Włoszki górą:D

Temat przeniesiony do archwium.
271-300 z 360
A wiec trzymam cie za słowo:) sprobuj znalezc troche czasu nie musisz dla calej rodziny wystarczy ze bedziesz go mial dla mnie;)

dwa duze cmoki;)Iwon
coś cicho się tu jakoś zrobiło.Nikt nie zagląda a tyle wpisów było:)
ciao regina mia.Come stai cara??
Sono tornato
sensei finalmente sei tornato stavo morendo dalla nostalgia;)

P.S. ti sono mancata almeno un'po;)
MOŻESZ PRZETŁUMACZYĆ CO NAPISAŁAŚ?
Jestem bardzo ciekawa:)
z wielkim poslizgiem,ale tlumacze:)

>Sensei nareszcie wrociles umieralam z tesknoty za Toba:)
P.S.brakowalo ci mnie chociaz troche??

sorki ze dopiero teraz,ale ostatnio rzadko tu zagladam!!

pozdrawiam Iwon
co tu tak cicho się zrobiło?;)
brakowalo mi Cię , nawet wiecej niz trochę.
Sogni doro cara ragazza.
Witam!! Kto wymysli ze Wloszki sa ladniejsze od Polek to jest w wielkim bledzie.Wloszki sa takie same.Ciemne wlosy,ciemna karnacje a pozatym jedne z najwiekszych brudasek jakie znam.Wiem to z Swojego doswiadczenia.Polki sa ladniejsze poniewaz jest roznorodnosc.Blondynka ruda itp...a wloszki wszytskie takie same...znajdz mi tam ruda...chyba ze farbowana...Cuiao tutti =))
No ludzie piszcie coś...ja tak lubie czytać wasze wypowiedzi tu i chyba nie tylko ja:)
Pozdrawiam.
Ciao!Tak sobie z nudów czytam "włoszki górą"
Mieszkam od 3 lat we Włoszech dokładnie w Trento.Mam wspaniałą dziewczyne ,włoszke oczywiście:DZ którą jestem już dokładnie 1,5 roku.Dlaczego to pisze?poniewaz nie moge zniesc tego,że tak je oczerniacie...wiem,że większość to rozpieszczone lale,którym tylko jedno w głowie,ale czy w Polsce takich nie ma?Może część z was troche zazdrości im urody i w ogóle...Ja miałem szczęście;)
ale tak szczerze (pytanie szczególnie do chłopaków).
Powiedzcie co takiego podoba się wam w włoszkach?Czy mają jakieś plusy bo minusy doskonale znam.Jeden z nich to taki,że są kobietami bardzo wygodnymi,leniwymi,liczy się dla nich tylko dobra zabawa.Ale czy mają coś czego np polką brak?(urooda to napewno:)Ciekawi mnie bardzo to pytanie ,które zadałem.
Ale Polką niczego nie brakuje.
Włoszki maja za dużo kuperka.
Ale,chyba każdy się ze mną zgodzi,że Włoszki to piękne kobiety o latynowskiej urodzie.Oczywiście Polki nie które też takie są...:)
bestw dzieki :) ja tez mam kuperek ale jest sexy i wcale sie go nie wstydze..a moj mezczyzna go wrecz uwielbia.. :)
można wiedziec co to jest kuperek?ktos otyly?
można wiedziec co to jest kuperek?ktos otyly?
kuperek to inaczej tylek.. :) tak sie mowi jak ktos ma moze troche wiekszy ale to wcale nie znaczy gruby moze byc seksownie odstajacy.. :)
To już będę wiedziała,dzięki;)
;) ;) ;)...
ostatnia rzecz ktora podoba mi sie u wlochow to ich uroda;)) szczerze mowiac, w ogole nie chcialabym wlocha... uwazam ze z polskimi chlopcami przegrywaja na calej lini, od wygladu poczynajac na dowcipie konczac - ale to moje skromne zdanie
a wloszka nie spojrzy na polaka nie dlatego ze sie jej nie podoba (bo polscy chlopcy sa wysocy w przeciwienstwie do tych kurduplow i nie maja jakis dziwnie powyciaganych twarzy z orlimi nosami;) ) tylko dlatego, ze po pierwsze: wloszki leca na kase (wloch z zalozenia ma jej wiecej), po drugie: ona jest wloszka a on nie (wszechobecny nacjonalizm), po ostatnie: polak oczekiwalby wiernosci...
WŁOSZKI GÓRĄ????...........CHYBA W PRÓŻNOŚCI I ZADZIERANIU NOSA....TUTAJ TO MOŻE BYM SIĘ ZGODZIŁA. I SZCZERZE MÓWIĄC JA TAM NIE WIDZĘ TEJ CAŁEJ LATYNOSKIEJ URODY...NIEKTÓRE SĄ NAWET CAŁKIEM FAJNE, ALE NA MOJE OKO TO TYLKO RACZEJ TE Z TELEWIZJI...
Co Ty za bzdury piszesz?Pewnie,ze tam są same czarnulk i jak przyjedzie taka Polka blondyna to sie tam bardzo wyroznia,he he:)
wtrace swoje 3 grosze...albo teraz moje 3 euro-centy...
ale sie usmialam...wiec moim okiem...to Wloszki zalezy gdzie..otoz ze podrozuje duzo po wloszech to wysnulam moja prywatna teorie..i stwierdzialam ze po prostu ludzie znad morza generalnei sa ladniejsi niz ludzie z gor...a dlaczego???bo dawno dawno temu za czasow istnienia tylko szlakow morskich ludnosc nad morzem sie mieszala (miedzy krajami,kontynentami,rasami) + do tego styl zycia,klimat,slonce,woda...plywanie co modeluje sylwetke...natomiast ludzi z gor...nie mieli dostepu do innych powiedzmy osob i laczyli sie miedzy soba...niekiedy powstawaly pary miedzy kuzynami..+ do tego z kolei klimat chlodniejszy,brak slonca, rodzaj wykonywanej pracy...wiec tu wchodzi w gre najbardzoej ksztalt rak,palcow....najczesciej zajmowali sie rolnictweim...dzwiganiem ciezkich np.workow...uprawa zielmi...wiec raczej ludzie nizsi,barczysci...przykladem moga byc ludzie z Trieste jako ci znad morza,albo z La Spezi..a ci z gor np. z okolic Bergamo,Bolzano....warto sie nad tym zastanowic...ja nie pisze tu o poszczegolnych przypadkach ale uogolniam.Jesli kogos urazilam to przepraszam.
pozdrawiam i zycze milych kontemplacji:)
Emmma, ubawilam sie setnie czytajac, to co napisalas, mam nadzieje, ze taki byl twoj zamiar, spojrzec na temat z przymruzeniem oka :-):) twoja teoria jest rewelacyjna...ale jak maja sie do niej np pracownicy fizyczni w portach? tez wykonywali bardzo ciezka prace, ale mieszkali nad morzem , gdzie podlegali wplywom cudownego morskiego klimatu.....:-):):)
to wymyslilismy siedzac w pracy( a ze pracujemy w miejscu gdzie przewija sie bardzo duzo ludzi,wiec teoria sama sie nasunela)...ja sama mialam z tego niezly ubaw...
a pracownicy w porcie....no juz nastepna teoria....do portu jak wiadomo rozne statki zawijaja...nie na prozno na dziewczyny lekkich obyczajow mowi sie we wloszech niekiedy "scaricatrice di porto..."wiec chlopcy stoczniowcy pewnie korzystali z rozno narodowych pieknosci...niekiedy pieknosci zostawaly na zawsze..zmienialy zawody....i ot prosze..rodzily sie ladne mieszane dzieciatka mieszkajace nad morzem...
saluti...:):):)
CZeść właśnie znalazłem twoją wypowiedz w necie. To są kpiny chyba masz 15 lat i byłaś na kolonii. Włoszki mają d..y jak szafy 3drzwiowe wyotwierane a Włosi myślą że są najprzystojniejsi na Swiecie a w stosunku do kobie mają jeden zamiar[wiadomo jaki] a Wy Dziewczyny myślicie że im się podobacie. Wiem coś na ten temat bo mieszkam we Włoszek po pół roku średnio już siedem latek[kpie z nich na każdym kroku]kurduple.
a co na Wy na to?
CZESZKI i HINDUSKI I TAK SĄ NAJPIĘKNIEJSZE NAJPIĘKNIESZE...i nikt ich nie przebije! no i po co się spierać czy Polki czy Włoszki?;)

Poza tym, każdy ma swój gust...i preferuje typ południowy lub też słowiański...nic nikomu do tego. Oprócz tego wszystkie jesteśmy PIĘKNE!!!!! czyż nie?

ale zaraz zaraz...Niemki i Angielsk też ;)
Fajnie ze sie tu plotkuje o Wloszkach i Wlochach.
ja mam tyle do powiedzenia , iz Wloszki istotnie straszliwie sie unosza , sa puste pròzne , malo inteligentne , wiedza wiele o gotowaniu , sprzataniu ... ale nic poza tym.Mieszkam w Rzymie a tu takich tradycjonalistek od groma!!!
Jesli chodzi o Wlochòw to wiedza jak zdobyc kobiete, ale jak maja kochajaca zone (ktòra naturalnie sprosta ich oczekiwaniom!!!) , to kochaja ja nad zycie.Oczywiscie zycie rodzinne i "........" lòzkowe ma tu najwieksze znaczenie!!! - ale wtedy uwielbiaja ja nad zycie i daja to odczuc kazdego dnia!!!To bardzo przyjemne , wiec i zonie (spracowanej przy dzieciach i domu ) przychodzi wiecej ochoty do troszczenia/rozpieszczania swego pana!
To moje osobiste zdanie po 4,5 -l letnim pobycie w centrum Wloch , i 3-y letnim zwiazku z Wlochem.
Ale to racja ze Wlochom tylko w glowie wyglad i sex - i oni to bardzo dobrze wiedza - ze tak dziwnie ich pan Bòg stwozyl!!!
Ale jesli on kocha zone , a zona uwielbia jego sa wierni jak psy , nawet im sie z domu nie chce wychodzic - no i wiecznie grzeja lòzko (nawet jak jest upal)...
Chyba dosc gadania kto chce niech odpisze , bo ja osobiscie polecam Wlochòw , ale dojzalych , bo mlody to istotnie Macho i nic wiecej!!!
buziaki i do nastepnego bajduzenia!!! vostra Giustina
nawet ta wloska miss to koń....czemu tak daleko zaszla sie tylko zastanawiam.moja dziewczyna jest polka .przez kilka m-cy mieszkalismy w wenecji..oczywiscie jak to wokol niebiesko okich blondynek zawsze sie ktos kolo niej kracil a mimo to wciaz jestesmy razem choc wiem ze mogla by bycz kims duzo przystojniejszym,polki maja cos czego brakuje wloszkom-CHARAKTER. wloszki sa puste.wiem ze nienazlezy uogolniac.ale naprawde ani ja ani magda nie spotkalismy tam dziewczyny z ktora mozna by wyjsc na kawe zreszta facetow rowniezz wyj,,kilku cipowatych wlochow ktorzy ciagle za nia lazili.jesli chcesz z kims pogadac to jesdynie z ludzmi ktorzy sa juz po 30.choc my mamy dopiero po 22..poza tym moze to kwestia gustu ale wloszki rowniez uroda nie dorownuja polkom..zeby sie ostrzej nie wyrazic
Temat przeniesiony do archwium.
271-300 z 360

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa