Fajnie ze sie tu plotkuje o Wloszkach i Wlochach.
ja mam tyle do powiedzenia , iz Wloszki istotnie straszliwie sie unosza , sa puste pròzne , malo inteligentne , wiedza wiele o gotowaniu , sprzataniu ... ale nic poza tym.Mieszkam w Rzymie a tu takich tradycjonalistek od groma!!!
Jesli chodzi o Wlochòw to wiedza jak zdobyc kobiete, ale jak maja kochajaca zone (ktòra naturalnie sprosta ich oczekiwaniom!!!) , to kochaja ja nad zycie.Oczywiscie zycie rodzinne i "........" lòzkowe ma tu najwieksze znaczenie!!! - ale wtedy uwielbiaja ja nad zycie i daja to odczuc kazdego dnia!!!To bardzo przyjemne , wiec i zonie (spracowanej przy dzieciach i domu ) przychodzi wiecej ochoty do troszczenia/rozpieszczania swego pana!
To moje osobiste zdanie po 4,5 -l letnim pobycie w centrum Wloch , i 3-y letnim zwiazku z Wlochem.
Ale to racja ze Wlochom tylko w glowie wyglad i sex - i oni to bardzo dobrze wiedza - ze tak dziwnie ich pan Bòg stwozyl!!!
Ale jesli on kocha zone , a zona uwielbia jego sa wierni jak psy , nawet im sie z domu nie chce wychodzic - no i wiecznie grzeja lòzko (nawet jak jest upal)...
Chyba dosc gadania kto chce niech odpisze , bo ja osobiscie polecam Wlochòw , ale dojzalych , bo mlody to istotnie Macho i nic wiecej!!!
buziaki i do nastepnego bajduzenia!!! vostra Giustina