Włoszki górą:D

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 360
heheh,to ty gingerka24 chyba na wiosce zabitej dechami w tej Itali mieszkasz!!:) hahahahahaha,jak twierdzisz,ze polacy ladniejsi ale sie posmialam! :) buhahahaha.Tez mieszkam we Wloszech i co krok to przystojniak,a w Polsce co tydzien moze sie jakiegos przystojniaka zobaczy.ehhhh.Wlosi maja tyle spodni(lekko obcislych ;) i koszulki lekko obcisle.a ten Twoj tylko 2 pary spodni???Jestes na poludniu.Bieda tam co???
wtajemniczam kolezanke Genova wiec ani nie wies ani nie poludnie, a Ty chyba jestes typ Barbi rozowa panienka ktora tylko na ciuchy i ladna buzka patrzy,Wlosi maja tyle spodni(lekko obcislych ;) i koszulki
>lekko obcisle.Uwierz mi ze moj chlopak zarabia duzo kasy nawet jak na wlochy ale kasa i wyglad to nie wszystko.Nie szata zdobi czlowieka moja droga.Kiedys sie przekonasz .co mi po typie Kena skoro glowe zamiast na karku ma w rozporku
hihi Gingerka dobre;) goraco sie tu robi teraz juz na obcisle spodnie i rozporki przechodzicie no no kobietki powstrzymajcie sie troche;)
Iwon bo ja juz nie moge .Pisze sobie a tu ktos mi czy nam ubliza ze ze wsi jestesmy a chocby i nawet to coz z tego,a tak apropo Iwon to ja chcialam Krokodylka:))))
i mam nadzieje ze ta Twoja wypowiedz nie byla zlosliwa bo piszac o rozporkach niemailam akurat nic zlego na mysli tzn akurat w tej chwilii,)
gingerka ja złosliwa no cos ty:)dawaj maila to dostaniesz krokodyla:) a to ze ktos jest ze wsi ja ja ja jestem:)i wcale sie tego nie wstydze:)
[email] i z gory dzieki za krokodylka szybciej moze usne albo moze odwrotnie bo przy tej piosence zawsze mi sie micha cieszy
a ja własnie słucham coccodrillo i sobie raczkami macham a jak mi sie micha cieszy hehe;)
Dziołchy a co Wy za krokodylka macie hy?? Dawać go tu szybciutko ja tez sobie chcę rączkami pomachać [email]
ja jeszcze nie mam ,Iwon sie opiernicza albo bawi sie w najlepsze
Gingerka no to na trzy machamy raczkami:)Anettiiii ty musisz troche poczekac na krokodylka zaraz i do ciebie dobiegnie:)
Dałabyś koleżankom krokodylka zaposłuchać ;P FORZA IWON!!
...lo aspetto con anzia...;P
Ci son due coccodrilli
ed un orango tango,
due piccoli serpenti
e un'aquila reale,
il gatto, il topo, l'elefante:
non manca più nessuno;
solo non si vedono i due leocorni.

Un dì Noè nella foresta andò
e tutti gli animali volle intorno a sè:
"Il Signore si è arrabbiato il diluvio manderà:
voi non ne avete colpa, io vi salverò"

Ci son due coccodrilli
ed un orango tango,
due piccoli serpenti
e un'aquila reale,
non manca più nessuno;

no wlasnie z tekstem pozdzie nam lepiej:)
Grazie tanto ,Anetti pewnie Iwon tez ci wyslala a jak nie to ja to moge zrobic
dziewczyny no to juz patrzajta w tekst raczki w ruch i spiewamy cison due........eehh to dopiero zabawa

P.S.
ja sie tu nie obijam tylko raczkami wymachuje;)a wam juz wyslalam krokodyla wiec zacznijcie machac i wy:)
a mój jeszcze nie doleciał :(
E mentre salivano gli animali
Noè vide nel cielo un grosso nuvolone
e goccia dopo goccia a piover cominciò:
"Non posso più aspettare l'arca chiuderò."

Ci son due coccodrilli
ed un orango tango,
due piccoli serpenti
e un'aquila reale,
non manca più nessuno;

E mentre continuava a salire il mare
e l'arca era lontana con tutti gli animali
Noé non pensò più a chi dimenticò:
da allora più nessuno vide i due liocorni.

Ci son due coccodrilli
ed un orango tango,
due piccoli serpenti
e un'aquila reale,
non manca più nessuno;
solo non si vedono i due leocorni

to reszta tekstu:)
Anettiii mi potwierdzilo wyslanie jakies 10minut temu powinnas juz machac raczkami razem z nami:)widzisz Gingerka tak sie skupila na machaniu ze wywialo ja z forum;)
Mój krokodylek dostał skrzydeł i poleciał sobie w świat... :( NIE BEDEEE MACHAĆ!!
no juz macham ,macham heheh ale mi frajde zrobilas na dobranoc.dzieki jeszcze raz i kolorowych snow zycze
A JA SIĘ ZDENERWOWAŁAM I ARRABIATA JESTEM I JUŻ!!
Notte dolce Gingerka:) Anettiii nie ze masz poczte zapchana??zobacz jutro czasami z opoznienia moze miec krokodylek ja tez juz zmykam w objecia morfeusza:)
Notte dolce a Tutti un bacione per voi ragazze:)
ok zobaczymy jutro BUONA NOTTE A TUTTI UN BACIONE DA PARTE MIA :********* CYAAAA
gingerka24 czym się przjmujesz??? jakimiś głupimi tekstami o wsi??? ja tam lubię wieś a ci co tak strasznie na nią naskakują to chyba chcą ukryć że sami są wieśniakami......iwon słonko o co chodzi z tym krokodylem???? ja też chcę :):) jeśli można oczywiście hihihi
Mimosa eee naobiecywali krokodylków a tu krokodylków nie ma ;P oczka mi się kleją alla prossima ragazze NON CE LA FACCIO PIU! :***
mimosa a gdzies ty byla do tej pory co?? a krokodyl to pioseneczka dla dzieci zostaw maila jutro ci podesle:)
notte dolce buziaczki
Iwon dzięki....... nie śpiesz się .....mam czas hahahahahahaha
[email] a tak po za tym to niezle temat się rozwinął kogo bić mamy za to?? hahahahahaah... żartowalam notte a tutti :):):)
macie siano w glowach i wartości w butrach, o mio dio -klateczki wyobrazeń
Sensei7 chyba ci nie chodzi o krokodyla?;)bo to byl ostatni temat:)Krokodyl jest the best!!Nikt go nie pobije;)
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 360

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa