Włoszki górą:D

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 360
Iwon pomidorami to za malo moze raczej slownikami
Giovannab
To prawda,ze zadna wloszka nawet a polakiem sie nie obejrzy hhehe,bo
polacy sa naprawde brzydcy!

Italianoboy
Tez mam dziewczyne włoszke i jest nam ze sobą bardzo dobrze cy sa naprawde brzydcy!!

I co Giovannab jestes pewna ze włoszki sie nie ogladaja za Polakami?Dobrym przykladem jest Italianoboy a takich przykladow jest o wiele wiecej jak chcesz poprzec swoja teze musisz miec na to konkretne dowody a takich ówdziesz nie posiadasz!!!!

Giovannab
Ten ich styl ubierania sie,i wogole
karnacje do d... A wloch sie potrafi swietnie ubrac(widac to na kazdym
kroku,w centrum,w domu,na dyskotekach),i dbaja o wlosy,karancja.sa
sliczni! Zaden polak nie dorowna wlochowi!! :-) taka prawda.

Tu chyba sie oparlas tylko na przypadkach jakie spotkalas w swoim zyciu(a musialo ich byc baaaardzo mało) Polak do dupy!!pod kazdym wzgledem ,a Włosi istnie chodzace idealy!! ma fa mi piacere zejdz na ziemie kobieto,bo pewnego dnia jak cie zrzuci ktorys z tych "cudownych" włochow z chmur w jakich bujasz to sie niezle potuczesz.I jeszcze jedno osobom piszacym tak o swoich rodakach powinno sie odebrac "OBYWATELSTWO POLSKIE"!!!! jak dla mnie nie jestes godna reprezentowac nasz kraj!!!
Sorki cos sie tam pomieszalo i to ...cy sa naprawde brzydcy!!... nie nalezy do zdania Italianoboy;)
Brava Iwon brava
buahahahaha
kurde ludzie nie ma cie co zrobic?tylko pisac o takich bzdurach?ehhhh
no z tego wynika ze co nie ktorym sie nudzi;)ale zawsze cos ciekawego mozna sie nauczyc Slicznotka i poznac mentalnosc innych

pozdrawiam:)

P.S.
Mi tez sie nudzilo;)
Ciao!Widze,że po mojej ostatniej wizycie tu, jest dużo komentarzy...
Zauważyłem,że pare osób pisze tu kompletne bzdury(bez urazy).
"Ten ich styl ubierania sie,i wogole
>karnacje do d... A wloch sie potrafi swietnie ubrac(widac to na
>kazdym
>kroku,w centrum,w domu,na dyskotekach),i dbaja o wlosy,karancja.sa
>sliczni! Zaden polak nie dorowna wlochowi!! :-) taka prawda."
Ales narozrabial Italiano Boy;)zaczelo sie od obrazania Polek a konczy na obrazaniu polakow no i co teraz juz wiesz jakie to uczucie:( wiem przeprosiles i za to cie cenie,a kolezanka przegiela(bardziej niz ty;) fakt chyba jakiegos zamroczenia na chwile dostala i stad tymi bzdurami nas poczestowala;)
pozdrawiam Iwon
...zgadzam się z tobą Iwcia ...no cóż koleżanka opamięta się po pierwszym "kopniaku" od tego "wspaniałego italiano" i doceni naszych co nie znaczy, że nie lubię włochów ...przeciwnie.. ale naszych chłopców też uwielbiam...
pozdrawiam
:)
Ty Iwnnka sie tak nie zapalaj,ja podziwiam Twoj patriotyzm,ale badzmy szczerzy,te nasz chlopy to takie kartoflane s,na a tamci....cud miod malinka;)
vittoria Ty nimfomanko;)
Cativona uwazaj bo zara tym kartoflem ci sie oberwie;)odpowiedz mi na pytanie czy mozesz powiedziec o 100% włoskich mezczyzn ze...cud miod malinka?? i o 100% polskich mezczyzn ze to kartofle? raczej nawet nie masz prawa i podstaw do takich wnioskow

pozdrawiam Iwon
Ty sie naprawde rumainu napij:DCzy nie widzisz ironi w moich watkach?apri oczy tesoro:D
aaa,zapomnialam dodac,ze prawo to ja mam,a podstawy jeszcze wieksze,zwazywszy na fakt,ze mam corke z wlochem i wiem co nie co na ich temat:D
Te Cativona ja ja widze ale inni ja moga nie zauwazyc a rumianek ble ble ;)
No niezła rozmowa się toczy hyhy Cativona zgadzam się z Tobą Włosi to Ciasteczka :) sama jestem z Włochem i nie zamieniałabym go na żadnego innegoooo...
Aneetii pewno ze ciekawie sie tu dyskutuje:) ale ty kochana nie zrozumialas ironi Cativony a widzisz Cativona ze ja nie wszyscy rozumia;)
:) To z Ciebie taka...Cativona ;) Fakt faktem Włosi to Malinki :P (chyba że ja mam klapki na oczach i widzę tylko moją kochaną Malinkę...) :P
cativona i anettii macie racje:-) Wlosi sa najprzystojniejsi i najlepsi pod kazdym wzgledem;) A tu piją ,wlocza sie po barach polacy od razna do wieczora! ja pjanego wlocha nie widzialam w dzien! a tutaj juz o 8 ej rano jedzie od niego wódą....feee...Co za mentalnosc polakow! Pijacy!I brzydale!Kazdy ma swoje zdanie.ja bede pisac co mi sie podoba! ha
tak sobie czytam i czytam te wasze wpisy.......i wychodzi mi na to że jesteście z tymi włochami tylko dlatego że nimi są! Ja też jestem z włochem....i wydaje mi się że dlatego bo się w nim zakochałam.Tz nie wydaje mi się jestem pewna...jesteśmy ze sobą 5 lat, nigdy nie planowałam być z tym czy z tamtym szukałam prawdziwej miłóści a że ją znalazłam we Włoszech to czysty przypadek. Pochwalić się można mężczyzną jeżeli naprawdę jest to wartościowy człowiek i nie ważne jakiej jest narodowości...Pozdrowienia dla fanatyczek włochów hahahahahaahah......
To sie mylisz mimosa. Moze byc nawet hiszpanem czy niemcem. Liczy sie jak dbaja o siebie,jaka maja mentalnosc.Jakimi sa ludzmi! A dobry przyklad to np.wlosi,bo to przeciez stronka o Wloszech.Nie zauwazylas??
zauważyłam ....ale coś mi się wydaje że ty czytać nie umiesz hahahahahaah..przeczytaj sobie na spokojnie i potem komentuj.A tak poza tym to fakt niezaprzeczalny że jest to stronka o Włoszech!!! czytaj Włoszech nie włochach i ja nic nie napisałam obrazliwego pod kątem włochów a ty się po prostu niezdrowo podniecasz....
Mimmosa come va?widze ze ciebie tez wciagnela ta stronka:)buziaczki

Givannab pewno ze mozesz pisac co ci sie zywnie podoba to wolny kraj ale od tego twojego zachwycania sie włoskimi wdziekami juz sie poprostu.....zygac chce;)
z pozdrowieniami Iwon:)
Nie wiem czy można być fanatyczką Włochów czy też nie...mój chłopak jest Włochem ale nie jestem z nim dlatego, że pochodzi akurat z Włoch a nie z innego kraju , bo co to ma do rzeczy...serce nie sługa...nigdy nie wiesz co Ci przyniesie los...
Zgadzam sie :serca nie sluga !
to ja tez wtrace swoje trzy grosze ,a co...Allora jak czytalam te wpisy to az mna zatrzaslo,oczywiscie nie mowie tu o wszystkich lecz o tych ktorzy twierdza ze wloszki i wlosi sa cud miod orzeszki a polski narod najlepiej to by z blotem zmieszali.Ja tez mam chlopaka Wlocha i od przeszlo dwoch miesiacy mieszkam w Italii i co z tego i nic stwierdzam ze ludzie tu jak i w Polsce sa tacy sami sa zadbani ,lub mniej albo wcale.Moj chlopak zreszta twierdzi to samo zreszta on jak i ja wolimy Polske tylko ze on tu ma pewna i dobrze platna prace gdzie w Polsce pewnie by takiej nie znalazl.Zgodze sie jedynie z tym ze tutaj nie widze takiego pijanstwa ale zato bardzo modne sa narkotyki,z paleniem trawki nikt sie nie kryje na plazy to normalne.Co do estetyki chodze co jakis czas do roznych lokali i zebym zobaczylo jakies buswo ktore powalilo mnie na kolana to nie,moj italiano wedlug mnie tez jest przecietny i moze za to go kocham bo nie jest przesadnie wycyckany bo nie znioslabym tego zeby facet dluzej siedzial w lazience ode mnie choc mnie tez nie zajmuje to duzo czasu makijaz delikatny przewaznie rzesy.Co do ubioru chodzi se ten moj chlopaszek w jednych portkach bo ostatnio mu spodnie na tylku pekly wiec go wyslalam po inne zeby mial przynajmniej dwie pary i co kupil ale dla mnie bo swierdzil ze to ja powinnam dobrze wygladac,jedynie co to ma fiola na punkcie swoich wlosow ale tego fiola to ja tez mam.Poznalam jego kolegow i tez nic specjalnego chlopak jak chlopak ale w Polsce mialam ladniejszych kolegow za to zaimponowali mi znajomoscia o Polsce znaja duzo slawnych polakow co dla mnie bylo dziwne .Hmmm ale sie rozpisalam mialam tylko3 grosze wtracica tu prosze az tyle ale podsumowujac wszedzie sa tacy sami ludzie ale ja osobiscie wole Polske
hahahaha ...powiedziałabym cała stówa a nie trzy groszę;)
Podoba mi się trzezwe patrzenie na świat i ludzi.Ja mam tylko jeden problem ze swoim italiano....on po prostu nie chce w niczym innym chodzić jak tylko w koszulach(che palle) i kto to będzie prasował??? Ale już nad tym pracuje hihihi tylko krowa nie zmienia zdania;)
Iwon buziaczki ....a temat jak temat samo życie pozdrowionka baci baci
mimosa z tymi koszulami to wyrazy wspolczucia mnie szlag trafia jak codziennie mam mu koszulki normalne prasowac bo zlozyc i wlozyc do szfy to za ciezko ale jakby mi jeszcze przyszlo koszule prasowac to chodzilby w takich jakie sa a na pewno by chodzil bo do prasowania i do porzadkow to on ma dwie lewe rece ,szczescie ze pranie potrafi zrobic
hihih no u nas nie dość ze piją to i z paleniem trawki też się nie kryją( i to nie tylko na plaży:=)
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 360

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa