Il Nuovo Mondo

Temat przeniesiony do archwium.
1651-1680 z 1688
zreszta, czy w ciagu 2 godzin da sie opowiedziec historie Takiego Czlowieka? ach..
agu- obwodki sa niebieskie nie biale- byk sie wkradl
dlaczego niemoralne? trzeba tylko zachowac dystans i pamietac jak wiele spraw film splaszcza i inne wyolbrzymia...to krzywe zwierciadlo............a jak GO pamietasz..sama wiesz najlepiej
ja bylam na pogrzebie w Rzymie i nawet sobie nie wyobrazasz jak bardzo mnie to uleczylo...
ja z kolei , gdy papiez umieral, przyjechalam z it do polski. i bardzo sie cieszylam, bo pomimo, ze bylam dalej od watykanu to wydawlao mi sie ze- paradoksalnie- jestem blizej. bo tu polacy to przezywali, tvp wciaz relacjonowala. wlosi tego nie czuli. pamietam, ze gdy wloska tv mowila o chorobie Papieza wlosi albo proponowali nam wpsolne wyjscie do klubu albo chcieli ogladac mecz pilki noznej....
masz racje ag, ze trzeba umiec rozdzielic. ja to wiem...tylko, ze wiesz jak to jest jak emocje dochodza do glosu...ale masz racje, wiem.

wpadne pozniej dziewczynki

baczionki
mialam path connection to O.....z magia sobie gadalysmy...a ona wzruszona ze hoho

no i przy okazji jej wywrozylam (bo mialam ochote na ciasteczko...a ze tylko te z wrozba byly w domu to co zrobic) ze "skromnosc to ukryta cecha. Posiadasz wielki skarb, aTwoje zmagania beda mialy szczesliwe zakonczenie"........no i jak tu sie nie usmiechnac?

natomiast mi ciastko powiedzialo "Masz sile pozwalajaca udzielic pomocy i nie zranic osoby, ktora ja otrzyma. Ten dar przyniesie Ci szczesliwe zycie"
...i widzicie okazuje sie ze jestesmy brave ragazze obdarzone tyloma przymiotami! i wszedzie szczeliwe zakonczenie
...a magia powiedziala ze z tej wrozby wynika ze bede wrozka!hihi

jutro ide zdobyc ciastka i wywrozyc cos rozi i rewelce...mmhhh ciekawe co to bedzie? ale na pewno ze szczesliwym zakonczeniem

magia odcieta od kompa bo spalila kabel

ragazze ide z psem..tzn z moim malym borsukiem...ciao
mamy wrozke forumowa! haha!

a u mnie ciastek brak :P
za to skromnosc przeze mnie przemawia ;):))
a ty agu udzielja pomocy!:)

ide dormire
baci
no tak...skromnosc to na pewno.....idz wiec skromnie spac........a ja ruszam z psem...och jak mi sie te nocne zajecia przeciagaja ojejej........a to dlatego ze zbyt pomocna jestem hehe
Kochane Trio-tez ogladalam relacje z filmu,tez wzruszona a do tego jeszcze dokument na 1 bardzo smutny.....
juz mialam sie oddac w objecia.....Morfeusza ale zajrzalam do Was i buzia mi sie smieje do kompa-fajnie ze jestescie:)
Agatka odkrywasz ukryty talent?a PANNA GRAFOMANKA GRAMOFONU FANKA jest super!!!!!!!!!!
Magia-czaruj czaruj roztaczaj magieeeeeeee niech ta wiosna czem predzej do nas!!!!!!!

Rozi-nie wiem o co chodzi domyslam sie tylko ze masz jakies przejsciowe smutki wiec chce Cie serdecznie pozdrowic!!!!!! tyle moge zrobic i 3maj sie cieplo:)
a do tego snieg spadl jakis marny co prawda ale i tak ZA DUZO!
ja mialam cicha nadzieje ze to juz malymi kroczkami wiosna nadzchodzi....ale coz....ych ide spac i snic o cieplych krajach goracych kochankach i zimnych drinkach...moze byc?????
no i jeszcze rewelka powstrzymala mnie od tych namietnych marzen sennych....i nic z tego!bu...pewnie przysni mi sie sniegowy balwan (zeby chociaz grzaniec byl!)
a no wlasnie! zapomnialam o grafonomance.....to ja wam takie perelki podsylam a wy nawet nie raczyc sie zachwycic??
nooo dobrze ze chociaz rewelka umie sie zachowac!
agatka daj dziewczynom spokoj bo one rozmarzone i zaczarowane to zapomnialy o grafomance......:)
tez sie zachwyciłam ale jak nie ma(jeszce) dl amnie wróżb pozytywnych to i od zachwytów się powstrzymam:)
prosze mi jutroTwój wywróżyc- zimne drinki goracy kochanek:) a w ogóle to tak misie skojarzyło - ogłoszenie widziaam, że w najlbiższy weekend w jednymz salonów fryzjerskich włosy skupują...i tak sobie pomyslałam - mogłybyśmy na Tobie ag. zarobić:)
przemoca Cię od salonu zaciągnąć, na fotelu ubezwłasnowolnic i troszkękoleżanke "oskubać":)) kiedyś się źle czaujace czarownice na stosach paiło a teraz jak aga ciasteczko z keipskimi rokowaniami w naszi intencji zję to widmo zarabiania - podcinnia gotowe:)
a takw ogóle to komplement miał być - zdjęcia sliczne a Twoje na nich włosy jeszcze lądniejsze:)
mam nadzieje ze juz spicie!!
ja to chyba powiem L, zeby o godzinie 24 blokowal wstep na NM :P- inaczej zadna sila was stad nie pogoni! ja wyspana, kawa sie raze- jednak sa piekne momentyw pracy :));).a w ogole to odkrylam pycha kawe. wiem co mowie, bo mi dobrac smak kawy to ho ho ( ale to chyba wraz z wiekiem, bo kiedys tak nie bylo ;) ). no wiec kawa prima quaranese rozpuszczalna- szkoda pic taka dobra!!!
aaa a w ogole to rozi ty jeszcze nie wiesz ale my z ag zaplanowalysmy ci jeden z weekendow w najblizszym czasie 4 tygodni. lepiej nie pytaj co to za sorpressa bo nic nie powiemy!!!:))) ale planik skromny jest, nie ag?:)
rewelka a ty z wawy? skad piszesz, bo nawet nie wiem...
OK-ide walczyc z dniem-slonko swieci wiec jest luzik
raze- racze*
rozi co do wlosow to nie zarobicie na mnie...bo ja jako bardzo praktyczna i przewidujaca osoba (hehehe chyba raczej skapa!!!!!) juz sprawdzalam mozliwosc sprzedania wlosow i niestety to sie nie oplaca bo placa grosze...podobno jeszcze 3-4 lata temu mozna bylo pare stowek zgarnac...a teraz to nawet 100 zlotych nie dostane obcinajac 30cm
.......to ja im mowie swym zwyczajem PCHI!!!

a co do niespodzianki....to magia jest papla i juz wygadala....w kazdym razie musisz ktorys z weekendow w kwietniu sobie zaplanowac i do nas przyjechac....tzn. bardziej do mojej sorelli ktora wyjezdza w tym czasie...a wiec beda luuuuuuzy!
no wlasnie rewelka a ty gdzie mieszkasz? gdizes na slasku?cos mi sie tak kojarzy nie wiem dlaczego?

co do wrozb to postaram sie wam cos wywrozyc ale to tylko w godzinach wieczornych jest skuteczne wiec musicie czekac belle (az zakupie magiczne ciasteczka i je zjem hihi)
magia a makawesz przyniosl ci gramofonomanke?
i co mowisz? pchi?
no wiesz! elo ziomali nie kminisz?to juz do mnie na kwadrat sie nie wbijesz!
(ale ze mnie poliglotka!!!!)
elo ziomalki i ziomale!!!!!!!!! magia z ta kawa to reklame uskuteczniasz !!!ale dobrze dobrze sprobuje i ja bo uwielbiam rozpuszczalna a jak do tej pory najbardziej neske gold:) ciekawe czy lepsza ta prima...?
ja agatko nie ze slaska ale sie usmialam:)ze stalowej woli-woj;podkarpckie:) najblizej mam do rozi...
no to czekam na wrozbe!!!!!!!!
do wieczora:)
ELO....zaraz mnie popedzicie ze wam glupoty ciagle wysylam gramofonomanki itp. ale wejdzcie jeszcze tutaj
http://crass.on.ru/flash/who_let_dog_out.html

hihi i obejrzyjcie klip....troszke dlugo sie laduje bo to jakas russkaja stranica..ale warto hehe
zle napisalam zle zle -to jest GRAMOFONOMANKA a nie grafomanka:)
no nic...grunt ze panna Janka!!!!!!!!!!
haha agatkaf- pozwolilam sobie otworzyc owa stronke i musze przyznac, ze niezle okazy zebrali ;))
BRAVA CUCCIOLA!
sono contenta che ti piace...zebrali kwiat kobiecej urody..prawda?
salutissimi da Varsavia!
no musze przyznac, ze tylu okazow naraz NA SZCZESCIE nigdy nie udalo mi sie ogladac, podkresle na szczescie;))))
saluti da Treviso:)
dziewczynkiiii jak tam dizonek? ja po dentyscie- no comment :P

ag- pewnie, ze jachu odebralam :)- i przesle dalej.
dobra, czas sie zbierac- ide jednak do tego kina

baczionki
magietko musisz chyba zdezynfekowac jame ustna po takich drastycznych przezyciach...proponuje szybka lufke hihi
a ja wlasnie ruszam w swiat na jakies tam winkowo-jedzeniowe-posiedzeniowe pogaduchy........moze byc???
dziewczyny haslo na dzis...w marcu jak w popier... garncu...ufffa!do jlo ta pogoda!
ok..to ja juz wychodze za maz..ale zaraz wracam!.......tak jakos okolo 1 jak sie porzadnie najem i napije.....ciaoooo
no i tak to bywa z tym moim zamazpojsciem...mialam sie rozwiesc ok.1 a tu co??? ani sie czlowiek nie obejrzal a tu juz prawie 4!
no coz...w milym towarzystwie czas plynie szybciej..........

dobranoc wszystkim.....nic dzisiaj nie wywrozylam...moge sie ewentualnie zrehabilitowac wrozac z fusow...po prostu nie udalo mi sei zdobyc magicznych ciasteczek! ale jutro sie poprawie! ci prometto!

...no i mam pare nowych zdjec ze slubu (od razu zaznaczam ze nie mojego! bo na forum kraza dziwne ploty ze niby ja zatwardzial singielka z kims tu sie zwiazalam wezlem malzenskim....................PCHIIIIII!)
no i ch..!kolega byl chyba nieprzytomny bo mi ich nie zgral...co za pierdola!zabije...jest tylko azja i berlin...ide go udusic...ciao!
daj mu szanse, niech pozyje troche, ag :))
magia i jak wrazenia po filmie??? ciekawa jestem twojej opinii?
Temat przeniesiony do archwium.
1651-1680 z 1688

« 

Nauka języka

»

Życie, praca, nauka