Pogoda a wlosi

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 91
no i tez sie nie wyglupiaj:)lada moment lunie deszcz...
dryndaj dryndaj GDYZ warto
oooooooooo
Do mnie miałaś dryndnąć wczoraj wieczorem, babo... ;-P
oj,kochana moja...poszlam spac z kurami:(mniej wiecej tak jak ty:)))
nawet sie na gmailu nie pokazalam od rana obawiajac sie Twoich piorunow:/
wybaczysz,o zlota?
Ja się zemszczę, o! ;-P
nie strasz mnie,babolcu:P
ktos tu mowil, ze o 16.00 bedzie deszcz padal ???
godzina mniej,godzina wiecej....
:)
piata juz i ani kropli :) prze Ciebie jutro z garazu nie wyjade :)
no to bierz lopate w garsc i do roboty:)
przydaloby sie i wiadro piasku ...i soli jak mozesz;P
e tam ciemno juz :)
no ty,az podnioslam ciezkie brzucho i otworzylam okno...u mnie teraz jest deszcz ze sniegiem!!!!za moment bedzie deszcz...spokojna glowa
az wyszlam na balkon. chyba mieszkasz kilometry ode mnie GDYZ u mnie nic nie pada :)
wlasnie pada DESZCZ!
i mieszkamy 2 km od siebie,wiec czekaj cierpliwie...zaraz lunie i u ciebie
nic nie pada nie wymyslaj :)
jest jest !!!
teraz tylko niech troche to przymrozi i bedzie :)
u mnie leje juz 2 tyg.i konca nie widac,jest obrzydliwie,wolalm puszysty snieg.ktory dal tu Wlochom poplaic ..a ja mialam troche uludy z Polski.zna ktos piosenke: Pada śnieg puszysty pada śnieg a wokół nas wszystko już bieli się idąc tam wspominam tamte dni kiedy ty tak przysięgałaś mi .. http://www.chords.pl/chwyty/janosik/10049,pada_deszcz/ fajnie sie to gra na gitarze..a ja mam zwyczaj w parku spiewac na caly glos!/i tak nikt nic nie rozumie...:D
gaio no nieeee,naprawde janosika w parku wyjesz-oj niech Cie ktos na youtube wrzuci i obejrzymy-a rzeczywiscie leje parszywie
melodia jest piekna,romantyczna..a pod prysznicem na golaska spiewam LEGIAAAA LEGIAAAA WARSZAWAAAAAAAAAAAAAAAAA
ja nie spiewam,bo zupeeeelnie glosu nie mam-ale slucham w ipodzie jolka,jolka pamietasz lato ze snu-stary dobry rock
he he..uwielbiam rock..moj chlopak to gitrzysta bassowy
..gitarzysta
to nasze ulubione
a ja kocham to
a szczegolnie dzwiek gitary...
jesli chodzi o gitare to Slash jest wspanialy-w ogole Guns'n'Roses w swoich najlepszych latach byli niesamowici-a dla mnie Battisti to juz jest za 'slodki i delikatny'-ostatni album Metallica jest dobrym powrotem-moje gusty oczywiscie
fajna dyskusja :) jeśli rock ,to moim zdaniem

pozdrawiam
gaio,jesli Twoj gitarzysta gra Ci poczatek 'Sweet Child of Mine' uznany zarowno w Usa jak i w Anglii najlepszym 'a solo' wszechczasow-to Ci zazdroszcze gitarzysty
a ja lubie Depeche Mode zawsze..zawsze..a nr 1
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 91

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia