cześć dziewczęta, nie było mnie tu wieczorkiem, bo wiecie...przed wyjazdem się okazało że każdy ma ochotę sie spotkac... prawie jakby to było ostatni raz... hihih, w każdym razie, dzięki za komplementy... nie mówię, że mnie nie cieszą, ale jak się okaże, że jestem też na tyle inteligentna, żeby zdobyć tą wymarzonąpracę, to wiecie co, uroda czy jest czy jej nie ma... boo jakos mnie to nie za bardzo obchodzi, no mniejsza, nie rozwijam tematu, aaa! gościu miły... to ty agatko? jeśli tak to podaj mi maila to ci napisze, meg, ty nie masz mojego maila? a to dziwne, od razu wysłałam i dostałam jakiś potwierdzenie od ciebie z poczty..... no w każdym razie wysyłam jeszcze raz... strasznie mi przykro, że musiałaś się nacierpieć... życzę powrotu do zdrówka, bądź dzielna! Cattiborku, ty w trasie? trzymaj się cieplutko i do zobaczonka!!! Marzenko! oliwka chora? napisz nam jutro koniecznie co i jak po powrocie od lekarki! Krafniak, twojego zdjęcia nie ma, a email zamieściłam gdzieś tam u góry..... :) Pozdrowienia dla Kasi z Milano! pa pa