drugi stolik cz.3

Temat przeniesiony do archwium.
691-720 z 746
krafniak a ja czekam,czekam i sie zaczekam....
haloooo a ja? wysyłam do szopci i tulipanka... ale krafniak, twojego maila nie mam!
Pozdrawiam:)
słuchajcie, musze poprosić męża żeby mi zmniejszył format zdjecia lub inaczej zapisał i wtedy jeszcze raz wam wyślę, bo tak to mnie będizecie pzreklinały że wam zapycham skrzynkę. troszkę cierpliwości, plizzz.
madyy - twojego adresu nie mam.
witajcie. wlasnie wrocilam z dlugiego spacerku. fajnie slonecznie. meg dziekuje za fotki, no i wszystkim dziewczyna dziekuje. kasiu z milano gdzies ty poznala tak przystojnego meza?
[email]
Buuu...szkoda,że zdjęcia wysyłacie miedzy sobą tylko:)
Dobrze się już znacie,jednak naprawde jest sie ciekawym jak wyglądają te miłe osobki,które tu piszą i pomagają...
Pozdrawiam Was wszystkie;)
maddyy doszlo wczoraj zdjecie?
a tak w ogole to sliczna z ciebie dziewczyna.
krafniak nie moge otworzyc twojego zdjecia, no i skrzynka mi sie zapchala;( maddyy faktycznie jestes bardzo ladna.
Wysłałam! Chyba niechcący 2 razy....Nie mam zdjęć od Marzenki z Oliwką i od Krafniaczki :)
Marzenka, czy Twój mail to: [email] Bo zdjęcia mi wracają...
Kto nie dostał mojej fotki a chciałby, niech sie odezwie. Kto jeszcze nie wysłał mi swego foto a chciałby, będę czekać... mÓj email; [email] Kasia z Milano dzieki za niespodzianke, Marzenka ciesze sie ze fotki doszły... Krafniak od Ciebie nic nie doszło na razie. Maddy i Cattibor na Wasze też czekam...Buziaczki wszystkim.
doszly-dzieki...
Meg na to wyglada ,ze wczoraj wieczorem wyslalam tylko ja zdjecia....??!mialysmy wyslac jednoczesnie wszystkie razem...miala byc to nasza niespodzianka dla ciebie....
Marzenko,nie widzialas go jak sie poznalismy!!!wtedy to dobiero byl z niego super gosc!!taki,ze palce lizac!!!
a teraz ,po latach malzenstwa i mojej kuchni......!!!ale fakt,dla mnie jest jedyny na swiecie
dopiero***
Maddyy wyślesz mi chociaz jedno Twoje zdjecie?Moze nie powinnam prosic,bo "obca"jestem,ale czesto mi pomagasz i chcialabym Cie zobaczyc.
Kasiu jesteście wspaniałe kumpele. Z Wami łatwiej znieść trudne chwile. Dostałam jeszcze fotki od Marzenki. To była niespodzianka a na reszte fotek moge poczekać. Pomysł świetny, bo lepiej sie poznmy i chwała Tej, która na niego wpadła.
panna tulipanna tak to moj mail. dostalam twojego ale bez zdjecia, gdzies zalacznik wcielo. meg wracaj szybko do zdrowia.dziewczyny jestescie wspaniale przyjaciolki. tak sie ciesze ze was poznalam. moja oliwka dostala goraczki i lezy sobie na lozeczku i ogladamy o zwierzatkach. jutro pojdziemy do lekarza. ale nie kaszle ani nie ma kataru. wieczorkiem wpadne na ploteczki. KRAFNIAK slodziutki ten twoj maluszek.pozdrawiam.
Marzenko dziękuje... już mi lepiej. Oliwka jest słodka a i Ciebie sobie tak wyobrażałam. Poza Twoim i Kasi z Milano mailem żaden niie dotarł, albo serwer sie zapchał fotkami od Was. SprÓbujcie ponownie bo napewno fotki są warte obejrzenia... Właśnie zjadłam kolacje a wcześniej miałam gościa. Odwiedził mnie b. dobry znajomy franciszkanin... nie spodziewałam sie, leżałam i leże nadal w łóżeczku a tu same niespodzianki; maile od was, telefon od kumpeli, sms od drugiej no i te odwiedziny... Jak dobtrze mieć przyjaciÓł...
masz racje meg wspaniale miec przyjaciol.jakims szczesliwym przypadkiem kiedys chyba niecaly rok temu znalazlam te forum. bardzo mi sie spodobalo. szczerosc, pomoc, przyjazn, cieple slowa.meg ja wszystkie fotki otrzymalam, od kraftanika miala problemy z otworzeniem fotki ale otwarlam, tylko od panny tulipanny nie dotarlo.wlasnie sie wykapalam.oliwka spi, wczesniej wymiotowala i ma goraczke. jutro lekarz. mamy bardzo fajna pania doktor, starsza kobieta, leczyla jeszcze mnie gdy bylam dzieckiem i teraz moja corke.
Panna Tulipanna - witaj i dzięki za emaila, zaraz go otwieram. Od reszty dziewczyn na razie nic, ale jestem dobrej myśli. Maddyy, wiem, ż to TwÓj pomysł i dziękuje, za ten cudny łańcuch ludzkiej sympatii, dobroci i życzliwości. Maddyy miałam punkcje z kręgosłupa i musiałam troche pocierpieć i leżeć prawie plackiem. Pytałaś, więc odpowiadam...
witajcie!
Nie wiem czemu,ale już kilkakrotnie próbowałam wysłać do Marzenki i Margheritos maila ze zdjęciami i wciąż do mnie wracają...Może jakbyście wysłały mi Wy pierwsze,to coś by się odblokowało...?
Marzenko - przykro mi z powodu Oliwki. COŚ często choruje... mnie już ciut lepiej
Panna Tulipanna... wysłałam, ale Twój załącznik wcięło...
Dziękuję Margheritos za zdjęcia...Moje postaram się wysłać Ci jutro,bo dzis cos komputerek odmawia mi posłuszeństwa :)
I w ogóle to idę już w Objęcia Morfeusza (szkoda,że nie mojego amorka :[ )
*Buona*notte *
Fajnie, że doszły... ten na zdjęciu nie jest też moim amorkiem tylko kumplem z pielgrzymki, a w objęciach to tylko na fotce, by było śmiesznie.j... Śpij dobrze Dominisiu... fajny masz nick. Dobrej nocki. Do jutra! Pa!
cześć dziewczęta, nie było mnie tu wieczorkiem, bo wiecie...przed wyjazdem się okazało że każdy ma ochotę sie spotkac... prawie jakby to było ostatni raz... hihih, w każdym razie, dzięki za komplementy... nie mówię, że mnie nie cieszą, ale jak się okaże, że jestem też na tyle inteligentna, żeby zdobyć tą wymarzonąpracę, to wiecie co, uroda czy jest czy jej nie ma... boo jakos mnie to nie za bardzo obchodzi, no mniejsza, nie rozwijam tematu, aaa! gościu miły... to ty agatko? jeśli tak to podaj mi maila to ci napisze, meg, ty nie masz mojego maila? a to dziwne, od razu wysłałam i dostałam jakiś potwierdzenie od ciebie z poczty..... no w każdym razie wysyłam jeszcze raz... strasznie mi przykro, że musiałaś się nacierpieć... życzę powrotu do zdrówka, bądź dzielna! Cattiborku, ty w trasie? trzymaj się cieplutko i do zobaczonka!!! Marzenko! oliwka chora? napisz nam jutro koniecznie co i jak po powrocie od lekarki! Krafniak, twojego zdjęcia nie ma, a email zamieściłam gdzieś tam u góry..... :) Pozdrowienia dla Kasi z Milano! pa pa
MEG.... YOU HAVE EMAIL:) ja też chcę cię zobaczyć! Pozdrawiam serdecznie i dolci sogniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To ja Szopcia tylko cos nie moge sie zalogowac. Wiec udaje goscia (star, hihii) No i prosze! kto tu jest prawdziwym nocnym markiem? Wszystkie pewnie juz slodko spicie a ja nie :-)!
Cos mnie dzisiaj nosi. Dostalam zdjecie maddy, krafniaczka i panny tulipanny oraz marzenki (i OLIWKI-jejku ale slodka!). wiecej nic...cattibor sobie pojechala. A co z reszta pan? Dziewczyny! Wiec jeden wspolny wniosek: Jestescie wszystkie b. sympatyczne i piekne! Do tego jestesmy jeszcze calkiem mlode (ehe, ehe...) wiec powinno byc ok.
Krafniaczku-podam przepis na szarlotke jutro. Oki? (I tak spisz, wiec nie mozesz zaprotestowac). Szczerze mowiac mimo ze udaje przed wami niezlego twardziela padam na ryjek...i juz bym poszla spac. Cos mnie mysli niespokojne mecza. Moze juz sobie poszly? Ale zeby to sprawdzic musze sie polozyc, zgasic swiatelko i komputer tez...dobranoc
uff, dałam radę pomniejszyć zdjecie i wysłałam Wam wszystkim jeszcze raz - obyście dostały i oby nie zapchało skrzynek, bo naprawdę mnie przeklniecie. Z waszych podobizn mam tylko Ciebie Marzenko - wielkie dzięki. Wiecie co, ciężko mi idzie wypełnianie mojego postanowienia noworocznego, czyli nauka włoskiego wieczorem - często się zdarza że po prostu zasypiam nad książką i nici z nauki. musze siadać wcześniej, a nie ok. 21 albo pić w ciagu dnia kawę. Bo jak tak dalej pójdzie to marnie siebie widzę w parlaniu. a narawdę mam dobre chęci.
słuchajcie, u nas dziś na drodze tzw. "szklanka", mam umówioną wizytę z Jedrkiem u ortopedy i oby nie było tłumów z powodu tej ślizgawicy.
no nic, wy pewnie śpicie więc zajrzę później.pa
Temat przeniesiony do archwium.
691-720 z 746

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę