polki na sycylii lub w okolicy

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 99
a ile kosztują bilety ? :P
jak otworze jakiś interes to cię zatrudnie, ale na to niestety będzie trzeba troche poczekać... choć może się uda zanim się przeprowadzisz...
poniewaz Alitalia jest droga, ale pewnie bede musiala...
masz czas do czerwca :P
a jakiego rodzaju ten interes ma być ?
ceny zaczynają sie od 45 zl w jedną strone+ oplaty lotniskowe.; myśle że jak odpowiednio wcześnie zarezerwujesz to masz szansę polecieć w obie strony zaok 400zl.. ( tanio nie?)
a jak będzie z lotem w jedną stronę ?
bo mnie raczej tylko taki interesuje :)
nie zamierzam narazie wracać, chce troche poleniuchować z ukochanym ;P
najszybciej będzie jakiś sklep np. z bibelotami, ręcznie robioną ceramiką, duperelkami z drewna, ozdobami, prezentami itp.
ale tak naprawde myśle o agroturystyce, szukam już jakiegoś ciekawego miejsca tzn jakiegoś starego zaniedbanego folwarku z którego można zrobić cudeńko;;; nie wiem czy znajde, a jak znajde nie wiem czy mi wystarczy pieniędzy... tam będzie dużo pracy ale i dużo kasy
wpisz mnie na liste potencjalnych pracowników :P
jako zalete można dac mój urok osobisty no i wiadomo...blond włosy i niebieskie oczy :)
myśle terz o firmie która zajmowala by się projektowaniem i remontami mieszkań, coś takiego "od projektu do efektu" ale do tego to raczej facetów bede zatrudniać
hm... to może jakiś sklep typowo dla facetów, jak już wejdą to nie wyjdą bez kupienia czegoś... tylko jakie rzeczy kupują tylko faceci?
no wiesz.....moge ci pomóc szukać :P
bardzo chętnie nawiąże kontakty z młodymi i silnymi włochami lol
we włoszech to pewnie coś związengo z piłką nozną
pisalaś że jakimiś innymi liniami lecialaś za 250 euro, więc jaka różnica dolożyć 10 euro, lecieć komfortowo z dogodnymi polaczeniami, bez czekania kilka godzin na przesiadke albo zmiane lotniska. w warszawie na lotnisku jest biuro alitalii, pracuje tam fajny facet który zawsze znajdzie jakąś tanią ofertę. ja latam do rzymu za 155 euro a nie jak wszyscy za 300. ale to niestety trzeba się nachodzić, pouśmiechać i wszystko się da zalatwić... pozdrawiam
ok. pomyśle. teraz ide coś zjeść
No tak...tylko, że ja nie mieszkam w Warszawie a Poznaniu i moje terminy podróży nie zależą od intratnej okazji cenowej, a od tego kiedy mogę, bowiem mam tutaj swoje priorytetowe zajęcia.
A Alitali za 300euro z Warszawy do Palermo nie dostanę, mam znojomą w biurze turystycznym w Agri i to po prostu nie jest możliwe..
Trzeba latać z przesiadkami- każdy doświadczony maniak podrózy to powie- wtedy jest taniej. Podoba mi się bardzo opcja z pociągiem z Rzymu, ale na stronce tranitalii tez cos drogo wychodzi...
czy któraś z Was będzie na sycylii na święta albo w sylwestra?
uhmmm ja myślę, iż sie zjawię :)
na sylwestra i troche stycznia:)
ja bede od 20 grudnia do 5 stycznia
ale ci zazdroszcze :(
Witajcie!
No wiec ja tez juz wiem jak dlugo bede!
No wiec 26grudzien do 6stycznia.
Tak myslalam ze moze sie spotkamy w samolocie, ale ty odlatujesz 5-go a ja dzien po tobie :(
Przylatuje do Palermo a odlatuje z Catanii :)
hej... ja mieszkam teraz w rzymie... 20 przyjezdza camion zeby zabrac wszystkie nasze rzeczy... i od tegoz dnia mieszkam w mesynie..., napisz dzie dokladnie bedziesz? jaki w koncu bilet kupilas? pozdrawiam
a ja mieszkam w Palermo z moim narzeczonym i kocham to miasto:*
A ja mieszkam w Palermo od wrzesnia i zostanę tam do wrzesnia 2006. studiuje tu i mogę szczerze powiedzieć, że sie strasznie ucieszę jak juz wrócę. niby nie ejst źle... palermo jak palermo, ale nie ma jak Polska i ni ma co sie za bardzo tą Sycylia podniecac...no chyba, że ktoś na 2 tygodnie to polecam, ale na rok to już bym sie zawahała
moglietina mam pytanie czy mozesz mi podac swojego maila, ja mam narzeczonegow palermo ale jeszcze tam nie mieszkam i mam kilka pytan
a może jest ktoś z Katanii????moj [gg]
Kariatyda...jak sie dostalas na Uniwerek w Palermo?
Ja studiuje w Poznaniu i baaardzo chcialabym sie tam przeniesc.
Interesuje mnie scienza politica ale nie wiem od czego zaczac. Chcialabym im dac wykaz z przetlumaczonego moje indeksu i by moze wyodrebnili wspolne przedmioty, bym moze miala cos niecos zaliczone (scienza politica co dziwne tam to najlatwiejszy kierunek!)
Wiesz cos moze o takich postepowaniach tam?
moj mail to: [email]
a ja czuję sie polakiem ,,,,i zawsze tak bedzie a tobie współczuję..
p.s dobrze ze uciekasz
hej, a masz już może jakieś bliższe plany co do wyjazdu? Ja jestem w takiej samej sytuacji, jak Ty i zupelnie nie wiem jak sie zorganizować. Czy rzucić się tam, czy moze poczekac tutaj jeszcze trochę..tylko nie wiem też na co miałabym czekać;) chyba zwyczajnie brak mi odwagi:) Tym bardziej, że póki co nie widzę perspektyw co do pracy. Mój "Soprano" mnie tam ciągnie za wszelką cenę, a ja jak w zaparte.
ehhhh..mi też jakoś brak odwagi...pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 99