Włosi.. mmm ;D

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 210
Maleństwo masz racje ze czesto nie wykazuje sie szacunkiem. Bez komentarza)
Ja mam rodzine ... i to nawet wielka :-). Troche sie tego nazbieralo :)> Pozdrawiam
MOjr napisz do inf. bo masz cos dla Ciebie jak wychować niesfornego złodziejaszka i pijaka inf.. A tymi kobieciarzami nie ma co sie przejmować bo chińczycy sie nimi niedługo zajmną.P)
Tak Ellison,poznałam go właśnie przez tę kamerę internetową,co z tego że nie mogę go dotknąc? Jestem z nim kilka godzin dziennie i wiem jak sie zachowuje,wiem jak reaguje na moje slowa i zachowanie,wiem jaki jest.Niech mi nikt nie wmawia,ze go nie znam,bo to ze nie znam go fizycznie nic nie oznacza.
no to ja proponuje konkurs na najlepszy watek...
Ulotna Chwila : masz rodzinke we Włoszech..? Masz moze maila albo gg? Porozmawiamy, jeśli chcesz oczywiscie..:D
Piccol... co Ty z ''choinki sie urwałaś'' i konkurs proponujesz.. Nie lubie czeggos takiego.. sorry ale jednak sie nie skusze..
A o ironii kiedys slyszalas? ;-)
Kociunia to to musi byc nielada wyzwanie.. taki zwiazek.. ajj.. nie zazdroszcze;p
mowcie co chcecie ale mimo ogromej ilosci wirusow krążacych po sieci -sex przez internet jest wciaz najbezbieczniejszy.0 % wpadek.
no tak..;D
tez mi przyjemosc;/ przez neta;D
Kociuniu, Tobie się wydaje, że go znasz, ale i tak nikt i nic Cię nie przekona, bo rozpaczliwie chcesz wierzyć, że on jest cudowny i tyle. Szkoda, że w sumie tak niewiele trzeba, żeby młodą dziewczynę w sobie rozkochać - ot, garść słodkich słówek...Nie przerażałoby mnie to tak bardzo, gdyby nie fakt, że ten mężczyzna jest od Ciebie starszy i, że ja czytałam te smsy - tu, na forum. Jeśli jedynie one mają świadczyć o wartości tego człowieka - cóż...moim zdaniem działają zdecydowanie na jego niekorzyść. Przepraszam Cię, być może jesteś po prostu młodziutką dziewczyną poszukującą uczucia, ale podchodzisz do tej znajomości zbyt emocjonalnie i za bardzo bezkrytycznie.
Mnie, w każdym razie, opadają ręce i nie widzę już sensu w komentowaniu tego osobliwego "związku".
zgłaszam pierwszy wątek do konkursu.Pewna taka małolata,mniej więcej w wieku Booskiej i Kociuni,załozyła kiedys taki temat:"jak poznać Włocha będac niewysoka blondynka"
LOL!!!!!!!!!!!
dokładnie nie pamiętam tytułu tematu ale było to coś w tym stylu.Dziewczynie chodziło o to jak poderwać Włoch a takiego ok.18 gdy się jest niewysoka blondynka.To chyba założone zostało pod koniec czerwca.
2 temat do konkursu:"Zakochana"
3 temat do konkursu:wypociny Misiaki88 ale chyba został zdjęty.
Pyszne :)
Kto da więcej?
czy ci wlosi to naprawde jakies ufoludki, szczegolne przypadki czy co jeszcze ze az takie tematy sa wymyslane?
to ,że inf. jest zakompleksiony to wiadomo od dawna , wystarczy tylko powiedzieć " przystojny " i " włoch " , a jemu już nóż się w kieszeni otwiera ;)
inf. może powinieneś pójść do jakiegoś dobrego psychiatry ,bo masz jakąś manię związaną z włochami ,a może jesteś kobietą ,którą jakiś italiano zrobił kiedyś w konia ....(?) :/
Umbryjka.To nie oni są jak Ufoludki.To nasze dziewczątka,wychowane na Bravo,Bravo Girl,Twiście, i innych szmatławcach mają takie wyobrazenie o facetach.Wystarczy,że chłopak pusci do niej oczko,pomacha ręka,coś zagada(najlepiej gdy jest to Włoch lub inny smagłolicy cudzoziemiec)a one juz buduja zamki z mgły na bańce mydlanej,juz widża sie przed ołtarzem w pieknej sukni.A jeśli znajomosc nie jest kontynuowana to dla nich oznacza to koniec świata.
hehehehhe
BOZE JAKIE TO ZALOSNE!!
Sara-mari.Nasz omnibus INF.posługuje sie na fiolecie chyba 6 nickami,bo to nie jest trudne do zmiany.Posługuje się i żeńskimi i męskimi nickami.A o sobie juz tyle bajek naopowiadał,że sam się juz w nich pogubił.Głównie baja na temat swojego pochodzenia.Medycyna zna takie schorzenie,jest to najprościej mówiac rozdwojenie jaźni.On powinien pójść do weterynarza bo na psychiatre to juz za późno.
no tego tematu jak poderwac wlocha bedac niska blondynka to chyba nic nie przebije :))) dobrze ze jestem wysoka to nie mam takich problemow hehe ;)
eh jakie niektore laski sa puste az mi ich zal, choc z drugiej strony bynajmniej jest sie z kogo/czego smiac
Nie będę mieć nicku , wiem :) , to jest żałosne poprostu ,jest zakompleksiony i monotematyczny bez przerwy to samo , eh ... a przy tym w swoich kłamstwach nieustannie się gubi ;)
Następne tematy do konkursu:"Przyjaźń czy kochanie",dla mnie bomba.
oraz"Miłość do Włocha".
Dajmy sobie spokój z tym kto sam nie wie jaka jego płeć i tożsamość.Skupmy się raczej na wyszukiwaniu najfajniejszych tematów o tematyce miłosnej.ja juz znalazłam 5-6 takich.kto da więcej?
No coz dzieczyny ,prosz pamietjcie o jednym-Wlosi sa klamcami,klamcami i jeszcze az klamcami.....ale jakze slodkimi!A dlaczego klamia ?bo chca ci sprawic przyjemnosc,bo ty chcesz te klamswa(slodkie0usluszec i bo oni chca sie poczuc dobrze widzac twoja rozanielona mine.PAMIETAJCIE! prosze...Jesli zarzucisz mu klamstwo on bedzie oczekiwal natychmiastowego przebaczenia ,a potem znowu ci slkamie i znowu i znowu i tak zawsze..zawsze cie bedzie zdradzal..oni tacy juz sa,bedzie zawsze oczekiwal wybaczenia.I wybaczajcie ..i robcie swoje!
pięknie powiedziane agatkof :))
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 210

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia