MATURA

Temat przeniesiony do archwium.
91-111 z 111
| następna
Podobnie było w arkuszu rozszerzonym - wg mnie w paru zadaniach były dwie prawidłowe odpowiedzi. Pytania nieprecyzyjnie sformułowane...
Zobaczymy co pokaże klucz.
Tylko kiedy on będzie ;]?
tez jestem tego samego zdania, bylo wiele niesprecyzowanych odpowiedzi,poniekąd podchytliwych,ale nikt nie jest alfą i omegą by się domyśleć która spośród 2 odpowiedzi jest poprawna, jesli oby dwie pasuja.... szkoda gadac
KiKa_Piccola --> 34/35 pkt
Masz tylko 1 błąd, tak jak i ja, lecz w innych miejscach je mamy :)
Dlatego ślę gratulacje :)
mam pytanie, czy oprócz włoskiego zdawaliście jakiś inny język??
a skąd masz odpowiedzi? to i ja wtedy mam chyba 1 błąd:]
ja zdawałam anglika rozszerzenie
Jeśli to są Twoje odpowiedzi to też masz tylko 1 błąd :)
1 C B C B B
2 F D B A
3 F V F F F V
4 C C D B A D
5 F D A G B C
6 D G A E B C H I
nom moje, to fajnie:) a błąd pewnie w pierwszym?
A kiedy macie ustne ?? Czy jeśli wybieraliście pisemny rozszerzony to ustny teżą musiał być rozszerzony?? Pytam bo sama za rok zdaję maturę i też myślę o rozsz. ale ustny wolałabym jednak podstawowy... Boję się trafić na temat o jakim zupełnie nic nie będę wiedzieć, tym bardziej że nie uczę się włoskeigo w szkole by przerabiać tematy jakoś katalogowo. Przeglądałam tegoroczny arkusz rozsz. i gramatyka dość łatwa, czytanki też, za to trudne tematy prac, przyznaję :) oby za rok były łatwiejsze.:)
Bierz ustny rozszerzony! Jest łatwiejszy, niż podstawowy. Podobnie jak Ty, nie uczyłam się włoskiego w szkole i też bałam jakiegoś "nieludzkiego" tematu, a najbardziej obawiałam się POLITYKI, bo słyszałam, że w zeszłych latach był taki zestaw. Z moim szczęściem wylosowałam akurat POLITYKĘ ;P No i powiem, że nie było wcale tak strasznie, mimo mojej skromnej wiedzy na owy temat ;D
19 pkt. udało mi się zdobyć. Więc zachęcam naprawdę do rozszerzonego!
Ja jestem po dzisiejszym ustnym i podstawe zailiczyłem 20/20.
W niedzielę miałaś/-eś egzamin?! ;o
W weekend nie ma egzaminów przecież!
Tak jest w niedzielę !!! U mnie w szkole nie ma włoskiego dlatego zostałem skierowany do Krakowa a pech chciał, że akurat do liceum prywatnego ZAOCZNEGO dlatego w niedzielę ^^
Są, bo miałam w sobotę ;P Ale nie wiedziałam, że w niedziele też.
Ma ktoś potwierdzone odpowiedzi z rozszerzonego?
Jejku, 34/35 byloby milo ;) sorki, za opoznienie ale uczylam sie do bioli ostatnimi dniami. Zycze wszystkim powodzenia na ustnych ;) i dajcie znac jak bylo, ja mam dopiero 18.05 ustny a jak reszta?
ja mam ustny dopiero 26 maja w Olsztynie, ktoś zdaje jeszcze w Olsztynie?? wiem,e jest kilka osób z Giycka i z Olsztyna i Białegostoku... a czy ktoś moze podzielic sie tematami z ustnego rozszerzonego ? saluti
ja mam ustny 20.05 w lublinie w jakimś liceum, ale nie wiem jeszcze gdzie ono jest;)
mam nadzieje ze arkusze na ustne nie sa trudne w tym roku:))
juz w czwartek moja kolej:D oby bylo proste;)
czy na prawde nie ma chętnych,którzy chcą siępodzielićtematami z roszerzonego ??? :):):):)
Temat przeniesiony do archwium.
91-111 z 111
| następna

« 

Solo italiano

»

Pomoc językowa