Cytat: forumista_nuova
Tyle, że ja jestem wdzięczna za poprawienie mojego błędu, a ty żadnej uwagi nie jesteś w stanie przyjąć.
Typowa mentalność pracowników administracji - od rana do nocy wklepują dane do SAPa, bezmyślnie jak małpy. Jak się od nich wymaga jakiejkolwiek refleksji czy innego wysiłku intelektualnego to są święcie oburzeni.
Ciesze sie, ze tak z pokora przyjmujesz uwagi na swoj temat. Licze, ze moja uwaga na temat Twoich waskich horyzontow, ciasnego umyslu rowniez przyjmiesz z pokora. To konstruktywna krytyka, bo pokazujesz w swoich wypowiedziech brak jakiejkolwiek umiejetnosci samodzielnego myslenia.
Dla Twojej informacji - wszystkowiedzaca wiedzmo Ple Ple - nie wklepuje ZADNYCH danych ani do SAPa ani do zadnego innego software payroll. Dla czlowieka, ktory ma choc troche umiejetnosci myslenia ...praca w Payrollu, to nie zawsze to samo. ...osoby, jak Ty, ktore nie stac nawet na minilmalne uzycie mozgu, kieruja sie schematami ...co pokazujesz od poczatku swojego forumowego bytu.
Lepiej sobie odswiez znaczenie slowa analfabeta ...bo masz problem ze zrozumieniem tego slowa. Jak nie potrafisz myslec samodzielnie, to chociaz dowartosciowuj sie znajomoscia ortografii i definicji podstawowych slow.
Cytat: forumista_nuova
Italia jest jak Matka Teresa - z otwartymi ramionami przyjmuje wszystkich polskich analfabetów.
...jak Matka Teresa ...a Matka Teresa ...przyjmowala wszystkich polskich analfabetow? Polskich intelektualistow juz nie chciala przyjac? Moglabys przyblizyc temat... zdaje sie, z 'logika' zetknelas sie tylko w slowniku ortograficznym....
edytowany przez marysia2: 12 sty 2013