Włoszki górą:D

Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 360
Iwon tacy to dlugo w kacie nie usiedza,jak wyjdzie to znowu cos zbroi ,no tak ale zawsze jeszcze koza zostaje
Pewnie,że wyjade.jestem jaki jestem i dobrze mi z tym...a co do waszych komenatrzy to śmiac mi sie z nim chce i zal mi was...buahahaha
i vice versa buahaha
Skarbie-Macieju po twoich komentarzach mozna wyciagnac tylko jeden wniosek mianowicie iz z takim ilorazem inteligencji powinienes jeszcze na drzewie mieszkac;)
Macius nie wysilaj sie bo!!!Nic tu po tobie...Jestes zalosny...
A tak wogle to od razu widac ze chodzi ci o prowokacje.....
Po pierwsze nie jestes z zadna wlaszka(ktora by cie chciala?)
Po drugie smie poddac w watpliwosc to o czym pisales...
Po trzecie to forum udostepnione jest dla osob ktore w kulturalny sposob umieja wyrazac swoje mysli/opinie/ nie obrazajac przy tym nikogo.
Jesli nie podobaja Ci sie polki,to twoj biznes, ale nie masz prawa obrazac nikogo kto mysli inaczej niz ty.
A swoja droga,skoro tak lubisz mulatki to proponuje zmiane kontynentu.Afryka to cos dla ciebie!Murzynek ci tam dostatek.....
:))))
i na drzewie może mieszkać

Tak Maciej -Afryka to dla ciebie raj,:):):)
Macius wyslij no mi kartke z tej Afryki jak juz dotrzesz bo nigdy tam nie bylam to chociaz widokowka sie naciesze
widze ze padlo Ci na oczy skoro sadzisz ze polki sa mniej atrakcyjne niz wloszki,wrecz przciwnie uwazam ze jestesmy zdecydowanie ladniejsze i bardziej zadbane anizeli one...
Help i te inne zakompleksione idiotki(same tego chciałyście)To Afryki się jeszcze nie wybieram bo nie gustuje w murzynkach,we włoszkach jak najbardziej...jestescie tak brzydkie ,że im zazdroscicie urody.Polki zawsze były zazdrosne o ich urode.Może i jest to prowokacja a co mam robić jak mi się nudzi?bo wkurzać blade jak ściana polki,które URODY NIE MAJĄ,przynajmniej wiekszość(a wy spewnością się do niej zaliczacie,buahahaha.
bardziej zadbane a to dobre,lepszego żartu w życiu nie słyszałem,pocieszaj się pocieszaj:)))
no i prosze błazen nam sie trafil:) te Maciek do cyrku bo tam Twoje miejsce;) oj nisko upadłes waleczny don kichocie juz zadna Polka nie leci na ciebie to kontem bankowym probujesz podbic serca Włoszek (senza offesa ragazze non c'e l'ho con voi)

P.S. swoimi komentarzami pokazales jaki z ciebie mezczyzna...bez JAJ!!! i jesli juz czegos uzywasz do myslenia to tego co 'NIE MASZ" w spodniach;)
chlopczyku no prosze Cie gdzie masz oczy? naprawde uwazasz, ze te zrzedliwe i lubiace wygode wloszki sa lepsze, juz nie wspomne o ich urodzie , bo te widac tylko w telewizji ewentualnie... ma per cortesia!!!
spadnij na ziemie i oposc swiat marzen....opamietaj sie chlopie zacznij myslec i uzywac rozumu.....
no dobra to tylko prowokacja...przepraszam,nudziło mi się:P
przepraszam was wszystkie za to moje zachowanie...uwiezcie jestem normalnym chłopakiem,tyko czasem tak mi odbija.Wcale nie myśle,że Włoszki są piękniejsze od POLEK.Byłem wiele razy we Włoszech i zauroczyłem się tym krajem,ludzmi,kultura...przepraszam jeszcze raz:(
a ja sie trochę zgodzę z nim , ale trochę , ja uważam że latynoski są o wiele ładniejsze , ele oczywiście mmy też jesteżmy PIĘkne!!!jak każda kobieta!!!!na tej ziemi nieważne skąd jest z Włoch ,z Polski czy z Meksyku!!
Mądre słowa i oczywiście zgadzam się z Tobą,ale ja namieszałem niepotrzebnie i teraz mi głupio:/
W porę się opamiętaleś,masz maly plusik:P
czesc wam jestem emilio. w polsce emil... na ten temat moge powiedziec ze mialem troche dziewczyn z wloch j troche z poski J STWIERDZILEM ze polki son o wiele lepsze od wloszki. ja mam 26 lat j sie urodzilem w polsce ale mieszkam we wloszech od kont mam 2 miesionce... polki son wadniejsze faineisze smiale umio sie bawic j son wierne . wloszki son kompleksowane nie smiale j majo wiele problemow nawet jak son ladne j majo kase. wienc nie kloc cie sie na ten temat bo nie ma sensu . skoro ten facet mowi ze son lepsze wloszki to niek jedzie do wloch j sam sie pszekona jakie tutaj son baby. mysle tesz ze wloszka sie nawet nie spojzy na polaka... chyba ze jest blondynem z niebieskimi oczami j z wyglondu jak brad pitt. wienc powodzenia na twoj wyjazd...... ciao ciao. scusate se ho fatto qualche errore ma non so scrivere bene il polacco.
pomidorami w Pomo;)sto scherzando;)

Prowokacja Macku!!a mysmy podjely gre bo i nam sie nudzilo;)dziekujemy za niezla zabawe(przynajmniej ja mialam ubaw po pachy;)no i oczywiscie odwołuje moje stwierdzenie;jednak jestes facetem.... z jajami;)jednak ta twoja głowka nie jest tylko od parady;)pozdrowionka Iwon

P.S. Wielki czyzbys wysluchal mych prosb;)wiem to ty maczales w tym swoje paluchy;)

p.s.2 czekamy na nastepnego clowna;)!!!
Yeeehhh!!kocham was chłopcy jak nam tak pochlebiacie;)

P.S. un dolce CMOOK per 50%italiano
50% polacco sei grande!!!
...no 50% musze przyznac ze masz duzego plusa u mnie ....
un bacione x te!!!!!!!!!!
To fakt 50%italiano50%polacco,zadna wloszka nie spojrzy sie na polaka.Polacy nie maja urody,ani gustu...bleeeeeeeeeee
buziak dla Ciebie, 50%polak50%wlochu :)
Zgadzam się z Tobą lilia1212,że polacy nie mają urody,są bladzi...ale oczywiście są wyjątki;)
Pozdrawiam.
Hejka wszystkim:):):)
widzę że temat się zmienia na polki górą???
zawsze tak było tylko pewne osoby muszą dojść do tego same
pozdrowionka Iwon zobacz wróciłam :D:D
A żabka się podobała???
Mimosa. muszę Cię zmartwić, nasz dobra duszyczka Ivcia wyjechała świat i na razie jej nie będzie , chlip, chlip, ale ma do nas wrócić dodam na pocieszenie
oj dziewczeta...jasne... jestesmy bladzi , brzydcy...i biedni...za takim podejsciem jak Wasze.
Minique dzięki....no tak napisała mi e-maila ale jak to ja zawsze ze wszystkim do tyłu i gdzie ja mam głowę?????
A kiedy ma zamiar wracać nasza Iwcia? Bo tego to już mi nie napisała.
Mam trochę zaległości w temacie ale że was wyciepli to już wiem hahahahaha.Musiałyście narozrabiać a mnie jak zwykle wszystko co najciekawsze omija.....
podobno niedługo,
troszkę chyba sie ktos zdenerwował na nas i miałysmy małe problemy..hiii, jak chcesz dołącz do nas na Deluci da Gran Fra ..
Dawid- masz racje stary,dziewczyny wstydzcie sie!
Temat przeniesiony do archwium.
181-210 z 360

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa