Cytat: mirable
Dzieki margerita....powoli dzialam, jutro mam miec residencje, a co za tym idzie otworza mi konto i bede mogla zaplacic za auto....to fakt Wlochy to nie Irlandia ani Polska. Jeszcze nie zaluje, ale napewno bardzo tesknie za Irlandia ;/ Pogoda za to nadrabia za wiele rzeczy. Chce sie wybrac do Toskonii na 4 dni w przyszlym tyg na te wolne...zna ktos moze jakis niedrogi ale fajny hotel we Florencji i moze Pizie? Marysia Ty chyba cos pisalas kiedys ze tam jechalas, polecilabys cos? Albo ktokolwiek?
...ach ja tez tesknilam za Irlandia ...i nadal lekko tesknie.
Ja zawsze lub prawie zawsze bookuje na booking.com. ...czasami to ryzyko ...np we Florencji mialam beznadziejny hotel! ...jedyna zaleta, ze byl w samiutkim centrum. ...nie polecilabym go ...ale i tak nie mam namiarow wiec nie mialabym jak polecic;-)
Czasami na booking sa swietne oferty! Np w Materze zabookowalam naprawde urokliwy hotel i to za polowe ceny:-)
W Pizie zawsze bylam przejazdem, wiec nie mam pojecia. Bylam w bardzo przyjemnym gospodarstwie agrotyrystycznym przy samej Florencji. Bardzo mi sie podobalo.
Tez prawdopodobnie bede w Toskanii podczas dlugiego weekendu. ...ale raczej czterodniowy treking na Cinque Terre :-)