Od maja 2006 contratto czy permesso???

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 171
Dee nic do mnie nie doszlo:(czy bedzie to dla Ciebie klopot zeby wyslac mi to jeszcze raz,nawet nie teraz jesli nie masz czasu,bylabym Ci bardzo wdzieczna,dziekuje Ci jeszcze raz:)
ida, wyslalam. Babyboo, wyslalam Ci jeszcze raz, choc na poprzedni mail mi nie wrocil, wiec mysle, ze trzeba po prostu troche poczekac i kiedys ;) dojdzie.
Juz go wykasowalam tego damona,ale cos tam bylo ze taki adres nie istnieje, error cos po angielsku.
ja tez bym prosila o wyslanie mi wzorow tych dokumentow jesli mozesz prawdopodobnie w lipcu przeprowadzam sie do wloch mail: [email] z gory dziekuje i pozdrawiam
mzmzmzmzt, gwoli wyjasnienia: to nie sa wzory zadnych dokumentow, to po prostu przepisy prawne dotyczace podejmowania pracy we Wloszech przez Polakow. Zaraz wysle.:)
BARDZO BARDZO BARZO PROSZĘ O PRZESŁANIE TYCH DOKUMENTÓW TAKŻE NA MÓJ MAIL PLIIIIS [email]
Juz wyslalam.:)
JA TEZ POPROSZE !!! BARDZO PROSZE!!!!!! I Z GORY DZIEKUJE BARDZO SERDECZNIE!!
Alek
ahhh maila zapomnialem podac
[email]
Poszlo.:)
Dee mialas racje,trzeba bylo tylko poczekac,doszly do mnie obydwa maile,dziekuje Ci slicznie jeszcze raz,a przyda mi sie na pewno;)
pozdrawiam
naprawde jestes aniolem,ze tak nam wszystkim tu pomagasz:)
Dzieeeeki Dee!!!!
Jednego swiadoma jestem w 100% - aniolem to ja NA PEWNO nie jestem.;)
Dee bardzo,bardzo prosze o przeslanie tych dokumentow takze dla mnie.Jestes bardzo uczynna za co z gory [email]
Juz.:)
Dee jestes super!!!!!dziekuje
Dee , bardzo prosze jeszcze raz :).wczoraj tak sie spieszyyyyłam ! Serdecznie pozdrawiam! [email]
Wyslane.:)
hej moglabym tez prosic o dokumenty [email] dziekuje z gory
Un bacione!
bzelichowska, juz.:)
Dee takie cos dostalm ,po próbie wyslania Twojego e-mailu.

Hi. This is the qmail-send program at yahoo.com.
I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following
addresses.
This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.

[email]
193.42.231.60 does not like recipient.
Remote host said: 550 Brak rekordu SPF/MX nadawcy lub bledna
autoryzacja SMTP!
Giving up on 193.42.231.60.

--- Below this line is a copy of the message.

Return-Path: [email]
Received: (qmail 60426 invoked by uid 60001); 6 Apr 2006 08:04:34 -0000
DomainKey-Signature: a=rsa-sha1; q=dns; c=nofws;
s=s1024; d=yahoo.it;

h=Message-ID:Received:Date:From:Subject:To:In-Reply-To:MIME-Version:Content-Type;

b=NE7FemBHxBNGTxHbo5a9B16lZljWrYGzP5OjzDK3xwlCMMcJHrd5f5B47NM4rdsHpbqigjw28ZmJhgRRKxpWLpsvm27LIAOUj7xJpldR3FFnXg0Qp3JlQ0BwgKoL2NTxiOq3pj2Aptj09Pj2DlvWmzjQ2E/Gl/XD9xw7sBEao9Q=
;
Message-ID: [email]
Received: from [85.198.237.174] by web26206.mail.ukl.yahoo.com via
HTTP; Thu, 06 Apr 2006 10:04:33 CEST
Date: Thu, 6 Apr 2006 10:04:33 +0200 (CEST)
From: Joanna Koscielny [email]
Subject: Re: dokumentacja :)
To: Dee [email]
In-Reply-To:
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative;
boundary="[tel]=:57464"

--[tel]=:57464
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-1
Znaczy, ze problem jest "staly" i nie da sie nic na to poradzic... choc wg mnie to dziwne, zeby z yahoo na gazete nie mozna bylo maili wysylac...!
I ja tez bardzo, bardzo prosze o przeslanie mi dokumentow. Z gory slicznie dziekuje. [email]
Dee... Pewnie masz już dość ale ja również nieśmiało robię oczka błagalne i proszę o przesłanie: [email]

z góry bardzo Ci dziękuję!!

anes
Jeszcze nie mam dosc.:) Wyslane!
Witam DEE mam prosbe podam meil bo niebardzo chce na forum a mam problem widze ze chetnie pomagasz jesli moge prosic odezwij sie Dziekuje pozdrawiam [email]
Dee, to moze dzis tez jeszcze nie masz dosc;) W wolnej chwili wyslij mi, prosze, te dokumenty, o ktorych pisalas. Pozdrawiam
[email]
Dee. jak byś mogła to i mi wyślij dzięki wielkie [email]
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 171

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Inne