Włosi.. mmm ;D

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 210
booska ja cie nie posadzam o brak rozsądku. P)
ja napisałam do ellisona.. ja wiem ze mnie nie posadzasz.. bo sie nie dam hehe.. bronie swoich racji..;P
ja napisałam do ellisona.. ja wiem ze mnie nie posadzasz.. bo sie nie dam hehe.. bronie swoich racji..;P
I bardz dobrze Booska!
ale ci ludzie tu jakby z kosmosu..
Dziewczyna o jednym a Wy o drugim..
Przykre.. ;|
booska oczywiście, że każdy ma jakieś poglądy i zainteresowania, a ludzie na tym forum rzeczywiście pomagają innym. Być może nie pojęłam jakiego typu pomocy oczekiwałaś, zadając pytanie "znacie jakichś Włochów" i dodając, że chcesz nawiązać znajomości, bo masz plany, jesteś uparta w dążeniu do celu, itd. Znam kilku Włochów - i co z tego ? Adresy mailowe mam Ci podać, opisać ich wygląd zewnętrzny (nie jestem pewna, czy odpowiadałoby im określenie "śliczni"), podzielić się innymi spostrzeżeniami ?
Jakich odpowiedzi oczekiwałaś zakładając wątek o cokolwiek egzaltowanym tytule?
Jeśli zaś o kulturze mowa: wróć, proszę, do własnych odpowiedzi na posty agatkaf, przemyśl i ewentualnie później zwracaj uwagę innym. Pomoc ? Proszę uprzejmie. Podobno jesteś "na humanistyce"."Podważać" pisze się przez "ż".
Hmm ?
myśle, ze starsi nie umieja sie wczuc w klimat ;D
bosz.. nie wiem wy moze macie jakies trudnosci z czytaniem ze zrozumieniem.. Chodzi mi o wymiane zdan.. rozmowa.. jakie tam sa obyczaje.. itd.. czy to jest chore? Uwazam ze nie.. ale czas mi ucieka.. potem tu looocne.. ciaoo:)
Anula it
hehe, no pewnie... Pozdrowienia z kosmosu.
ehehhh '
;]
Jaka humanistyka?Natalia na innym temacie pisała,ze ma jeszcze 1.5 roku do skończenia szkoły średniej,więc moze być najwyzej w klasie humanistycznej.
Rzeczywiscie,tytuł tematu brzmi jednoznacznie,niczym ogłoszenie matrymonialne.
booska chodzi o to żże Kociunia poznaje najwartościowsze osoby przez internet. Kiedyś to traktowałem jak rzecz śmieszną ale teraz wyrosłem z tego poglądu i traktuje poważnie.Pozdrawiam
Natka-chcesz poznać ludzi z Włoch?Wejdź na"Rozmawiaj po włosku przez skypa"i tam ich poznasz.Tylko nikt ci nie zagwarantuje,ze są to sliczni chłopcy jakich chcesz poznac.
"L>S no tak jestem na humanistyce, moze dlatego sie tak czepiam" - cytat z wątku "Włosi". A o studia na kierunku humanistycznym nie posądzałabym autorki, bynajmniej...
Inf. przepraszam za wścibstwo, ale upadłeś ostatnio może ?
Ellison i powiedz do czego to teraz bylo?
Ellison w jakim sensie upadłem.?
Ja piszę o Natalii czyli booskiej.
ej ludzie po co tak dogryzacie? nie moge tego skumac;/
Ellison nie wiem czemu ale ostatnio wiele osób sie mnie czepia ze sie zmieniłem.P)
Tak, wiem, dlatego zacytowałam to, co powyżej - napisała to booska w innym wątku, a dotyczyło określenia "jestem na humanistyce". Właśnie do tego się odniosłam odpowiadając na jej post.
inf. no i wszystko się wydało: to Ty uwodzisz dziewczęta za pomocą kamery internetowej ! Tylko dlaczego piszesz do koleżanki po włosku ? :) Żebyśmy się nie nudzili na forum ? :))). A poważnie: zastanów się czasem nad tym co piszesz, nie proszę o wiele.
Ellison nikogo nie uwodzeP)
powiem Wam tyle, ze jestescie ogromnie dziwnymi ludzmi, jeszzce z taka grupa osob, ktore za wszelka cene chca dowalic dziewczynie, ktora napisala tylko pare zdan, ze chce poznac ludzi a dokladnie wlochow to jeszcze nie spotakalam, jakzesz ludzie dorosli jakby sie zdawalo madry moge pierniczyc takie flupie gadki?!
ranyy.. niezrozumiale!!!! serio wspolczuje Wam ;|
pzdr dla Booskiej! dziewczyno! nie masz tu z kim rozmawiac! same nadente bufony!!!!
powoli zaczynam jarzyc o co chodzilo booskiej... ale nie da sie ukryc, ze zaczela troche niefortunnie=) elisson! ja jeszcze dzieci nie mam ale tez sie za glowe chwytam i zastanawiam jakie beda... z drugiej strony: zapomnial wol jak cieleciem byl... i mnie to niestety dotyczy choc to wcale dawno nie bylo=)
L>S :)))...
NadeNte.Jawohl!
Ellison wybacz ale przez długi czas zylem w innej kulturze stad czesto wychodza te nie porozumienia. masz racje. Przepraszam.)
Zaczełam jak chciałam.. Wy czasami nie potraficie odroznic pewnych rzezy.. ale wiadomo nikt nie jest ideałem.. L>S kolejna lekcja dla Ciebie..
a ja ci powiem tak-jak jedziesz do Wloch to na pewno bedziesz miala okazje poznac wielu wlochow,ladnych ,brzydkich,niskich,wyssokich itd,poznasz ich wielu i sama ocenisz jacy sa,zreszta to w jakim towarzystwie sie obracamy zalezy od nas!!!!!! pytanie bylo troche banalne!!!!!
No luz..TO JEST NORMALNE.. ja tylko chciałam sie dowiedziec czy moze ktos ma rodzine we włoszech..porozmawiac.. ajj..
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 210

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia