drugi stolik cz.3

Temat przeniesiony do archwium.
661-690 z 746
no to jeszcze marzenka, szopcia i tulipanek
A ktoś zna email meg? Mogłybyśmy jej małą niespodziewanke zrobić..... no już nie będzie niespodzianki jak o tym mówię... hihihihi, w każdym razie jak wróci to by sobie pooglądała.... Meg odezwij się jak się ppoczujesz lepiej!
mam maila do meg bo dostalam od niej zyczenia przesle wam na maile bo nie chce umieszczac na forum bo moze nie chce
marzenko ty masz maila meg tego z zyczeniami

do kasi i maddy wyslalam
mam maila meg. podac ci? chyba nie bedzie sie gniewac ze napisze jej maila.
oki, to już się znamy hihih lepiej, tylko jeszcze kilku dziewczyn brakuje:) W każdym razie... hihih każdą z was wyobrażałam sobie nieco inaczej...... booooooh, jaki to śmieszne no nie? Podobają mi sie te zdjęcia, grazie:)
dokladnie ja tez sobie wyobrazalam inaczej..
to byl fajny pomysl z tymi zdjeciami

Jasiu ale to czyja siostrzenica..twoja?
marzenko dziewczynom juz wyslalam maila meg..nie umieszczajmy go na forum...pewnie to nie jest jakas tajemnica straszna ale tak chyba bedzie lepiej..
ups sorki..mialobyc kasiu..ale pisze po ciemaku....bo mialam juz isc spac ale jakos tak nie moge dotrzec do lozka...
a tu jutro rano jeszcze sie musze spakowac
a tak w ogole to ide spac..jutro w pracy sprobuje poczytac ...
bede dopiero w sobote do zobaczenia
pa pa
notte
oki, wysłałam też do meg.
teraz ja wam wysle swoja fotke i oliwki. cattibor otworz maila. kasiu i maddy juz wam wysylam.
no ja do meg tez wyslalam. bedzie to dla niej napewno duza niespodzianka. uciekam juz spac dziewczyny. dobranoc wszystkim no i do jutra.
marzenkoooooooooooooooo ale słodziutka ta twoja oliwka!!!! Super, dzięki za zdjęcia. Grazie a tutti:) Teraz idę sobie zrobić herbatkę:)
mialam chwilowe odciecie od sieci...boh
to siostrzenica salvia...
to pierwsze lepsze zdjecie ....nie myslalam ,ze wyslecie po 3-4 zdjecia...
dziewczyny jestescie swietne,co do jednej....i ja wyobrazalam sobie kazda z was inaczej....

maddyyy-tak 29e+iva(ale to i tak jeden z bardziej ekonomicznych)

jestescie jeszcze?
juz was nie ma.....no to dobranoc wszystkim.....
a tobie cattiborku milego spedzenia tych kilku dni poza domem......pa
aaa ja byłam ale się zapatrzyłam w różne zdjęcia jak już zaczęłam je przeglądać........... hihih, to w takim razie też zmykam do wyrka, notte a tutti:) ciao
Przepraszam,ze przeszkadzam,moze tu mi ktos pomoze,prosze"jednak musze ci sie przyznać,że jestem bardzo leniwa i nie ucze sie systematycznie wloskiego"
kobieto, jeśli ma coś z tego być to weż się w garść i zacznij się uczyć, my ci pomożemy, ale przecież w końcu będziesz musiała z nim pogadać... jeśli się na to zdecydujecie, pa pa
cmq devo dirti che sono troppo pigra e non studio la lingua italiana ... systematycznie.. hmmm może często? spesso, jak widać ja też wszytkiego nie umiem hehehehe, no w każdym razie pozdrawiam pa pa
sistematicamento... agatkaf podpowiedziała, no prosze co dzień to coś nowego się człowiek uczy, no teraz to już na mnie czas, notteeeee
albo sistematicamente albo zmyslam
Witajcie. Wczoraj nie dałam rady. Zasnęłam wyczerpana i obolała po ciężkim dniu. Dziś odpoczywam i nabieram siŁ na jutrzejszy powrót d o domciu. Dziękuje za pamięć i dobre słowo. Wpadne potem. Miłego dnia. Meg.
Buon giorno ragazze!
Sorki,że wczoraj tak opuściłam Was bez pożegnania,ale miałam problemy z netem...Dziś już wszystko jest a posto!Widziałam,że przesyłałyście sobie zdjęcia...wprawdzie nie znamy się długo,jestem tu nowa :) ,ale chętnie wymieniłabym się z Wami zdjęciami..To co?Mój mail: [email]
Czekam z niecierpliwością!
Miłego dzionka
Witajcie!!!! Z was sa rzeczywiscie nocne marki! I tyle mnie ominelo....
Ja tez baaaaardzo chcialabym wasze zdjecia... Przypominam zatem maila: [email] Na kazdego maila odesle tez zdjecie. Doooobraaaa????
szopciu, tulipanku
wyslijcie mi zdjecia..ja niestety do przyszlego tygodnia nie dysponuje swoimi zdjeciami..ale moze ktoras z dziewczyn ktorej wczoraj przeslalam..jeszcze nie wykasowala..to by wam moje wyslala....
moj mail troszku wyzej

pozdrawiam
mam nadzieje ze nie zamarzne w tych gorach ;))
Dobra, zrobione: cattibor, kasia, marzenka, tulipanek wyslalam wam zdjecia. Nie mam reszty maili. Czekam na wasze fotki.Buzka
szopcia dostałam dzieki bardzo..moze ktoras z dziewczyn mnie wyreczy jak bedzie miala chwilke i przesle ci moje zdjecia..w pracy niestety nie posiadam takowych ;))

no to teraz niej wiecej wiemy juz jak kto wyglada...i bedzie tak jakos bardziej swojsko ;)
A ja????? ja też chce Was poznać !!! wyślę swoje zdjecie na mejle, które posiadam i miło by było gdybyście mnie też uraczyły Waszymi fotkami (odsyłając je do mnie).
Już się nie mogę doczekać!! papa
no, poszło!!! wysłałam do szopci, cattibor, Kasi z milano, Meg, Marzenki, Panny Tulipanny.
Szopcia, czy ty wiesz że ja też piekę wyśmienitą szarlotkę? ostatnio dwie soboty tylko to piekłam, bo zniknęła w zastraszającym tempie, i nie zdążyłam się najeść, dlatego musiałam powtórzyć.
Kurcze, wróciła mi wiadomość od Panny Tulipanny i Kasi - chyba za duży ten mój pliczek ze zdjęciem, postaram sie wykombinowac coś mniejszego.
Szopcia - jak się piecze Twoją szarlotkę? podasz pzrepis?
no ja ostatnio dostalam szalu z pieczeniem makowca..a szczegolnie zasmakowal mi ciasto drożdzowe
Temat przeniesiony do archwium.
661-690 z 746

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia