Sycylia-informacja turystyczna

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 83
Wpadnij do Rzymu! Choc na weekend :-) ...ja 26 jade na narty w Twoje okolice ;-)

Pozdrawiam serdecznie, przepraszam za of topic ...ale bardzo latwo mnie wyprowadzic z rownowagi ...ale tylko na tym forum ;-)

Co do Sycylii ...to wysle Ci na priva, to co mnie zainteresowalo ...ale chyba dopiero w poniedzialek .
Cytat: mirable
M: Hertz troche drogi;///

...wiem... :-/
Marysia bylam w Rzymie tydzien n a wakacjach w zeszlym roku i nie chce jechac w to samo miejsce ;/ U mnie narty w tym roku odpadaja, rozwalilam kolano w pl;-( Ale moge robic mniejsze rzeczy typu chodzenie po gorach:) Teraz to pewnie kiepsko bo i pogoda i dzien krotki ale na wiosne definitywnie mozemy sie gdzoes wybrac :) Znikam do sklepu

DZIEKI!
Ja lece na basen :-)
Cytat: marysia2
I cale szczescie, ze nie przyjmuje zbyt wiele Polakow tak klotliwych, czepialskich, kompletnie nieobiektywnch jak Ty. ...cale szczescie, ze jestes ze swoja wredota jednym z wyjatkow.

"Non confondere la mia personalità con i miei atteggiamenti...
La mia personalità è quello che sono io, i miei atteggiamenti dipendono da chi sei tu".
edytowany przez marshmallow: 12 sty 2013
Cytat: marshmallow
"Non confondere la mia personalità con i miei atteggiamenti...
La mia personalità è quello che sono io, i miei atteggiamenti dipendono da chi sei tu".
Dodalas coz moze tym razem od siebie i urwalo? Czy jak zwykle brak inwencji, aby napisac cos sensownego?

Domanda risolta

Qual'è il significato di questa frase?
Non confondere la mia personalità con i miei atteggiamenti ....
La mia personalità è quello che sono Io.
I miei atteggiamenti dipendono da chi sei Tu

Miglior risposta - Scelta dal Richiedente
Non confondere come sono io con come mi comporto con te...
Significa che ognuno di noi ha una propria personalità e un proprio modo di comportarsi: se qualcuno si comporta bene con te, ti comporterai bene tu con lui, se lui i comporta male, di conseguenza lo tratterai male anche tu :)
La frase indica che prima di giudicare il carattere e gli atteggiamenti di una persona è bene riflettere per capire se si comporta così perchè viene trattata male dall'esterno ;)
Fonti:
Me stessa :D
http://it.answers.yahoo.com/question/index?qid=2[tel]AA0EFXx
Ktos tu ma maniere przenoszenia tematow z yahooanwsers na fiolet--co obserwujemy od miesiecy
czyli brak inwencji...Prawda marysia2 ? heh....
tak to sobie tlumacz, linkowy popaprancu
Cytat: marshmallow
Dodalas coz moze tym razem od siebie i urwalo? Czy jak zwykle brak inwencji, aby napisac cos sensownego?

Cytat wydal mi sie bardzo odpowiedni. ...zreszta zacytowalam osobe, ktora sie wypowiedziala tylko samym cytatem ...bez wlasnej inwencji.
Robert Olbrycht alias Marshmallow, Forumista nuova e quant'altro ci sia in questo forum, se hai voglia di confrontarti me lo dici direttamente e non fai passare su questo forum minchiate tipo che io sia persona poco discreta e ovviamente abbia a te confidato informazioni su marysia perchè poi può capitare che ti venga veramente a prendere e a zittire una volta per tutte...sono capace di gesti di grande delicatezza nei confronti di coglioni come ovviamente sei tu, caro il mio polacco frustrato e infelice, malato psichico che alla veneranda età di 50 anni da come scrivi e ti poni sembri essere in fase preadolescenziale e puberale perenne....ma non ti vergogni un pochino? E poi ci si stupisce perchè le donne polacche possano preferire gli italiani ai loro connazionali, se questo Robert è il prototipo del maschio polacco, non ci vuole molto ad essere migliori ;)
Essendo tu caro Robert un troll gigantesco il tuo obiettivo è quello di seminare zizzania all'interno del forum, peccato solo che ormai tutti ti conoscono e nessuno ti prende sul serio....sei diventato lo zimbello e per questo ci piace prenderti in giro :))
Peccato che iin questo forum non sia possibile inserire allegati e quindi foto, sarebbe veramente divertente mostrare a tutti la tua faccia da tolla... sai quante sane risate si farebbero i forumisti :)))
A po polsku/angielsku/hiszpansku/niemiecku ktos przetlumaczy?:)))
mniej wiecej chodzi o to ze nick diabolik zna forumiste vel marshmalow z imienia i nazwiska i jest wg niego cierpiacy facet pelen kompleksow--zawsze mozesz wrzuci na fejsa te dane i sie przekonac czy ma czerwone kokardki we wlosach ,heh
Cytat: marysia2
Cytat wydal mi sie bardzo odpowiedni. ...zreszta zacytowalam osobe, ktora sie wypowiedziala tylko samym cytatem ...bez wlasnej inwencji.

o_O
Poziom argumentacji doroslego czlowieka! O nie, to jest zbyt upokarzajace...
Dobrali sie wysmienicie z tym nieszczesnikiem.
Fajnie gasko, ze jestem dla ciebie przykladem do nasladowania, tylko, ze aby znalezc odpowiedni cytat, tez trzeba wykazac sie inwencja!
Sette, danke...wrzucilam, jest tylko jeden starszy facet z Indii to ten????
taki mumin
tylko facet mowi do kobiety gasko.....wydalo sie !
Takie zdjecie jak by umarlego?????????? ALe taki starszy gosciu????
Wrzuc sobie lepiej: profesor Miodek lub Bralczyk.
ty wrzuc NA LUZ
..dobrze ci to zrobi...
taa.... moglby byc twoim ojcem
jakby sie sprezyl za mlodu...
Ale taki gruby z wyszaca broda? Kurna wyglada jak by byl w wieku mojego ojca +. O rany!!!!! Jakas masakra !!!!! Ide spac :)
wiek nie moze byc zarzutem..ale stan zapuszczenia sie moze byc zarzutem..skoro ktos nie ma odwagi spojrzec sobie prosto w oczy w lustrze i cos zmienic w swym wygladzie to znaczy, ze ma depreche ..wiec nie dolujmy faceta bo sie wpedzi w niemoc meska.doradzam czerwona kokardke ..ma dzialanie przeciw urokom,ochrona przed zlym okiem
Mam pytanie...Czy jest bezpiecznie jezdzic na Sycylii jak jest ciemno? Powoli organizuje co robic i widze ze trzeba bedzie troche przejechac...zastanawiam sie czy to jest bezpieczne ?
:-)

Ja Sycylie uwazam, za region Wloch, gdzie jezdzi sie najgorzej! ...moze dlatego, ze bylam na Sycylii, prawie na poczatku mojego pobytu we Wloszech i sie jeszcze nie przyzwyczailam ;-)

Ja jezdzilam wieczorem i bylam sama. Nie zauwazylam niczego niebezpiecznego, oprocz samej jazdy ...ale moze tylko nie zauwazylam...
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 83

»

Życie, praca, nauka