Il Nuovo Mondo

Temat przeniesiony do archwium.
1561-1590 z 1688
wylaczam moja maszyne dziewczynki- ide oddac sie lekturze. i soli chyba najesc bo sie zaslodzilam :P
ojjjj rewelka.....a myśmy juz o imionach tu rozmawialy....jest w archiwum niepamieci:)
uczysz się włoskiego?
no to nie wychwycilam tych waszych ladnych imion bo magda to akurat mam nawet- tylko ze na trzecie :) ale zawsze to -sama wybieralam :)
a w ogole cos mi wolno stronka wchodi nie wiem o co im chodzi!!!!
i ide pranie do suszarni powiesic to do nastepnego gadu.....
papa:)
hej Agatko coś nie możemy się spotkać ! mijamy się i mijamy
jak wejdę na tę stronę to Ciebie już nie ma
a z tą pracą to żadna tajemnica , tylko się przekomarzałem nie mówiąc co i gdzie.Jak będzie z tymi piosenkami?
a ja już myślałem,czytając twoją odpowiedź że do mnie też wysłałaś zdjęcia . Nawet sprawdziłem pocztę wiedziony wielką ciekawością ! a tam ?nic!! szkoda
magia zakochana...............
jak zakochana?moze w jarku?hihi

dr! ja nic nigdy ci nie moge wyslac bo ta twoja skrzynka jest wiecznie przepelniona i mi ciagle te piosenki wracaja!
bierz sie za sprzatanie....to rzuce ci jakiegos gianluce czy innego pieknisia...
pzdr!
a widzisz..to dziala tez w druga strone...teraz ja jestem...a ty????
nie nie w dr.......

ma na imie mark.
na nazwisko ruffalo.
oprocz tego zone i dzieci.

co ja wam bede mowic.........wpiszcie go sobie w googlach
ach..............
ach.........
ag- juz po 23- o tej porze wirusy do kompa wpuszczaja- trzeba chyba zamykac :P

ide snic.........baczionki wam :)
pchi!
ach....... serce mi krwawi....... kupie sobie plakat! o ! tak! to dobry pomysl!
no ja juz spadam do moich domowosci
...a ten caly mark to dla mnie jedno wielkie PCHI!
no zaraz cie kopne jak stad dotad czyli ode mnie do ciebie czyli daaaaaleko!

a jak on gra......a jaki ma glos.... no i nawet wloskie pochodzenie ma hahaha......

ag- spadamy stad. jutro meldowanko.
rany..bede miala problem w sobote.....dzisiaj prasowalam wlosy ponad godzine...i nie jestem zadowolona.......boshe te wlosy!..zamieszanie
wlasnie Agatka-wlosy !!!!!!!!
widzialam zdjecia- piekne,a wlosy sa przepiekne!!!!!!!!!!!!!!!!
i w ogole sliczna z ciebie dziewczyna-to Ci poslodzilam w ten tlusty czwartek!
buziaki cmokaki:)
a tyle tych zdjec ze chyba polowe zycia spedzilas w Italii !
dziewczynki!

meldowac mi ilosc zjedzonych paczkow :)))))))
własnie jem.....2
ja mam 3 :P. kazdy po 200 kalorii- rachunek prosty- 600 :P
i jeszcze- niemadra- przeczytalam ile trzeba wysilku wlozyc, zeby choc 1 spalic!!!! ataaammmm
czyżby drobna obsesja na punkcie kg?:) zawsze że czekoladka, pyzy ect. ale temat kalotii przewija się nieustannie:)
hahaharozi nie strasz! :)

tak naprawde jem wszystko, tzn. z rzeczy, ktore lubie, ale w malych ilosciach. tzw ZP- zrec polowe....no, czasem jakies male szalenstwa, ale nie tak, zebym potem sie wkurzala jak zapinam spodnie, bo tego nie lubie!!!:)

za to z it. przywiozlam 5kg nadprogramowych!
no i poszly cholery !!!
no tak...a u mnie bylo ich szesc...i do tego jak w muzie siedzialam z moja frienda italiana i poprosilysmy o rachunek to nam pryzniesli po paczku...wiec jeden nadprogramowo...........i dodam magia ze to nie 200 ale co najmniej 300 (jak nie 400!NIE PAMIETAM DOKLADNIE)kalorii ma jeden bombollone!!!
cha cha cha....no to moja droga bedziesz zrzucac do lata!!
ja tam nie zrzucam........mnie slodycze lecza...cukier rosnie....i chce sie zyc!!!
buziaki a tutte le mie amiche...giovedi grasso..giovedi migliore!!
wariatka! hahahaaaa ag- wiecej niz 200 ??? taki cios z samego rana ??
ide wiec po zgrzewe mineralnej- dzis postanawiam lubic wode. i tylko wode!!

ide sie upiekszyc do kosmetyczki. o !

buona giornata dziewczynki!
no z 3[tel]to na pewno hihi
cholera a ja im blizej soboty tym brzydsza..cos zlego z twarza mi sie dzieje....ojeja beznadzieja.....a czasu brak na kosmetyczki fryzjerow i inne cuda bleee
magia skoro jestes w wawie to moze wpadniesz jutro na to "przedstawienie"...zobaczysz jaki kostium wymyslilam na ta cala sztuke hehe
Temat przeniesiony do archwium.
1561-1590 z 1688

« 

Nauka języka

»

Życie, praca, nauka