynajmniej zainteresowania , no mi sento viva. Ubieram sie w krociutkie
spodniczki, obcisle spodnie i bluzki, zawsze kozaki albo szpilki,
widoczny makijaz i bizuteria...Gdzie tylko sie nie pojawiam (autobus,
kawiarnia, sklep, pub...) wyszukuje wzrokiem faceta -ofiare i robie
wszytko by zwrocic jego uwage. I o dziwo z obcokrajowacmi mi to wychodzi
, czesto podchodza , zagaduja, chca sie umowic,ale z Polakami z reguly
nie.w ogole to nie wchodze na fiolet, jedynie raz weszlam i
zapolowalam na dwoch wlochow ktorzy bywaja w miejscu mojego
zamieszkania, juz mamy plany sie spotkac jak tu przyjada.
ehhhhh prowokujesz? czy mowisz serio.. ciekawe dlaczego TYLKO wlosi sa Toba zainteresowani a w Polsce nikt.. Moze dlatego ze platynowy blond, solarium i wszyskie wyzej wymienione w Polsce wywoluja ogolne zdegustowanie? mah!
Biedna bura, żebyś ty wiedziała, jaki smutek przebija przez to, co piszesz. Strasznie puste jest to twoje życie. Twierdzisz, że domagasz się podziwu i adoracji? Co ci wszyscy mężczyźni podziwiają, twoją urodę? Bzdura moja droga. Nie jestem zakompleksioną babą, ale facetem, który z przyjemnością patrzy na ładne kobiety i zapewniam cię, że od seksualnej fascynacji patrzącego na ciebie mężczyzny, do podziwu bardzo daleka droga.
Z całego twojego wpisu wyziera kompletna pustka dziewczyno. Nie masz niczego, czym mogłabyś zaintrygować mężczyznę, zaciekawić. Cała Ty, to to, co im dajesz, ciało, możliwe, że fizycznie ładne, ale uwierz mi, facet ładnej skorupki nie adoruje. Ładną skorupkę wykorzystuje się i jeżeli facet ma odrobinę subtelności, pozostawia w przeświadczeniu własnej wartości.
chec bycia podziwianym i pracowanie nad tym by byc dostrzeganym, niektorzy o to nie dbaja i sa podziwiani tak czy inaczej inni zyja i poswiecaja swoje zycie na pracy zeby przechodzac ulica byc podziwianym. zawsze powtarzam , kazdy ma to na co zasluguje..
I tu, Buruś, się różnimy. Bo każda szanująca się kobieta LUBI gdy ktoś zwraca na nią uwagę, ma to już we krwi i już. Ale o wiele lepsza radocha jeśli to się dzieje "samo z siebie" niż miałaby się o to ta "kobieta" starać. Bo to nie kobieta tylko jakieś monstrum ośmieszające całą damską populację.
Słoń ma trąbę i trąbi. A trolle są duże i bezmózgie. Prawdopodobnie mają też ciastowatą twarz :)
Wiesz?
A ja ,lubię Shreka ,i już.
nie wierze! wzieliscie wypowiedz burej na serio?????????????????? LOL!!!!:D
Co to znaczy LOL?
Bura, twoje "noszenie się" i zachowanie kojarzy mi się z dziewczynami co stoją w lesie przy drodze na głównych trasach.
ciekawe co ta biedna dziewczyna zrobi jak się zestarzeje jej cialo, w jaki sposob zarobi na utrzymanie...eehhhh za mlodu to jeszcze sponsoring ale pozniej....
Genio Lol to taki skrot internetowy , ktory oznacza SMIECH, dokladnie LAUGH OUT LOUD- lol , sa to akronimy stworzone na potrzeby smsow i maili zeby wyrazic w krotkich slowach uczucia ktorych przez messagge lub mail nie da sie wyrazic bo rozmowca cie nie widzi...:-)
Pytam się, bo zazwyczaj tego typu akronimów używają osoby "przed trzynastką". Rozumiesz sama, że wolałem sie upewnić.
W każdym bądź razie hejka ziom i sorki. Nara.D
ehhehhe e tam przesadzasz, kazdy uzywa:P no nara;-)
lejdi jedź, jedź do włoch... zarabiaj i pamiętaj że żadna praca nie hańbi... buhahahaha bitch
pff wiesz co zamnij sie, bo mam bogatych starych, a poza tym dobrze sie ucze, i skoncze kiedys studia, potrafie mówić biegle w 3 językach, angielski, polski, francuki, więc sie lepiej z,manij, bo wcale mnie nie znasz.. a Bura ja się z tobą zgadzam ;**** jestem bardzo podobna do Ciebie ;-)
jesli nie IDENTYCZNA

ps.wiesz,masz bardzo bujna wyobraznie...po czesci zazdroszcze tej wyobrazni,bo ja nawet w najsmielszych snach nie bylabym w stanie sobie wyobrazic,ze istnieja takie dziewuchy jak ty.
Elo!
"Bura, jestem bardzo podobna do Ciebie ;-)"
Przecież dopiero co zaprzeczałaś, że - taka nie jesteś - i jesteś po prostu ciekawa...
No cóż... narka :DD
FabolousLejdi jestem wkurzona na ta babe Cinquantatre. Poczytaj troche forum to znajdziesz wpis jak potraktowala moją kolezanka Anie
o Bura22 ,to tez hostessa!
Bura a skad wiesz ze CinquantaTre to baba,myslalam ze to nie kobieta,ze sie podszywa,rozumiesz?
Czy, można powiedzieć z dużą dozą pewności, że prawdziwym jest powiedzenie:"hostessa to zawód a dziwka, to charakter", czy też polemizowalibyście i czym spowodowane są wasze ewentualne wątpliwości?
Geniu ide umyc swoje piekne wlosy;)
Wiec masz czas na oddanie mu honorów;)
Komu "mu"?:)
Ta cała bura22 mówiła to na powżnie ? O_o , boże ! chciałam wierzyć ,że ona tylko żartuje ,no ale jeśli nie to gorzej dla niej ;)

jak to się mówi , " głupców nie sieją sami się rodzą ... "

;-P
No i co najlepszego zrobiliscie? Dziewczyna uciekla! taki okaz. No dajcie spokoj! pomyślcie troche, te posty sa bardzo ciekawe ja przynajmniej czytam z otwartymi ustami. Sa ciekawe o czym moze świadczyc chociazby obecnosc Genia.

Bajkowalasko joł! wroc do nas! nie uciekaj na hiszpanski, jestes cool i w ogole spoko dziewczyna i chce sobie czytac o tobie. Pozdro
nie muszę Cię znać... już widać jaka jesteś...hahaha :D:D mam się zamknąć?? a to dlaczego?? wolność słowa, każdy ma prawo się wypowiedzieć... :D francuski znasz?? może i tak buhahahahahahahaha... polski?? to dziwne... Polka zna polski, bardzo dziwne. co się dzieje na tym świecie... twój angielski z >baj< musi być super opanowany... ja się uczę 4 języków i nie robię z tego wielkiego HALO... kiedyś skończysz studia?? no może, za seks możesz wiele rzeczy dostać... nie tylko studia skończysz, możesz pracę znaleźć, a jak się postarasz to nawet dosyć dobrze płatną... ale zanim to nastąpi jedź do Włoch i poćwicz... znajdziesz chętnych...
bura22 zmiana nicku ci nie pomoże. Zgodnie z porzekadłem "swój do swego ciągnie" .DDDD
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 128

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia