drugi stolik cz.3

Temat przeniesiony do archwium.
631-660 z 746
takiej tzn jakiej?
tak! Obiecuje sie solidnie "zakolezankowac"!
szopcia a propos-jak z praca?znalazlas?wiesz,ze szykuje sie spotkanie dziewczyn z milano?ja ,Daga,Mcera,Zuza!dolaczysz?
Mam cichą nadzieję,że moja historia zakończy sie jak Twoja.. ;)
Takiej jak ja. Mysle, ze stworzyl sobie jakis swoj ideal a ja pod wieloma wzgledami bylam jego odwrotnoscia. Np miala byc slodka a jest uparta. Ale serce nie sluga. Bo tak miedzy nami, ja tez myslalam, ze to wakacyjna sympatia. Zdziwilam sie nawet ze poruszyl ze mna taki temat... Moze to bylo cos w stylu: NIE ZAKOCHUJ SIE WE MNIE? A tak a propos: ogladalyscie dziewczyny serial Magda M?
.....to do szopci...
Och! Bardzo chetnie!!!! Co do pracy-to wciaz nic. Ale...swiatelko w tunelu jest. Zwlaszcza wieczorami. Nie wiem czemu-nie lubie porankow. Brrrr....
Co ma byc to bedzie. Widze, ze jestes odwazna. Nie to co ja. A do odwaznych swiat nalezy. I wszystko sie ulozy.
kasia z milano- ty masz stale lacze prawda? Czy mozesz mi powiedziec od jakiego operatora? My niestety mamy fastweb i to naprawde b. droga opcja. Na dodatek-kiedy pracowalam nie mialam sil zeby jeszcze w domu siedziec przed kompem i zlikwidowalismy internet 24h... Teraz na godzinki...tik-tik-tik...
maddyy odpisalam...fajnie byloby sie spotkac ;)
jakos sie dogadamy...a w ogole to postaram sie stanac na uszach wpasc w okolicach marca do rzymu..odwiedzic tego co mu ostatnio powiedzialam ze to nie ma sensu..qrna chyba sie nie umiem odczepic
No to super..... tzn super że się możemy spotkać i super że chcesz wpaść do rzymu, a bardzo nie super z tym twoim....Może masz rację, jeśli możesz to sie spotkaj z nim i sobie to wyjaśnicie:)
na godzinki mielismy na poczatku....okropne bylo to siedzenie z zegarkiem w reku...teraz komp jest potrzebny wiec zmienilismy na stale lacze..
a wiec...ja place abonament miesieczny za Telekom 25e...internet mam z tele2(i rozmowy tel.tez)

za neta place abonament 29euro+iva
rozmowy tel. 5euro+iva
telecom 25....... +iva
---------------------
59euro+iva/miesiecznie

zrujnuja nas te podatki
wlasnie przed chwila z nim gadalam...i sama nie wiem..chyba chwilowo zajme sie praca...a temat ulubienca odloze na najblizszy tydzien do torby - obiecal ze bedzie sms-owac przez te dni jak nie mam internetu..pozyjemy zobaczymy
qrcze ale zbieg okolicznosci z tym wyjazdem do gdanska..wypadlo mi tak przez przypadek ;)
a tak szczerze chetnie tez bym pozostale kolezanki poznala w realu ;)
wowwwww...... coż to za psina cattiborku?????? fantastyczny! Ta.... ten na zdjęciach to mio amore, ja mieszkam za gdynią, ale nie martw się jakoś się znajdziemy:) Tylko ten dom jak to mówisz tancerza? to w gdańsku rozumiem? dowiem się jutro:)
mai dire mai!!
Dzieki za informacje. Dziewczyny, teraz grzecznie wam mowie wszystkim DOBRANOC! pa, pa. Do uslyszenia na forum. No i slodkich snow. Takich mniam-mniam. uffff- ja po swietach obiecalam sobie nie jesc slodyczy...Auuuu....boli.
wlasnie zasnela moja oliwka. dzisiaj wczesniej, strasznie zglodnialam zjadlam dwie kanapki i jogurt. no i gdzie moje noworoczne postanowienie. cattibor ty sluzbowo tak podrozujesz po polsce?
ja tez chce zdjecia!!!
tia..to moj piesek mieszanka sznaucera olbrzyma z wilczarzem irlandzkim ...
malenstwo..a mialbyc pieskiem do koszyczka

bedziemy z Ola (moja kolezanka z pracy ) platac sie po calym trojmiescie moze nas wyniesie do gdyni to bysmy ci troszke czasu zaoszczedzily
to daj maila to cim wysle mnie z pieskiem
tiaa...zeby samej tylek ruszyc to zby leniwa jestem..a tak jak mus to mus...
ojjjj byłoby fantastycznie:)
[email]

to ja tez w takim razie przesle...chociaz bedzie wiadomo jak wyglada osoba po drugiej stronie ekranu...
maddy a ty na co czekasz?dawaj zdjecie z amore!!
wogole to przydalaby tu sie galeria zdjec z naszymi fotkami:)
cattibor c'è posta per te
kasiu...... wysłane:) czekam na mały rewanżyk hihihihihi:) aaaaa! słuchaj bo ja nie skumałam, to za sam internet wychodzi ci 29 + podatek?
poszlo..ode mnie tez

marzenko ty jaki masz mail? to tez wysle..
troche powolna jestem ale już wysłałam:)
cattibor moj mail [email]
Temat przeniesiony do archwium.
631-660 z 746

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia