Pogoda a wlosi

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 91
pomylka ucieklo mi Kiss to nasz nr 1. KISS
gaio masz chlopaka^? ;) czyzby ten od koszul? ;D
moj husband wlasnie sobie kupuje gitare, mam nadzieje, ze tez mi bedzie przygrywal takie kawalki z rana zaraz po przebudzeniu ;)
jeeaaaaahh..on gitarze.. a ty zelazkiem szuuuuuu..szuuuuuu pssss,psssssss
w anglojezycznym swiecie pierwsze co graja uczac sie na gitarze to 'smoke on the water' a Wlosi to pewnie na gitarze jakies ich -jak to moj maz Wloch okresla -'lagne insopportabili'
jasne oprocz zelazka jescze na tych garach umytych bede przygrywala ;D eeee moj maz tez zacznie od "smoke on the water", żadne tam kawalki sanremopodobne ;D
Ciao Gaio,.wilki-----love story, ok?
no wlasnie,trzeba od razu szkolic dobrze,bo moze byc za pozno-a moj San Remo nigdy nie ogladal-zreszta w jego rodzinie tez nikt nie przepada za tym cudem-na szczescie
..zajebiste dzinsy rurki dzis sobie kupilam markowe za dyszke.. The Ninth,guarda se proprio vuoi un bel jeans firmato io ti consiglio la THE NINTH cm marca!!!fra gas e meltinpot....direi decisamente la meltinpot..
my uznajemy tylko anglojezyczne,moje ukochaneeeee
ce lo brividiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .................................
i ten jezyczek...woooow ..sono bagnata
www.meltinpot.com.............di che brividi parli, bellissima presentazione
bellissima,il vero rock per i veri uomini-come la Hammer
niedlugo nas wyrzuca stad-piszemy na pogoda i wlosi , ale Kiss to jest to, wlasnie slucham , anch'io ce l'ho i brividi
stiamo parlando dei Kiss del link di cui sopra,non di abbigliamento,svegliatiiii
sono da anni innamorata a Kiss..x sempre
A maggio 2008 i kiss in concerto a Verona, unica tappa italiana. Un fallimento
to jesli Ci sie che-nie teraz biegiem po nocy-napisz mi ich kilka tytulow w/g Ciebie najlepszych, to sobie sciagne,prawdziwa muzyka
KISS /ang. Keep It Simple, Stupid, se significa in italiano: no fai complicazioni scemo/
wczoraj na mtv wokalista ACDC wyjasnial tytul nowego albumu 'Black Ice'-jest to ta zmarzlina na asfalcie bardzo niebezpieczna dla kierowcow i bedaca powodem wielu wypadkow a nie jakis tam czarny lod-codziennie trzeba sie czegos nauczyc
KISS è un acronimo usato nell'informatica, che sta per Keep It Simple, Stupid, ossia "mantienilo semplice, stupido". Ci si riferisce al codice sorgente di un programma, e significa di evitare di cominciare a pensare alle ottimizzazioni da subito, e cercare invece di mantenere uno stile di programmazione semplice e lineare, demandando le ottimizzazioni al compilatore, o a successive fasi dello sviluppo.
Altre varianti dello stesso acronimo includono: Keep it Sweet and Simple e Keep it short and simple.
buhahahahaha polalam sie zobacz:...Dopo una lunga notte d'amore, lui nota una foto di un altro uomo sul
comodino. Comincia a preoccuparsi.
Questo è tuo marito? - chiede nervosamente.
No, sciocchino - risponde lei, accoccolandosi a lui.
E' il tuo fidanzato, allora?
Niente affatto! - risponde lei, mordicchiandogli l'orecchio.
E' tuo padre o tuo fratello? - insiste lui, sperando di rassicurarsi.
No, no, no! Sei così affascinante quando sei geloso!
Beh, allora mi vuoi dire chi è questo? Si può sapere?!?
Quello sono io prima dell'operazione...
A to na sms jest swietne: La preghiamo di mandarci urgentemente una sua foto perchè ci siamo accorti che nella costruzione del presepe manca il culo dell'asino. Buhahahahahahaha...
a'propo AC/DC, 19 marca jest koncert w mediolanie, ja tam ide :)
mulino o 3.48 przy kompie...no oszalalas,a rano kto do pracy pojdzie-w marcu pozniej opisz jak bylo na koncercie
cartone11, to jak było z tą gaio naprawdę?
chcialam uroczyscie powiadomic wszystkich, ze wlasnie zalalo mi piwnice i zwiazku z tym zaczynam budowe arki.
Noe miał lepiej, bo dostał wcześniej cynk przynajmniej.:)
e tam lepiej.... ze swiniami musial w tej arce siedziec....
taaaaa..jest glowny winowajaca swinskiej grypy..Gajowy go ewidentnie wskazala palcem...Noe przywlókł...'swinstwo' hehehe :D
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 91

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia