z włoskiego na polski

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 94
jak napisać , proszę o szybką pomoc : wczoraj wysłałam na twojego nowego email 3 wiadomości, nic nie dostałeś?
Błagam przetłumaczcie mi szybciutko!!!!!!!!!!!!!!
proszę pomóżcie teraz
Ieri ho mandato alla tua nuova email 3 messaggi, non hai ricevuto niente?
OK, ALLORA SU [email] PERCHE' ORA HO RICUPERATO LA PASSWORD, IO INVIO MA TU NON RICEVI? przetłumaczycie mi jeszcze to , proszę i z góry dziękuję:)
ok, więc (ślij) na [email] ponieważ teraz odzyskałem hasło, ja wysyłam, a ty nie dostajesz?
Ok w takim razie na [email] ponieważ teraz odzyskałem(?) hasło, ja ci wysyłam, a ty nie dostajesz?
CIAO TESORO, QUI RICEVO ANCHE LE TUE NOTIFICHE to też , przepraszam ale nie potrafię zrozumieć , mniej wiecej wiem o co chodzi ale gubię sen tych wypowiedzi , proszę pomóżcie
Wyslałeś do mnie email ze starego adresu . Czy ten adres jest już aktualny? Na jaki adres mam wysyłać do ciebie wiadomości , pogubiłam się w tym wszystkim .
Prztłumaczcie mi jeszcze to , proszę
prosze przetłumaczcie mi ten tekst krótki
proszę.....
CIAO TESORO, QUI RICEVO ANCHE LE TUE NOTIFICHE - tutaj dostaje takze twoje powiadomienia

**

Mi hai inviato un messaggio dal tuo indirizzo e-mail vecchio. Quell'indirizzo è valido di nuovo? A quale indirizzo devo inviarti i miei messaggi, mi sento ormai confusa.
antenko ja tez tak mialam ok roku czasu z jednego adresu mailowego z Wloch nie mozna bylo mi wysylac maili,wiesz co zrobilam..dalam swoje haslo i on sam wchodzil sobie na moja poczte i pisal z mojej poczty do siebie a ja tylko kontrolowalam w "wyslane' co mam.Nie pomagaly zadne monity u wloskiego operatora ,dotad to jest tajemnica dlaczego tak jest ,poprostu on musi stworzyc nowy adres..polecam ci gmail bo tam jest menu ,ktore mozna zmienic na wloski..sprawdz sama i polec mu moja jedyna rada na twe stargane nerwy,poslugujcie sie oboje gmailem.I przepraszam ze sie wtracam ,bo tu zaraz zwali sie pol forum i mnie zmiesza z blotem ,ze pisz ani na temat i nikt nie prosil mnie o komentowanie nie swoich spraw,przykro ale rozni ludzie z kompleksami osobistymi tu wpadają.pozdro
Ja jak najbardziej zgadzam sie z powyższym... miałam identyczny problem...Również polecam gmail- niezawodny:)
problem jest u operatora..a poniwez to wloski oprator to potrwa ok 1 roku zanim on zrobi krok do przodu i odokryje gdzie jest u niego problem z wysylaniem maili di Polski/he he../no dobra juz sie nie smieje z Wlochow,ale autentycznie mialam taką historie jak twoja pare lat temu i zdziwilo mnie ,ze technologia w Itali nie posuwa sie do przodu /he he../i znowu to samo..Wspolczuje ci..
sorki za literowki..
Trishva bardzo , bardzo ci dziękuję za przetłumaczenie
gaio, słońce , nie rozumiem , jak to dałeś swoje hasło a on sam wchodził na moją pocztę i pisał z twojej poczty , ja tego nie rozumiem , kto pisał i komu dałeś hasło? Wytłumacz mi proszę
.dalam mu haslo/nie bylo innego wyjscia..to bylo pare lat temu,zabraklo mi innego pomyslu/pisal z mojej poczty do siebie a ja odnajdywalam to co pisal/bo wlasciwie pisal do mnie..w wysylanych! logiczne./teraz jest gmail z ustwieniami w rożnych jezykach..ale problem moze byc na łaczach ,u jego operatora,twoj znajomy musi sprobowac napisac cos z innego komputera lub z internet point mysle ,ze wtedy ci dojdzie..
Dziękuję teraz już roumiem :)
Jak napisać: tam gdzie lubisz najbardziej
acha jeszcze jedno , na temat zdrobnień , jak byś napisała : kotku, myszko,perełko,słoneczko
laddove ti piace di più ..myszko/topolina cicio/tluscioszku bello/przystojniak luce dei miei occhi/swiatlo moich oczu
Dziękuję gaio :)
Gaio , pomocy :)jak mam napisać : cieszę się ,że masz w stosunku do mnie tyle cierpliwości. Próbuję sama twoje wiadomości tłumaczyć ,staram się je zrozumieć. Wiem na jaki temat piszesz do mnie, co mniej więcej zawiera wiadomość, lecz czasem gubię sens, nie potrafię przetłumaczyć dosłownie. Wtedy najchętniej zaczełabym tupać nogami i płkać. Bo jestem bezradna. Uwielbiam jak do mnie piszesz, i nie chę byś przestawał. Jest parę wspaniałych osób , które mi pomagają , napisać do ciebie, lub tłumaczą jakie robię błędy. Staram się jak mogę i mam nadzieję , ze któregoś dnia , będę mogła porozmawiać z tobą na skeype , nie mogę się doczekać tego dnia.
Przetłumaczcie mi to proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo proszę:)
jak włoch piszę "ho ho" to jak mam to rozumieć? mam mam:)
proszę... pomocy:)
ja własnie tak bym to zrozumiała...ale dla pewności poczekaj na specjalistów;)
ok africa, dziękuję
proszę specjalistów:) o pomoc w tłumaczenie :)
zlitujecie się :) i mi pomożecie :)
pomalutku tracę nadzieję :(
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 94

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Solo italiano