witajcie dziewczyny. az milo poczytac nowe wpisy. witaj MEG co do moich hobby to raczej w chwili obecnej ich nei mam.poprostu brak czasu. kiedys lubialam malowac,pozatym wglebilam sie w swoje korzenie rodzinne i zrobilam drzewko- doszlam do swoich pra pra dziadkow no i dalej jest ciezej bo juz nie mam skad informacji czerpac.takze moje drzewko stoi w miejscu.muzyka taka do rytmu, raczej dyskotekowa, ostatnio lagodna, co do techno jest za ciezkie. ksiazki-ostatnio jak mialam czas chwycilam pierwsza lepsza i zaczelam czytac jak spragniona mitologie grecka.czytam duzo gazet np. z zycia wziete, takie jest zycie, chwila dla ceibie, sukcesy i porazki,historie z zycia wziete, nie lubie fikcji , przemocy takich ksiazek, filmow nie ogladam. MEG probowalam zetrzec ten mazak i dlugopi ze sciany octem ale troszeczke tylko zeszlo. mam w pokoju tapete w kolorze cukierkowym ,taka ciepla, wogole lubie takie kolory.tylko tak mysle ze moglam lepiej pomalowac sciany, nie wzielam pod uwage ze moja oliwka bedzie pisac mi dlugopisem. coz...