Italia Lavoro Sp. z.o.o

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 135
poprzednia |
Hej! Czy ktoś z Was zna firmę Italia Lavoro Sp. z.o.o zajmującą się pośrednictwem pracy? Czy są godni zaufania? Jakie są wasze wrażenia i uwagi? Bardzo mi zależy na opiniach ludzi któzy korzystali z usług tgo pośrednika.
Ja znam tylko Labor z Bolzano.To włoski pośredniak dla pielęgniarek.Robią wszystko za darmo.Napisz na [email] pisać po polsku,odpowiedzą też po polsku.A może mają oferty pracy również w innych zawodach.Ja jestem pielęgniarką,zaufałam im,za nic kompletnie nie płacę,załatwiają wszystko sami na swój koszt.
czesc ja tez jestem z Bz, nie znam prawie nikogo. nikogo wystarczajaco fajnego z pl. moze mialabys ochote na korespondencje.???????????rnrnznam tylko dwie pielegniarki ze szpitala, bardzo w porzadku kobiety. ja osobiscie nie jestem z waszej branzy, bo jestem po ekonomii ale chyba to nie szkodzi. jestem mezatka, mam corke i na razie nie pracuje (ze wzgledu na mala).rnrnpozdrawiam serd
mam szansę jeszcze w tym roku jechać do Włoch,do pracy w służbie zdrowia.Dobrze złapać kontakt z ludźmi,którzy już tam mieszkają i pracują. [gg]
Napisz coś więcej o sobie.Ja mam 47 lat ale nie czuję ich na sobie.Podałam ci swoje gg.
Dla takich jak my,czyli 18letnich z Vatem mamy forum pt"Szukam fajnych osób pracujących w Boloni".Stworzyła go dziewczyna,która mieszka we Włoszech od 1988.Ja się do niej dopisałam,po mnie kolejne(mieszkają na różnych terenach Włoch i w Polsce) i jest nas już bardzo dużo.Jedne mają więcej tego vatu,inne mniej ale dogadujemy się bo prawie wszystkie kochamy góry i piesze wycieczki.jak chcesz to się do nas dołącz. Znajomych nigdy za dużo.
Bardzo chętnie nawiązałabym kontakt z tymi pielęgniarkami ze szpitala w Bolzano.Nektarynka,piszesz że są b.fajne.Może chciałyby się ze mną poznać?
Oktawia.I co się dowiedziałaś,dzwoniłaś lub mailowałaś do Labor-u?Napisz
Oktawia.I co?Dzwoniłaś a raczej mailowałaś do Labor-u?Co się dowiedziałaś?
Zajmują sie wylacznie srednim personelem
medycznym i oferują prace pielegniarkom dyplomowanym.
chodzi o firmą laborb
Otym ja wiem bo jeszcze w tym roku z nimi jadę do pracy.Ale myślałam,że ty też jesteś pielęgniarką,która szuka pracy.Dlatego podałam ten adres.
A Ty SIOSTRO BASENOWA znow przed komputeram i nadal reklamujesz LABORKA za miske strawy.
nie reklamuję bo nie jestem ich przedstawicielką.A,że mam do nich zaufanie to nie znaczy,że dam się dupkowi obrażać.A ty nie siej zamętu bo zaczynam podejrzewać kto się kryje za tym nikiem,podobny styl obrażania jak ktoś kogo znam jak zły szeląg,kto lubi mataczyć i obrażać.Wyłącz się lepiej i nie siej zamętu
Ty nawet nie jestes zadna pielegniarka-z kogo chcesz zrobic glupa??Jak narazie zadna PRAWDZIWA pielegniarka nie reklamuje tak firmy-posrednika-bo nie ma czasu na takie glupoty.Nie osmieszajcie sie Czarusiowie i Piotrusiowie.Jeszcze raz wez kolo i ......
Dzieciątko,każda pielęgniarka ma czas nie tylko na pracę ale i na przyjemności.To ty palisz głupa.Ja jestem pielęgniarką od kilkudziesięciu lat a net to odskocznia od szpitala.A ty pewnie nigdy nie hańbisz się pracą więc lepiej nie obrażaj innych.A kto tu coś reklamuje?Dlaczego ktoś ma nie skorzystać z tego z czego ja skorzystałam.Weź się za naukę albo jakieś zajęcie i przestań innych obrażać
a może ty jesteś naganiacz tych oszukańczych firm,które tylko zdzierają z pielęgniarek w zamian nic nie dając,nawet nadziei?Oj dzieciątko,kulturę i dobre obyczaje pominięto w twoim wychowaniu albo Bozia pominęła cię w kolejce.Przestań motać bo nie jesteś w temacie a siejesz ferment i mataczysz na wszystkich forum,poznać to po błędach i stylistyce
z ciekawosci...Siostro Basen...piszesz że jesteś pielęgniarką od kilkudziesięciu lat ?!!!...raczej nie zostaje sie pielęgniarką przed 20 rokiem życia..więc czy przypadkiem nie powinnaś być już od dawna na emeryturze??
bo kilkadziesiąt lat to minimum 50 lat pracy...w innym przypadku raczej nie mówi sie o kilkudziesięciu tylko konkretniej...po 20,30 latach...
A kilkadziesiąt lat to niezly dorobek ..no no....pozdro ;-)))))
Robaczku.Nawet uczeń z 1 kl.szkoły podstawowej wie,że kilkadziesiąt to jest liczba powyżej 20.Kończąc Liceum Pielęgniarskie miało się 19 lat,Studium 20 lat.A na emeryturę jeszcze się nie wybieram.Weź się za naukę,za kursy dobrych manier bo rodzice o to nie zadbali.I przestań siać ferment i skończ z szukaniem dziury w całym.
Oktawia,Tekilla,co się z wami dzieje?Co dla siebie znalazłyście?Napiszcie.
SISOTRO czy firma o ktorej piszesz potrzebuje takze salowych i osob sprzatajacych?
napisz do nich to ci odpowiedzą,są naprawdę sympatyczni.Nie wiem bo nie interesowałam się ,wiem że napewno nie potrzebują połoznych
Witaj Margho-wiedz na 100% ,ze te siostry basenowe to nie zadne pielegniarki tylko jacys faceci-przedstawiciela firm-naganiaczy-znam ich osobiscie.A Ty Margho dobrze wyliczylas ich czas pracy. Pozdrawiam....
Nie szukam niczego dla siebie jesli chodzi o prace w Italii, poprostu znalazlam w prasie ogłoszenie firmy Italia Lavoro Sp. z.o.o i zainteresowalo mnie co to za firma jest i czym sie zajmuje.
Ales ciekawy naganiaczu z Laboru
Dadaczek,a ty dalej mataczysz?Jeju,to znaczy,że zapomnieli mi przyszyć po urodzeniu skoro jestem kobietą a ty uważasz mnie za faceta?A ci na których tak psioczysz to twoi kochankowie co cię porzucili że tak się mścisz?Biedaku,weż się za coś pożytecznego to ci nie będzie fermentować pod czachą.
jezeli chodzi ci o firmę lavoro obiectivo z Wrocławia to dawna Italika ale nie wiem czy o to ci chodziło .Większość osób wyjeżdża ale z tego co wiem to do domów opieki .
Siostro nie przejmuj się. Obserwuję Cię od miesiaca i widzę, że starasz się pomagać innym i odpowiadać na pytania. Jesteś naprawdę potrzebna na tym forum. Nie warto wdawać się w potyczki i tracić siły na wymiane niepotrzebnych zdań. Wielu osobom pomogłaś i niech to będzie kontra dla twoich antagonistów. Osobiście Cię nie znam i niech to będzie spontaniczne poparcie. Pozdrawiam, jestem także pielęgniarką, która myśli o wyjeździe...
Dzięki za miłe słowa.Jeśli my piguły nie będziemy się wzajemnie wspierać i pomagać sobie to nasz zawód zejdzie poniżej dna.Dlaczego mam nie pomagać skoro mnie też ktoś pomógł.Ja jeszcze w tym roku jadę z Labor do pracy,prócz mnie jeszcze kilkadziesiąt innych osób.
a czy byłaś z ich firmy we włoszech w pracy że z czystym sumieniem możesz polecić tą firmę???
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 135
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia