Włosi.. mmm ;D

Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 210
| następna
o widzisz a nic mi takiego nie napisalas ...a o to mi chodzilo dobre i zle strony zycia we wloszech...ja mam to samo w polsce , z tym ze jescze mam kleszcza ktory wypija mi krew ;-] w polsce jestem niczym robot , ja nie wiem czy ja mam szczescie do facetow polakow ktorzy patrza na kasiaste dziewczyny? czy w polsce teraz jest taka moda na facetow pijawki? wlosi tez tacy sa?
Nie pisałam,ze ty jesteś blondi.Ja tylko dałam istniejacy temat na konkurs ogłoszony przez Piccolaccię:"Jak poderwac Włocha będac niewysoka blondynka".Ale skoro ten temat wzięłaś do siebie to juz twój problem.Pomoc dostałaś od nas,wczytaj sie we wszystkie wpisy to ja zrozumiesz.Piszac o swojej sprawie,prosząc o pomoc musisz sie liczyc,ze ludzie beda dociekać i analizowac.
Pozdrawiam.I dorośnij a sama będziesz sie smiała z własnych wypocin.
Nie bede miec nicku.. Jestes niemozliwa.. strasznie.. wywyzaz sie.. do piet mi w tym momencie nie dorastasz.. skoro Twoim zdaniem to sa wypociny.. to po co weszłas akurat tu na forum i debatujesz skoro uwazasz ze nie dorosłam.. po co dołaczasz sie do rozmowy... zastanów sie ..a potem napisz cos rozsadnego... bo jak narazie zalet u Ciebie nie zauwazyłam.. pozdrawiam
A mnie sie wydaje ,ze booska celowo zalozyla ten temat w ramach prowokacji ;-),
a jesli nie ,to tym gorzej dla niej ,jak widze kiedy nastolatka ( bo wiecej niz 16 lat jej nie daje ) pisze

>> wywyzszasz sie ...do piet mi w tym momencie nie dorastasz
milego baw sie dalej..;P
do MAdzia25: juz mówiłam narodowość nie ma znaczenia. Jakkolwiek nie licz na faceta nigdy. Znam tez wlochow, ktorzy sa pijawkami.Jestem we Wloszech, przebywm tylko i wylącznie z wlochami,pracuje i w 100% jestem niezalezna. Mam wloskiego chlopaka, ale kazdy z nas zarabia i jestesmy niezalezni. Ba mieszkamy osobno, rzadko sie widujemy(on pracuje i studiuje), a moja niezaleznosc jest dla mnie bardzo wazna. Nie ukrywam, ze praca daje mi satysfakcje i bez niej nie moglabym po prostu byc we Wloszech-facet na pewno nie pomoglby mi.W przyszlosci nie wykluczm powrotu do Polski oczywiscie jesli wczesniej znajde satysfakcjonujaca prace aby byc niezalezna od nikogo.
Bursztynku.Natalcia ma naprawde 16 lat,jest w 2 klasie szkoły średniej,jak dobrze pójdzie to za 1.5 roku moze uda sie jej skończyć edukacje.I dlatego nie dorastamy jej do pięt
nie bede miec nicku.. przejzyj w lustro.. wroc do podstawówki i naucz sie liczyc.. załoz sobie temat swoj i zacznij konwesrowac.. bo tutaj pokazujesz na jak niskim poziomie jestes.. pfffff... hahahahahaha.. ale zadna mi nowosc.. od poczatku to robisz.. wiec ciiiaaoo..
nie bede miec nicku.. przejzyj w lustro.. wroc do podstawówki i naucz sie liczyc.. załoz sobie temat swoj i zacznij konwesrowac.. bo tutaj pokazujesz na jak niskim poziomie jestes.. pfffff... hahahahahaha.. ale zadna mi nowosc.. od poczatku to robisz.. wiec ciiiaaoo..
Booska ,sposob w jaki piszesz , w jaki sie wyrazasz ,slownictwo jakiego uzywasz i bledy jakie robisz swiadcza jednoznacznie o tym ,ze jestes malolata z samymi dwojami w szkole ,jestes infantylna , niedojrzala i osmieszasz sie poprostu ,chociaz ja ciagle wierze ,ze to tylko prowokacja ,bo az wierzyc mi sie nie chce ;D
S-M, skąd tyle agresji???
Natalia-booska:w temacie "Włosi",26.12.06 o godz.20.48 napisałas:"...chcę się uczyć,pragnę...tu jeszcze pozostało mi 1.5 roku szkoły...liceum..ajj...".Nie muszę wracać do podstawówki zeby policzyc ile masz lat.jesteś jeszcze w 1 semestrze 2 klasy liceum i masz 16 lat(a ja pracuje w szkole).No,chyba ze kiedys repetowałaś.A nie zastanawia cię skad znam twoje imie?
Nie naskakujcie już na dziewczyne.Skończy szkołę,pojedzie do Włoch i zobaczy, ze ludzie są wszędzie tacy sami tylko na różnych trafiamy.Niech sobie ma ile chce lat,nie nasz interes,ma swój rozum i obojętnie co kto jej powie to i tak zrobi co chce.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Jakby na to niepatrzec dziewczyna jesli jest w 2 klasie liceum to ma lat 17!!
Wyjatkowo się z toba zgodzę,ze i tak zrobi co chce.I to nie my na nia naskakujemy.Być moze,ze u niej w Oświęcimiu,w liceach,ucza takiego postępowania tylko ze większosć z nas wyznaje inne wzorce zachowania.
wiekszość 2 klasistów w mojej szkole ma 16 lat rocznikowo,miesiacami moga miec i 17.Czy go strzygli czy golili to i tak bedzie łysy.
Kochani.Szczęśliwego Nowego Roku
...ale czy robiąc takie błędy można być w klasie humanistycznej ?!?
Ja również życzę
Uczącym się języka: żeby nam włoski łatwo i "bezboleśnie" do głów wchodził, pracującym za granicą: sympatycznej pracy, rozsądnych przełożonych i godziwych wynagrodzeń
Zakochanym: najczulszych chwil i trwałych związków
Porzuconym i Rozczarowanym: wspaniałych wspomnień (mimo wszystko) oraz wiary w to, że następne uczucie będzie właśnie tym wymarzonym
Podróżnikom: zapierającym dech widoków, czytelnych drogowskazów, tanich biletów lotniczych, sprawnej komunikacji, niedrogiej "bazy noclegowej"i wygodnych butów
Każdemu: własnego "anioła za rogiem", zwykłej, ludzkiej serdeczności, nowych przyjaźni oraz wyłącznie pozytywnych doświadczeń.
Wszystkim forumowiczom - najlepszego z najlepszych Nowego Roku !
SARA-MARIE no wiem ze jestem zakompleksinuym nie wyuczonym nie wiedzacym nic o zyciu i mało zajebistym człowiekiem. Przy tych super ekstra zajebistych arabach to wysiadam
www.voiceforeurope.org

Filmy: "Uciekinierki" film dokumentalny,
reż. Kim Longinotto, Ziba Mir-Hosseini, 2001;
Film opowiada o schronisku dla dziewcząt w Teheranie, w którym przebywają dziewczyny uciekające ze swoich domów przed przemocą w rodzinie. Podobne domy opieki można również znaleźć w naszej kulturze, co łączy te odległe sytuacje to dominacja patriarchatu.

"Taniec pod białymi prześcieradłami"
film dokumentalny, reż. Isa Vandi, 2003;
Irańska artystka, której obrazy ukazują ucisk, jakiego doznają kobiety w krajach muzułmańskich. Twórczość rozpoczęła po wydarzeniu, jakiego była świadkiem, kamieniowania swojej przyjaciółki za seks przedmałżeński ze swoim narzeczonym.
Artystka ciągle maluje pomimo gróźb fundamentalistów, obecnie na imigracji w Szwecji.
Bez komenatarza
Nie rozumiem, czemu na siebie naskakujecie....Ludzie są różni, czuy są Włochami, czy polakami czy innej narodowości. Byłam we Wloszech i poznałam różnych Włochów i "Włochów". Kwestia osobowości człowieka
adri85 nikt tu na nikogo nie naskakuje ale dobrze by było gdyby młodsze forumowiczki troche przejaeły mądrości Elison. Nie kazda z nich potrafi rozgryść faceta i dalczego tak a nie inaczej zrobił. Czasami w ime przyjazni cos sie poswieca aby druga osoba była ostrożniejsza. byc moze kiedyś to zrozumie. Bez komentarza
przykre jak cale to forum :/ pustych goracych 15stek :/ naiwnie zakochanych w makaronach,
litosciiii o jaaaaa hahaha lol :DDD hehehee noooo nieeeee
El-moro -skad jestes?
czesc ja tu nowa jestem
moze jest tu kto z sardynii? :)
heheh Dziewczyno 'nowa' nie pisze lepiej na forum ;D bo tylko Cie zgnoja, poniza i wysmieja Twoje podejscie do ludzi, zycia;-)

pzdr;)
miało być "..nie pisz.."
zaprawiona w bojach jestem, kafeteria uczy ;)
Anula.Tu nikt nikogo nie poniza ani nie gnoi.Nie strasz nowej forumowiczki.Częstrzy bywacze fioletu moga najwyżej zaironizowac lub sprowadzic na ziemie te osoby co wypisuja kompletne bzdury lub bawia sie w"twórców" czytadeł typu"Harlekin"i wypisują takie bzdury w które chyba nawet same nie wierza.
mamusia to mamusia
Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 210
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia