nie cenzurowane

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 160
ciuccia cazzi to ta co ciągnie......fiuta....
seksik od tylu:
fottere alla pecorina
inculare
seksik grupowy: un´ammucchiata

co robia faceci?
farssi una pugnetta
farsi una pipa
farsi/spararsi una sega
o rany...ale duzo sie dzisiaj nauczylam...
ciao agatka, come stai?ti ricordi di me?
noooo...mi ricordo solo don coleone..senza 1!
sorry don conleone
da me tutto apposto
A co to znaczy "aboffardo"? Bo niby w slangu cos jak znudzony, ale dokladnie nie wiem. I drugie pytanie, Wloch mi mowil, ze "Manuel" (jakos tak ze sluchu bylo) to gej, jak to sie pisze i czy to prawda?:P
ZOOKOLA TO ''KUR...A"
SORKI ZOCCOLA NIE ZOKOLA
kiedyś słyzałam hasło typu : żeby ci oczy piz... zarosły
dove c'e hai gli ochhi di cazzo czy coś tedy. jak to będzie pi włosku?????
Troia = ta pani co stoi na ulicy
minchia =pizd...

:D
Minchia to tylko i wylacznie meski narzad czyli albo kut** albo fiu*, albo cos w tym stylu
minchia to ch*j
mah, dipende, nel mio dialetto vuol dire figa
Ma che cazzo state a d?. Questo non ? l'italiano ma una specie di caccata. Prima imparerete meglio sar?. Sti cazzi. M?par de cojoni
Temat stary ale jary :D {Podbijam ;) ) Znacie moze jakies takie ciekawe wiazaneczki itp.. Tylko jakby ktoś mógł to odrazu tłumaczenie :D Jeden ciekawa wiazanke znalazlam :P :

Ti metto il cazzo in culo e te lo faccio uscire dalla bocca ->
" Jak ci wsadze mojego ch**a do dupy to Ci wyjdzie ustami" ahaha dobre acz bardzo niegrzeczne ;)
oj jak mi się spodobało więc podbijam temat:):):)mam tu prawie wszystko czego zapragnełam:)
wesolo tu
Temat topiku jest niewłaściwy. Powinien nazywać się "niecenzuralne", wyrażenie "nie cenzurowane" oznacza zupełnie co innego.
czekaj czekaj...czy tu nie było przed chwila (zanim wystapił mi bład) masę interesujących wpisów od Sette....czy ja mam omany?
:):):)ale mam zabawę zwłaszcza że co fajniejsze przesyłam "dalej"....a on taki zdziwiony, biedy że od kiedy ja takim słownictwem operuje....jaki ja mam ubaw:)
agnesee to infantylny sie zabawia http://www.wloski.ang.pl/user.php?id=1693032
..bawi sie w klonowanie mej wybitnej osoby/musze byc dla niego niezwykle fascynujaca..prawie celebrytka...hehehe/ tylko, ze odmiany on wystepuje w bereciku..z antenka po tym go zawsze rozpoznasz, po bereciku!..buhahahahahaaaaa
:(
a takn swoją droga jak pczytałam sobie co niektóre teksty...to lekkie zgorszenie poczułam...niezłe są :)
ps.apel do nadgorliwych!!! Nie kasować mi tu takich wpisów!!!
ale tu dzieci wpadaja lekcje odrabiac, a on z gejowskiej strony ci przekleja wulgaryzmy! ..wrzuc w google pierwsze 3 linijki to ci ta stronka sama wyskoczy.
oj Sette, Sette:):):)

ps. apel do dzieci...NIE CZYTAĆ WULGARYZMÓW!!!:):):)
???????????
Witaj favola100....nie dziw się proszę....:):):)
To niedoceniacie dzieci i ich zdolności do nauki "łaciny" :D
Gdyby tak porównać słownictwo dzieci i dorosłych to nie wiem kto by był bardziej zgorszony :D
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 160

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę