Włoszki górą:D

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 360
Sensei7 czy ty rozumiesz słowa "wpisuj sie na koncu" chłopie meki przeszlam zeby znalezc to cos skreslil;)Te w Bolzano jestes przypomnij mi gdzie dokladnie sie znajduje(chyba jest tam jakies jeziorko?) a ja nie jestem "arrabbiata" "i Tuoi pantaloni sono belli" non ho nessun dubbio posso solo imaginare la loro bellezza:)
U mnie znowu jest piękna pogoda...świeci słoneczko i jest bardzo przyjemnie aż chce się żyć. Po prostu polska złota jesień:):):)
Bolzano,vicinocoi sonoo due laghi-monticolo, secondo lago di caldaro, molto belle.
Bolzano e in Trentino Alto Adige, 80 km e fontiera austriaca, Brennero.
Baci, e contro piove traggio di sole
raggio di sole x tutte ragazze, grazie x krokodyla, dj lhasa i za uszczypliwości.
sensei7 ja ide fuma fuma a ty mi tutaj skresl na czym dokladnie polega tai chi nie dawno uslyszalam po raz pierwszy o tym

Gingerka cos krecisz z tym wpisywaniem na koncu;) zobacz :

Sensei 2 Paź 2005, 10:39

Gingerka 2 Paź 2005, 10:53

za nia poszedl:

Sensei 2 Paź 2005, 10:56

Mimmosa 2 Paź 2005, 10:38

Wkleilas sie w srodek i juz!!;)
tai chi-są to cwiczenia wywodzące się z wu-shu, ich celem jest doskonalenie oddechu , ralaksacja i medytacja, wyciszenie, osiagniecie nirvany.
Tak bardzo mowiąc prostacko.
A poetycko-to zestaw cwiczeń do osiagniecia jednośvci ciała , ducha i serotonin w aurze bytu.
gimnastyka zdrowotna, też może byc.
buon giorno ragazzi! Iwon minusik - krokodylek nie doleciał a całą nockę miał ;P no to ja uciekam na autobus bo Stolica czeka i Ambasciata Italiana...
BUONA GIORNATA alla prossima... BACIONI ;****
buon giorno ragazzi! Iwon minusik - krokodylek nie doleciał a całą nockę miał ;P no to ja uciekam na autobus bo Stolica czeka i Ambasciata Italiana...
BUONA GIORNATA alla prossima... BACIONI ;****
sensei to powinienes tai chi zrobic zaraz po przebudzeniu bo jakos zana nie byles wyciszony,Iwon to ja juz nie wiem cos mi sie pomerdalo wybacz:)
gingerka , adesso una ora x respirare e meditazione. ci sentiamo dopo.
Sensei7 dzieki za informacje czyli jest to cos zblizonego do yogi?a czy dla osob z problemami z kregoslupem tez vale??

Buooon giorno Anettiiii a po coz ty do te Ambasady biegniesz?Mi minusik? wszyscy dostali krokodyla tylko ty nie!!dziewczyny poratujecie Anettiii bo mi tu marudzic bedzie w nie skonczonosc i wyslijcie jej krokodylka;)

p.s. Sensei7 xtutte ragazze - a tutte le ragazze:)
krokodylek poszedl do Anettii mam nadzieje ze znowu nie zabladzi
Napisze po włosku bo wam po polsku nie wchodzi jak widze "scrivette sotto"!!!;) okey ja ide a mania wy sie wyciszajcie relaksujcie i jak wrocicie do formy to zbiorke zrobimy;)i attenzione ragazzi Grande frattellooooo ci guarda e no ne contento!!;)
a dopo baci e abbracci da Iwon
iwon cos czuje ze to bylo znowu do mnie ale ja tym razem nic nie zrobilam:((((
sono tornato. ancora piove, grazie x canxzone-basi baci dolce mando!!!!
Gingerka to byla aluzja do ciebie i Sensei7 gdzies sie zawsze w srodeczek wciskacie czyzbyscie nie chcieli by was dojrzec??;)

Sensei7 baci dolce mando!!!! - vi mando i baci dolci;)
Sorki jak staje sie upierdliwa z tym poprawianiem;)
Iwon masz problemy z kręgosłupem???? bo ja też,chodziłam do takiego gienka naciągacza i mnie postawił na nogi a było ciężko mówię ci;) Idę zrobić kompu kompu...a u mnie ciągle świeci słońce hahahaaha
Pięknie po prostu pięknie baci e abbracci
grazie grazie insegna!!!
Sensei7 bede sie miala z pyszna jak powroci szanowna Dee i Irvin gdyz i ja popelniam gafy a oni nie omieszkaja tego nie zauwazyc;)

Mimo do tej pory nie mialam zadnych problemow z kregoslupem ale od pewnego czasu ho la mano di destra addormentata i lekarz stwierdzil ze to od kregoslupa mi wystarcza tylko cwiczenia korekcyjne starosc nie radosc niestety;)
starosć to co o sobie myslimy.
Człowiek starzeje sie gdy ....
Penso che sei giovana, quando leggo che scrivi>>
Ciao
u mnie wyszlo sloneczko wiec chyba pojde na spacerek spalic kalorie po pysznej lazani lub lasani lub lagni jak kto woli ktora osobiscie zrobilam,
Iwon ja sie 2 raz nie pomylilam przy wpisach wrrrr
a tak apropos gdzie autor naszego watku czyzby mu sie glupio zrobilo i juz nie chce zabierac glosu??
Gingerka lasagne:)a autor zaraz wyskoczy z nastepnym nie przemyslanym watkiem;)

Sensei7
moj kregoslup to wynik pracy we Włoszech zawsze mowilam ze sie tam tylko garba dorobie;) a młoooda to ja jestem duchem bo dowod niestety nie potrafi klamac;)
lasagna pewnie byla z tych wojowniczych gingerko.
Pospaceruj, masz rację , lepiej poodychać przed bitwą?????
Sto scherzando!!!
iwonko, garbate sa fajnie orginalne, nie masz co się zamartwiać.
Joga na kregoslup/??nie polecam.
Basen , pływanie
Tai chi
Owszem
Iwon31 wysłałam ci w podzięce za krokodylka jedną rzecz buon divertimento:):):)
a co do kręgosłupa i twojej ręki to gienek naciągacz mówi że wszystkie dolegliwości są związane z uciskiem kręgów na pewne nerwy w wyniku czego występują takie a nie inne bóle......
Przykro mi że cię boli mam nadzieję że szybko powrócisz do zdrowia i będziesz mogła machać łapkami słuchając krokodylka :D:D
Mimo ty mnie nie doceniasz ja macham raczkami caly czas a bolu jako takiego nie mam tylko chce przeciwdzialac postepowaniu chorobska jesli takie owdziez mialo by nastapic;)dziekuje za sorprese hihihi oj dobre Mimo hahaha:) mi sto divertendo da matti;)

Sensei7 dzieki za rade (uwielbiam plywac w koncu nie na darmo mnie Zabka zwia;) ale jak mowisz ze garbate w modzie;)
no cóż ja tam za modą ślepo nie idę więc garba sobie nie dam zrobić hahahaha
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 360

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa