z włoskiego na polski

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 94
poprzednia |
Kto mi to może przetłumaczyć , bardzo proszę
CIAO, SCUSAMI SE INVIO QUESTA E-MAIL DA QUESTO ACCAUNT, VOLEVO DIRTI CHE ......... NON' E' PIU' MIA PERCHE' PROBABILE CHE STATA RUBATA, PER EVITARE CHE RICEVERANNO ALTRI UTENTI TROVERAI LE MIE MAIL DOVE INVIARE, PRECISO CHE .......
NON'E' PIU' LA MIA E-MAIL CHE POSSONO RICEVERE I TRASGRESSORI, INVITO AD INVIARMI POSTA SU QUESTE.
GRAZIE

SI AVVISA CHE LA MIA EX MAIL ...............
E' STATA PRESA DA UN'ALTRA UTENZA, EVITATE DI USARLA IN QUANTO CHI FA DA PASSAPAROLA DI AVVISARE GLI UTENTI SU MSN HO ALTRI.
LE MIE MAIL SONO SOTTO QUESTO MESSAGGIO E SIETE PREGATI DI INVIARMI CONFERMA DI AVER RICEVUTO L'AVVISO, PRECISO CHE ........... DI TELECOM ITALIA INVIA LA POSTA IN SPAM IN QUANTO ENTRANDO DAL WEB LE VOSTRE E-MAIL NON VERRANNO MAI RILEVATE DA INCREDIMAIL, QUINDI NON POSSO SAPERE CHI VA IN POSTA ELIMINATA.
VI CONSIGLIO DI FARE USO DELLE E-MAIL SOTTO MESSAGGIO.
GRAZIE
Wiem tylko tyle , że tu chodzi o problem ze skrzynką mail, ale potrzebuję zrozumieć cały tekst , bardzo was proszę :)
proszę was przetłumaczcie
bylabym ostrozna i potraktowala jako spam,albo chec wyludzenia hasla...tego jest milony w skrzynkach mailowych Wlochow,stale cos przychodzi z Posta lub Banca do mnei tez,nawet nie czytam bo NIE OTWIERAM.Prasa pisze ,z tad wiem co to jest.Mils to w spamie czy w normalnej poczcie?
mialo byc ..Mialas to w spamie czy w normalnej poczcie?
miałam to w normalnej poczcie , ale ja wiem od kogo jest ten email to znajoma osoba , co dokładnie tam jest napisane , powiedz proszę
jeszcze jedno:RESETTATA co oznacza te słowo?
Zresetowana, wykasowana.
tam na samym dole tego listu masz nowy mail gdzie powinnas napisac odpowiedz potwierdzic, ze to dotalas..ta osoba pisze ze jej poprzedni mail ma juz innego uzytkownika i prosi bys powiadomila znajomych z messengera.Poniewaz poczta z Telecom Italia przechwytywana jako spam to czesc poczty jest eliminowana i oceniana jako spam /byc moze ta od ciebie/i ta osoba nie wieco jest filtrowane jako spam ,prosi bys odpisal na adres co jest na samym dole podany tego maila
ja nie otwieram spamu nie czytam ,kasuje,od razu ,bo mozna wirusa zlapac
a jak napisać : teraz jest dobrze? Dostałeś mojego email
tutto e a posto? hai ricevuto mia mela/email?....oni mowia mela na email napisz co chcesz
MA IO NON HO RICEVUTO POSTA i jak możecie przetłumaczcie mi to , dziękuję
adesso è bene? Hai ricevuto mio email?
nie ja nie dostalem poczty
Dziękuję pomoż mi jeszcze napisać odpowiedz :Wysyłam jeszcze raz na nowego email , mam nadzieję , że odpiszesz. Czekam z utęsknieniem przystojniaczku :)
proszę gajo:) przetłumacz
Spedisco ancora una volta su nuovo email , spero che risponderai alla lettera. Aspetto con grande mancanza, bellocio:)
piccola ora vado in servizio notturno, magari vediamo su skype oppure un'altro modo per sentirci ok?
ciao tesoruccio mio
Wiem , ze troszkę marudzę ale mi bardzo zależy proszę
gaio jesteś kochany/a :)
proszę ostatnie na dziś tłumaczenie i zmykam
zamiast przystojniaczku mozesz pisac tesoro/ skarbie albo amore/ kochanie
malutka teraz ide na nocna obsluge/zmiane,moze zobaczymy sie na skype wzglednie w jakis inny sposob by sie uslyszec ok?czesc moj skarbenku
napisz mu: buon lavoro,ti penso tantissimo,baci/milej pracy myle o tobie bardzo bardzo, calusik
tesoro tak właśnie on się do mnie odnosi i bardzo często ja do niego , chciałam coś wymyśleć innego:) jak masz jeszcze jakieś pomysły to napisz :) . Gaio dziękuję , bardzo dziękuję i jeszcze raz grazie mille!!!
wrobelku,szczeniaczku?
ten ostatni tekst , który przetłumaczyłeś , miał miejsce 2 dni temu . Uczyłam się włoskiego ok 5 lat temu i na dzień dziejszy prawie wszystko pozapominałam , staram się sama tłumaczyć i rozumieć tekst , lecz czasem gubie jego sens . Ten tekst dałam do przetłumaczenia , dlatego by sama siebie sprawdzić , czy dobrze tłumaczę, w każdym razie dziękuję.
passerotto/cucciolo
gaio hihihihi szczeniaczku :) jesteś słodki . Jak podajesz wyrazy to jeszcze mi proszę je przetłumacz :):)
przepraszam ale wcześniej nie zauważyłam tłumaczenia , molte grazie:)
patrz po kolejnosci slow..sa po kolei, u gory po wlosku i u dolu tlumaczenie
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 94
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Solo italiano